Şimdi Ara

Lost Ark Büyüleyici Bir Video ile Tanıtıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Koreli geliştirici Tripod Studios, Lost Ark adlı MMO-RPG ve aksiyon öğelerini bir araya getiren oyununu duyurdu. Oynanış mekanikleri ve kamera açısı Diablo'yu andıran oyun ilk videosuyla resmen büyüledi.

Yaklaşık 150 kişi tarafından geliştirilen ve 4 kişilik co-op desteği de sunacak olan Lost Ark, Fighter, Warrior, Magician ve Gunner gibi (bir tane daha duyurulacak) sınıflara sahip. Oyunda ayrıca Ejderhalara binebiliyor veya Mech kullanabiliyoruz.

Unreal Engine 3 ile geliştirilen Lost Ark görsel yönden de harika duruyor. Yüksek kaplama kalitesine, harika ışıklandırmalara ve animasyonlara sahip oyunun grafikleri türündeki diğer yapımlara taş çıkaracak cinsten.

Aşağıda Lost Ark'ın uzun bir oynanış videosunu bulabilirsiniz. Bu türü sevenler eminiz oyunu merakla bekleyeceklerdir.

• Şu aşamada sadece Grafik ve efekler d3 den 2 kat daha iyi. Seneryo ve oynanabilirliği göreceğiz...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bayıldım süper! Skillerin effectleri baya iyi olmuş.

• yere düşen item ve değişen silah zırh filan görmedim :( inşallah inventory sistemi vardır. Varsa efsane oyun gelicek anlaşılan

• Yıllardır hep metin 2 oynanabilirliğine sahip oyun aradım ve en sonunda sanırım buldum kişi sayısı olarak metin 2 de 100 lerce kişi bir arenada kapışıyorduk burda sadece 4 kişi ama olsun :)

• d3 çıktığı sıralarda videosunu görümüştüm bir yerde ama hala çıkmamış gördüğüm üzere

pek sanmıyorum tutacağını ama fakat ön yargı ile yaklaşmayayım grafikler cidden hoş gözüküyor inşallah oynanabilirlik yüksek olur

• mmo olmasa tam oynanacak oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam bir MMO olacak gibi. Eski oyunlara yavaş yavaş sıkı rakipler geliyor anlaşılan.

• Bölüm tasarımları, karakter detayları, efektler falan şahane duruyor. Güzel co-op dinamikleri de eklemişler, oyun çok hoşuma gitti. Umarım hikayesi güzel olur da Türkçe'ye çevrilir. Bu gelene kadar D3 devam.

• Açık ve Net çok sağlama benziyor inşallah bizi üzmezler de beklediğimiz gibi olur ve akıllara kalıcıya benziyor acep bilgisayarım tam performansla oynar mı merakla bekliyorum :)

• Eğer online olmazsa ya da diablo 3 gibi bir sistem oluştururlarsa oynanır yoksa pay2win mantığı olacaksa çöpe at .

• Diablo3'ü onca yıl bekledikten sonra elimize geçen oyun hüsran diablo efsanesi benim için zaten bitmiştir fakat bu oyun beni heyecanlandırdı umarım diablodan çok daha iyi yerlere gelir.

• 150 kişi bi geliştirmiş gerçekten çok iyi duruyor şuan

• mekan tasarımları skill efetleri akıcılık falan gayet iyi ama o kadar mekan değişmesine rağmen karakterler üzerindeki itemlar aynıydı.Eğer sürekli aynı kalıyorsa görünüş büyük sorun.

• Bu tür oyunlarda amaç/sonuç ilişkisi çok önemli. Videoda bu konuda hiçbir şey yok. Belli ki oyun şu anda kendini getireceği classlar, grafik motoru ve skill efektleri ile öne çıkarmaya çalışıyor ama bunların hepsi 1 hafta içerisinde eskir, gider, etkisini kaybeder. Oynama amacı bu konuda çok daha önemli o yüzden bekleyelim görelim diyorum.

• 4 kişilik mmo nasıl oluyo oyunu co-op oynuyoruz mmo kısmı ne peki

• Mükemmel olmuş.

• helall olsun

• Bu oyun ps vita veya android de gelmezse yazık olur tam mobil oyun pc de oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok başarılı olmuş :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.