Giriş | |
|
|
|
6 Ağustos 2007; 16:46:15
|
|
|
valla arkadaşım ben bu cihazı yeni aldım.ama bu forumu bir yıla yakın takip edip elimden geldiği kadar bildiklerim paylaşmaya bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum ve inanın nette tek favorim bence hemen bu kadar kızma bak her gün yeni birileri katılıyor onlar bu durumlarda çaresiz ne güzel dualar alıyorsunuz biraz evvel bir mesaj okudum allah razı olsun bende bunu arıyordum falan dedi biri.genede sen bilirsin ama bence sakin olmakta fayda ve yarar var malum yaz mevsimi herkes orada burada saygılar sunarım. quote:
Orjinalden alıntı: jiwago biraz kurrcala halledersin .artık ben bu baslıkta bir sey paylaşıp mesaj yazmayacagım baslıgı canlandıralım dedik sanki hiç kullancı yok , p 525 sahipleri cok duyarsız bir şeyler yapalım dedik kimseden tepki yok. herkes basının caresine baksın artık iyiliklerde bir yere kadar yapılır. Halbuki her bananeci p525 kullanıcısı buraya yazılan mesajların ve paylaşımların onların lehine oldugunu bilmeli v buna göre davranmalı yoksa cihazı kullana fosiller olarak kalmaktan baska bir netice olmayacak. bye bye p 525 baslıgı (p525 kullanıcısı)
|
|
6 Ağustos 2007; 20:43:50
|
|
|
Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u . Sormak istediğim * HP de BACKUP (yedekleme) yapabiliyordum. Asus ta bu özellik yok mu? *Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEISIS -- 6 Ağustos 2007; 20:44:19 >
|
|
|
6 Ağustos 2007; 22:49:45
|
|
|
benimde bir sorunum daha var outlok ayarı yapabiliyormuyuz yeni hesap açıp pop3 desteği ile yani outlook üzerinden e-mail alıp verebilirmiyiz.
|
|
10 Ağustos 2007; 21:18:11
|
|
|
arkadaşlar hepsi tamam da ses kalitesi nasıl OBJEKTİF görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...
|
|
10 Ağustos 2007; 23:44:15
|
|
|
Arkadaslar asus p 525 kullanıcısıyım ama p535 baslıgına takılıyorum orda yardım sever pek cok arkadas var sizide beklerim burdaki arkadasalrın cogunun yardımsever ruhu kalmamıs.
|
|
12 Ağustos 2007; 14:18:14
|
|
|
arkadaslar bluetoothtan herhangı bırseyı dıger telefonuma gonderemıyorum yardımcı olursanız sevınırım....
|
|
|
12 Ağustos 2007; 22:59:04
|
|
|
ana pencerede alt sağda BT ikon'dan önce bluetooth't aktif hale getiriyorsun. daha sonra tekrar bu ikona tıklayıp BT manager seçeneğini tıklıyorsun. karşına bir sayfa geliyor ve sen en altta "New" seçeneğine tıklıyorsun. yine bir sayfa çıkıyor ve sen sayfayı aşağı doğru kaydırıp sondan 2. satırı, yani, " explore a BT device" tıklıyorsun.aramaya başlayınca zaten bulduğu BT cihazını görürsün ekranda. artık geriye eşleştirmek kalıyor.
|
|
|
13 Ağustos 2007; 21:14:53
|
|
|
-------------------------------------------------------------------------------- merhaba arkadaşlar Asus p525 yeni aldım yanlız ufak bir sorun yasadım bu konuda yardım ederseniz sevinirim telefonuma format gerekiyor format nasıl atarım windows cd ve drıver yok asusun sitesinden drıveri indirdim ama calısmıyor drıveri ve mobil windowsu nasıl bulabilirim birde nasıl format atacağımı geniş bir sekilde anlatırsanız tesekur ederim
|
|
14 Ağustos 2007; 11:52:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DEISIS Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u . Sormak istediğim * HP de BACKUP (yedekleme) yapabiliyordum. Asus ta bu özellik yok mu? *Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı? Daha önce yıllarca HP ipAQ kullanan birisi olarak HP'nin teknik desteği konusunda yazdıklarınıza KESİNLİKLE KATILMIYORUM. garantili cihazları en ufak bir arızada bile yenisi ile değiştirebiliyorlar, çok hızlı yanıt alıyorsunuz, mesai saatleri içerisinde her türlü PDA için telefonla teknik destek almak da mümkün? Sanırım sizin cihazınız garantili değil di? HP'lerdeki backup yazılımı Asus'larda yok. Onun yerine çok daha iyi olan Spb Backup yazılımını kullanabilirsiniz. Üstelik aldığınız yedekleri yazılım kurulu olmasa bile inmeniz (restore) mümkün P525 için Türkçe T9 var ancak fiziksel tuş takımı kullanımı için değil, ekrandaki sanal klavye kullanımı için. Fiziksel tuş takımında T9 Türkçe kullanmak için biraz "akrobasi" yapmak gerekiyor; bu işlemin nasıl yapılacağı bu konu başlığı altında anlatılmıştı.
