Şimdi Ara

2si1 'Halkın' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT


    Önümüze Altın tepsilerle sunulan herşeyi lop diye yutuyoruz arkadaşlar, sindirmeden bir durun bi sorgulayın, biliyorum bunu yazmak için çok erken 5-10 yılı kafadan vardır ama uydudan kabul edilebilir hızda net i elbet bir gün sunarlar bundan kuşku yok, ama nedir yani bu vurdumduymazlık, dünya yı daha yaşanır organik hale getirmek yerine bu kadar fazla manyetik alan içinde yaşama merakı niye, internetsiz yaşayamıyor musunuz yoksa, yaşamsal faaliyetleriniz mi duruyor ... manyetik radyasyondan yeşil yeşil dolaşacaz sokaklarda, bundan hiç kimsenin korkusu yok ama ben gelecek için çok korkuyorum. Ayrıca bunca yıldır yapılan yatırımlar, baz istasyonlar, vs. o zaman uydudan iletişim varsa onlar kaldırılsın, konuşma data tv vs. ne varsa hepsi uydular üzerinden olsun yeryüzünde karada hiçbir kablosuz ağ/yayın olmasın ne gerek var di mi ? eğer böyle yaparlarsa kabulüm ...

    manyetik radyaston




  • elektromanyetik
  • Türkiye'deki internet sorunlarını biliyorsunuz. Sadece Packet Loss ve lag sorunları bile başlı başına yeter. Yerli şirketler varken yabancı şirketlerden hizmet alınmasına karşıyım ama adamlar bu tarz sorunlar yaşatmayacaksa bize, neden geçmeyelim? Sizce de öyle değil mi? Baksanıza adamlar 4K çözünürlüğü aktarıyorlar sorunsuz olarak.

    AC Unity, optimizasyon özürlü oyunlarla ilgili sorunlarda zirve yaptığı için, bu konuda yaşanan sorunlara dikkat çeker belki. Yıllardır, sırf millete parça sattırmak için sûnî olarak yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlardan bıktık, usandık. Her seferinde çıktığı zamanın en hızlı kartıyla 50 FPS civarında oynatacak şekilde ayarlanıyor oyunlar ama bu sefer kantarın topuzunu kaçırmışlar belli ki. Oyunları bilerek optimize özürlü çıkardıklarından hiç mi hiç şüphem yok ve bu tarz oyunları çıkartan oyunları yapan firmalar arasında ise Ubisoft başı çekmekte. Dikkat edecek olursanız, çok satacak oyunların optimizasyonu bozuk oluyor. Bağımsız yapımcıların çıkardığı oyunlara bakın. Sistem gereksinimlerinin ne kadar düşük olduğunu göreceksiniz. Ya da yıllar önce çıkmış Crysis 1'in grafiklerine ve sistem gereksinimlerine bakın. Bir de şimdi çıkan ve grafik olarak hâlâ Crysis 1'den geride olan oyunların sistem gereksinimlerine bakın. Grafiksel olarak geride olmadıkları halde, nasıl oluyor da sistem gereksinimleri daha fazla oluyor? Benzer şekilde Crytek'in ücretsiz oyunu Warface de aynı şekilde. İstenince böyle de yapılabiliyor demek ki. Optimize ayarını, ses kısıp-artırmak gibi ayarlıyorlar, ister düşük, ister yüksek. Optimize'yi de genelde Intel ve Nvidia'a daha iyi yapıyorlar anlaşmalar sebebiyle. Donanımsal olarak olarak daha üstün olan PS4'ün, birçok oyunu Xbox One'dan daha kötü oynatması da aynı şekilde.

    Mantle ise bir nevi bunlara tepki olarak ortaya çıktı. Bu sebeple Ubisoft gibi firmalar AMD'yi sevmez. AMD, ne kadar sorunsuz sürücü yaparsa yapsın, oyun firması oyunu AMD işlemci ve ekran kartlarında düzgün çalışacak şekilde ayarlamadığı sürece sorun çıkartacaktır.

    Dell, monitöre konusunda çok iyi bir firma. Yeni monitörü de öyle olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 16 Kasım 2014; 13:34:23 >




  • Bu sefer bilgi değil eğlence programı olmuş, valla iyi güldüm teşekkürler, zaten teknoloji her zaman gelişen ama ulaşamadığımız şeyler.

  • Mesut bey neden çoğu videonuzda fakir edebiyatı yapıp kendinizi olduğunuzdan daha düşük gelirli göstermeye çalışıyorsunuz? Bunun size faydası ne ?

  • Uydunun yanlış yere konmasına, bizde olsa muhalefet ne derdi diye sormadan önce, bizde, iktidar 1000 odalı saray yapmak yerine böyle bir uydu gönderirmiydi, diye sormalıydınız. Ondan sonrasını dinlemedim zaten.

  • Boynunu keserler ahaha yine güldürdün Mesut abi valla

    Bu arada Talha abi, unitydeki insanlar sokakta dans ediyor şarkı söyleyerek, bazen kavga çıkartıyor böyle toplanıyorlar (Fransız İhtilali işte) sonra görevliler kişileri sorguya çekor öldrüyor sokak ortasında yani toplum canlı baya..

    Birde bugları gördüm videoda ağzım açık kaldı, niye diye sorarsanız, oyunu saatlerdir oynuyorum bir tane bug'a rastlamadım, videodaki yerleride geçtim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihat emre

    adam türkiyeden bile kötü durumda diyor sen amerikada eczaneden bedava ilaç alabılıyormusun veya orda sosyal devletın sundugu bedava sağlık hizmetin yararlanabılıyormusun ? kimi kandırıyosun mesut beğenmiyosan gidebilirsin

    amerikada bulundun mu hiç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    Boynunu keserler ahaha yine güldürdün Mesut abi valla

    Bu arada Talha abi, unitydeki insanlar sokakta dans ediyor şarkı söyleyerek, bazen kavga çıkartıyor böyle toplanıyorlar (Fransız İhtilali işte) sonra görevliler kişileri sorguya çekor öldrüyor sokak ortasında yani toplum canlı baya..

    Birde bugları gördüm videoda ağzım açık kaldı, niye diye sorarsanız, oyunu saatlerdir oynuyorum bir tane bug'a rastlamadım, videodaki yerleride geçtim.

    En favorim olan arızayı paylaşayım:





  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    süper ya... insan şaşırıyor valla kendini benim yerime koy, ac unity bitiridm mesela hiç performasn ya da bug problemi yaşamadım.. aynı zamanda far cry 4 te orijinal alanlar dahi siyah ekran sorunu yaşarken bende usb aygıtlar bağlı olduğu halde xbox pad dahil yine öyle bir sorunum olmadı...

    İşte hep bunlar bilinçlilik
  • Mesut abi siyasete vurmaktan kendini hiç alamıyosun valla :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dejavu20

    Mesut bey neden çoğu videonuzda fakir edebiyatı yapıp kendinizi olduğunuzdan daha düşük gelirli göstermeye çalışıyorsunuz? Bunun size faydası ne ?

    Seni beni dusunerek konustugu icin. Eger bu tarz bir durum olmasa hicbir zengin zenginlini saklamaz aksine gozune gozune sokarak hava atar emin ol mutevaziligin luzmu yok ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne arkadaş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nwiada kart almayın arkadaşlar madem bizi adamdan saymıyolar bizi gelişmemiş görüyorlar almayın.

    adamlar sizi takmıyor birde fanboyluk yapıyorsunuz

  • Talha abi geri mi döndü yoksa bu eski mi 2014 ?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.