Giriş | |
|
|
|
18 Kasım 2006; 19:10:46
|
|
|
Arkadaslar bende uzun süredir burdan takip ediyorum asus p525 i hep ne zaman çıkacak diye konuşuyoruz nerede satılacağını bilen var mı çıktığı gün nereden takip edelim nereden alalım cihazı vatanda ve gold da diyor asus ama vatan a sordum asus satmıyoruz dedi belki de daha haberi yoktu elemanın neyse bilgi veren herkese teşekkur ederim.
|
|
18 Kasım 2006; 20:46:59
|
|
|
kardeş sen takip et burayı bu hafta sürekli herkes gurur meselesi yaptı bunu çıktığı gün alıcak bi sürü arkadaş war. illaki alan akşamına yazar zaten sende öğrenirsin. birinci gün olmazda ikinci gün olur seninkide artık
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
|
|
|
|
|
18 Kasım 2006; 21:37:30
|
|
|
istanbuldaki toptancımla görüstüm pazartesi kesin bilgivericel hadi bakalım hayirlisi
|
|
|
18 Kasım 2006; 23:35:45
|
|
|
makine yine gitti yine arkadaslar:( dün turkce bir klavye programı yukledim yuklemez olaydım makine gitti aclıyor ama beyaz bir ekran cıkıyor baska bisey yok...hardresette yaramadı busefer.kaldık ortada anlasılan
|