|
|
14 Ağustos 2007; 20:51:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sparhawkisme quote:
Orjinalden alıntı: DEISIS Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u . Sormak istediğim * HP de BACKUP (yedekleme) yapabiliyordum. Asus ta bu özellik yok mu? *Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı? Daha önce yıllarca HP ipAQ kullanan birisi olarak HP'nin teknik desteği konusunda yazdıklarınıza KESİNLİKLE KATILMIYORUM. garantili cihazları en ufak bir arızada bile yenisi ile değiştirebiliyorlar, çok hızlı yanıt alıyorsunuz, mesai saatleri içerisinde her türlü PDA için telefonla teknik destek almak da mümkün? Sanırım sizin cihazınız garantili değil di? HP'lerdeki backup yazılımı Asus'larda yok. Onun yerine çok daha iyi olan Spb Backup yazılımını kullanabilirsiniz. Üstelik aldığınız yedekleri yazılım kurulu olmasa bile inmeniz (restore) mümkün P525 için Türkçe T9 var ancak fiziksel tuş takımı kullanımı için değil, ekrandaki sanal klavye kullanımı için. Fiziksel tuş takımında T9 Türkçe kullanmak için biraz "akrobasi" yapmak gerekiyor; bu işlemin nasıl yapılacağı bu konu başlığı altında anlatılmıştı. Öncelikle sorularımı cevaplama nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz SPB Backup in kullanmımını biraz daha açarsanız sevinirim.. HP ye gelince Ipaq cihazım garantiye ilk gittiğinde tam 6AY gelmedi. Gerekçeler: (Lütfen sıralamaya dikkat edin saçmalığı farkedeceksiniz) 1. AY:Parça bekleniyor... (Yenisini gönderin talebi reddedildi!!!) 2. AY:Parça hala bekleniyor. (Yenisini gönderin talebi yine reddedildi) 3. Ay: KULLANICI HATASI!! 485$ talep edildi (Nasıl olur hani parça bekleniyordu???) 4. Ay: Cihazımı geri gönderin talebinde bulundum. Verilen Cevap: BİZDE BÖYLE BİR CİHAZ BULUNMUYOR!!????!!! 4.Ay sonu: Cİhaz bana geldi. Bimeks Yetkilisi cihazı garantiye gönderirken kontrol ettiği için o bile şaştı bu işe. 5.Ay: KONYA BİMEKS Yetkilisi Vahit Bey in ısrarları ile cihaz garanti kapsamında onarıldı. 6.Ay: Cihaz elime geçti. Kalemini HP teknik servisi sağolsun Ödünç ÇALMIŞ! Cihaz 3 defa daha garantiye gitti. Ve son gidişinde para iadesi talebinde bulundum. 1.5 aylık Hp Müşteri ilişkileri Yetkilisi Nihan K.. Hanımla konuşmalarım sonucu paramı iade alabildim.. KATILIN yada KATILMAYIN. Siz bilirsiniz. Belki milyonda bir oluyodur .İşte o BİR benim. Ve katıla katıla gülüyorum ... Saygılarımla..
|
|
|
14 Ağustos 2007; 22:21:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jiwago Birde aşagıdaki linke bakın derim. http://forum.donanimhaber.com/m_16580000/tm.htm Asus a gveniyorum . En azından bütün bu olanlardan sonra HP ye olduğundan daha çoookk daha fazla. H6515 de göremediğim karşılığı ASUS da görürüm inşallah. İlginize teşekkürler. İçimi rahatlattınız...
