Şimdi Ara

PENTİUM DUAL CORE D805 4000+ÜZERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pentium dual core 805 2666 mhz o/c ile 4020 mhz intel stock fan ile....

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 7 Mart 2007; 10:05:08 >

• dostum her cpu nun oc yeteneği kendine özgüdür bunu deniyerek core voltajını artırarak yada chipset v.b. sen bulacaksın belli bir standart yoktur fakat 4.0--4.2 ghz arasında gezeceğini sanıyorum bu arada yaptığın oc yi testler ve uzun süreli pc yi zorlayan oyunlarla test etmelisin belli aralıklardaki oc değerlerini ve test verilerini kaydederek en iyi oc konumunu bulmalısın
  • hocam sen bana nasıl 4000 üzerine çıktığını bi anlatır mısın fsb kaç ramler kaç voltaj kaç
  • işlemci default 2666 mhz fsb 533 işlemci voltajı 1.33 owerclock ile işlemci 4080 mhz fsb 822 işlemci voltajı 1.33 voltajı ellemeden bu degerlere çıkabildim. fazla elleşmedim. çünkü fazla vaktim olmadı işlemci sıcaklıgı ise 32 c yi geçmiyor owerclocklu hali ile. ben 4100 mhz üzerine deneme yapacagım mesela 5000+ tabiki herşey yolunda giderse
  • unutmadan ramler gskill 667 lik ramlerin 667 lik degerlerinide 800 mhz yapıyorum bu sonuca ulaşıyorum sistem owerclock lu hali ilse oldukça stabil çalışıyor. 3dmark 2006 yı başarı ile tamamlıyor bakalım 5000 li mhz leri görebilecekmiyim
  • Vay be 204 eder değil mi fsb için çarpan 20 olduğuna göre gerçekten çok iyi peki ramlere voltaj veriyor musun

Bir kaç screen shot koyar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 20 Ekim 2006; 23:46:18 >
  • kardeş default volt ile nasıl o yanan işlemci 4 ghz oluyor yav dünyanın en iyi kodlu işlemcisi sende galiba öyleyse muhteşem bişey bi ss versene bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

kardeş default volt ile nasıl o yanan işlemci 4 ghz oluyor yav dünyanın en iyi kodlu işlemcisi sende galiba öyleyse muhteşem bişey bi ss versene bakalım

+1
    Gerilim vermeden bikaç Mhz artırabilesen bile 4100 Mhz cok iyi bir deger gerilim vermeden tebri etmek isterim ama bir ss görmek istesem çünkü bu işelciyi ancak sıvı sogutma iel bu degerlere gelecegini okumuştum ben 820 ile 280 X 14 =3920 görebildim hava sogutma max. FSB yi ise 1120 olarak görmüştüm ama sıcaklık 45-55 arasındaydı senin işlemci 4000 küsürde 32 derece ilginç demekki titanda iş var...
    Hadi bekliyoruz SS leri...
  • evet SS istiyoruz

ben asuas p5nd2 ile 3520 de tıkanıyorum :( ...gerçi pek kurcalamadım ama voltaj veremiyorum galiba anakarttan
  • evet gercekten bende ss görmek isterim değerler banada ilginç geldi superpi de kaç alıyorsun onlarıda koyarsan daha iyi olur karşılaştırma bakımından..
  • ben def cpu voltajindan -0.125 kismam ile (1.28v) ile 185fsb de 3700 gunluk kullanimdayim cpu idle 38C bigtypoon loadda 52 ye kadar cikiyor bord asus efsane p5ld2 ama 4ghz icin 1.4v istiyor senin 4100de 1.3v inanilmaz gercekten
  • SS yokmuuuuuuu
  • titan amanda ile bu mhz leri görmek zor degilki zaten aşırı sogutuyor. ss yi verecegim. işlemci hiç banamısın demiyor bide anakart çok önemli abit kullanıyorum
  • intel stock fan ile işlemci resmen load da 63 c yi biraz geçiyordu şuan titan amanda ile 32 c yi hiç geçmiyor baya farketti
  • ramlerede hiç woltaj vermiyorum standart degeri 1.8 volt bunuda elleşmedim
  • SS bekliyoruz...o kadar zor olmasa gerek SS almak
  • Amanda amanda ama bu nassı AMANDA
  • ss verene kadar kimseyi inandıramassın burda
  • yani o işlemci 200e vurmaz gibime geliyor
  • amanda olması o kadar da cok şeyi değiştirmiyor sadece soğutuyor voltaj vermeden o değere cıkmanı sağlamaz tek başına.. asıl merat ettim voltaj vermeden o değerde nasıl stabil olduğu.. cıkması bile cok buyuk bir şans olarak düşünüyorum.. diyebilcem tr de ki en iyi işlemci sende sanırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.