Şimdi Ara

twitter hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, biz bir kaç gündür kpss'de az kadro geldi diye twit atıyoruz ama işe yarıyor mu, yani söylemek istediğim, twitter'da yeniyim, ben aşağıdakiki gibi tweet atınca, bakana gidiyor mu, yani görüyor mu bakan
     twitter hakkında



  • arkadaşlar sanırım sorumu anlamadınız, yani demek istediğim şuydu, bizim sesimizi nasıl duyarlar, kaç tane tweet atılsa, yada twitter'de sağda yer alan gündem listesine girmek için ne kadar tweet lazım?
  • Benim kişisel görüşüm bu tarz seyler twitterdan olmaz meydanlara çıkmak lazım. Sizin sorduğunuz şeye gelirsek... tt sistemi ile ilgili internet siteleri var. Atıyorum. 10.tt 90000 tweet ile gündeme girmiş sizin 10. Siraya yerlesmeniz icin 90001 tweet atmaniz lazım. Ama bu sirada o hashtagin de ilerleyecegini unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysrap96

    Benim kişisel görüşüm bu tarz seyler twitterdan olmaz meydanlara çıkmak lazım. Sizin sorduğunuz şeye gelirsek... tt sistemi ile ilgili internet siteleri var. Atıyorum. 10.tt 90000 tweet ile gündeme girmiş sizin 10. Siraya yerlesmeniz icin 90001 tweet atmaniz lazım. Ama bu sirada o hashtagin de ilerleyecegini unutmayın.

    hocam teşekkür ederim ama biraz daha açabilirseniz özellikle son kısımları
    bu arada dediğinizde de çok haklısınız, meydanlar yani eylem her Türk vatandaşının hakkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.