|
|
|
15 Ağustos 2007; 12:34:18
|
|
|
Merhaba araniza yeni katildim. Bu sabah aldim P525'i Alir almaz da WM6 yükledim. Baska WM6 romu kullanan var mi aranizda?
|
|
|
|
|
16 Ağustos 2007; 7:24:19
|
|
|
WM6 Stabil olarak çalışıyor mu yaw P525 te? Bu arada teknik servisten memnun olan arkadaşlara hayırlı olsun ama bende cihazımı şebeke problemi ve eko sorunu yüzünden götürdüm yapılan işlem sadece sim kartın takıldıgı yerdeki soketin bacaklarını düzeltmek olmuş ve ben söylemeden romu bile update etmeyi unutmuş servisteki arkadaş. Ve ben ne yapacagımı bilmiyorum ciddi bir şebeke ve eko problemim var, telefonumun mesaj hafızasında bir sürü kim aramış cell mesajları duruyor. Çünkü şebeke muhtemelen dışarıdan arama geldiğinde gidiyor. Ama bu sürekli olmayan günde 1-2 kere tekrarlayan bir sorun oldugu için servise anlattıgımda bir sorun olmadıgını testlerden başarı ile geçtiğini söylediler cihazımın. Ve eko problemi ile iligli olarak bana söyledikleri şey telefonun sesini kısıp kullanmammış tamam kısıyorum kısınca yüzde yüz bir sonuç elde edemiyorum ama en azından konuştuğum kişinin rahatsızlığı azaldı fakat sesi kısıncada bu sefer telefonun çalma sesi az çıkıyor ne yapacagım anlamadım. Şimdi ise sesim karşı tarafa az gitmeye başladı durup dururken birde böyle bir sorun çıktı telefonun ve konuşmanın sesini yükselttim ama bir çare olmuyor sesim karşıdakine çok kısık gidiyormuş. Bir daha servise verecegim bakalım ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genositous -- 16 Ağustos 2007; 7:34:55 >
Pentium 4 D 945 3.4@3,74 Dual Core,Zalman Cnps 9500 CU, Asus P5WD2 Premium WiFi TV,2*1 gb Kingston ddr2 533,,250 WD Sata 2 x 2 Raid 0,Coolermaster Cm Stacker Case,400 Watt PSU, Saphire 256 Mb. x550 VGA,Creative I-Trıque 3550 2.1 Speaker,16x Asus DVD Rw, Sony HS95 PB 19'' Lcd @ Win XP SP2 Toshiba A200-1GH Core Duo T2450 @ 2,00 Ghz. ,1024 DDR2 @ 667 Mhz. x 2 , 15.4'' Widescreen, 120 Gb. 5400 RPM Hdd SATA, Nvidia 7300 Go 128/512 Turbocache VGA,16x Dual DVD Writer, Bluetooth 2.0 + EDR, 1.3 Mp Webcam @ Windows XP Pro SP2
|
|
|
|
|
16 Ağustos 2007; 18:00:00
|
|
|
sevgılı alpkop dostum ben bırsey gonderemıyorum eslestırme olmasına ragmen derdım buydu neyse yınede cevabın ıcın tesekkurler...
|
|
|
16 Ağustos 2007; 19:30:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: genositous WM6 Stabil olarak çalışıyor mu yaw P525 te? Bu arada teknik servisten memnun olan arkadaşlara hayırlı olsun ama bende cihazımı şebeke problemi ve eko sorunu yüzünden götürdüm yapılan işlem sadece sim kartın takıldıgı yerdeki soketin bacaklarını düzeltmek olmuş ve ben söylemeden romu bile update etmeyi unutmuş servisteki arkadaş. Ve ben ne yapacagımı bilmiyorum ciddi bir şebeke ve eko problemim var, telefonumun mesaj hafızasında bir sürü kim aramış cell mesajları duruyor. Çünkü şebeke muhtemelen dışarıdan arama geldiğinde gidiyor. Ama bu sürekli olmayan günde 1-2 kere tekrarlayan bir sorun oldugu için servise anlattıgımda bir sorun olmadıgını testlerden başarı ile geçtiğini söylediler cihazımın. Ve eko problemi ile iligli olarak bana söyledikleri şey telefonun sesini kısıp kullanmammış tamam kısıyorum kısınca yüzde yüz bir sonuç elde edemiyo | | | |