Şimdi Ara

RCZ nin yerine ne alinabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese iyi forumlar diliyorum . Buyuk masraf ettigim herseyiyle kendim icin hazirladigim rcz aracimi aracdan sogudugum icin satiyorum . 59-60 bin tl civari butcem var. Ilk once golf 7 lere bakiyordum ancak fiyatlarinin bence gereksiz yuksek olmasi sebebiyle vazgectim . Bir kac arkadasim ve cocukluk hayallerim FN2 kasa 2008 ustu type r almam konusunda israrci :D Ancak gerek temiz bulmanin zor olmasi gerekse 5-6 yaslarinda olmasi beni biraz dusunduruyor. Ancak tabiki en favori 2 secenekden birisi. Diger secenek ise 2012 volkswagen scirocco. Bu aracin begenmemdeki temel ozellikler ise donanim olarak dolu olmasi , cam tavani, dusuk kmde bakimli bulmanin kolay olmasi ve ayrica henuz 2-3 yasinda olmasi(Duydugum dsg olaylarindan sonra kesinlikle manuel olcak) . Kendim gercekten cok kararsizim cevremdeki insanlarda kararsiz olunca burada sizlere danismak istedim . RCZ aracimida bu forumdayken almistim baya arastirmistim hatta . Simdi tekrar sizlere sormak istedim . Herkese simdiden cok cok tesekkur ederim.







  • 208 GTI filan al bence o paraya.
  • Araci gittim test ettim ancak ici cidden cok kucuk , kendi aracimdan sogumam sebeplerinden biriside o kullanissiz olmasi. Arkaya insan binerken sekilden sekile giriyor . 208 dede ayni olay var .
  • Vw scirocco iyi bir seçim olacaktır bence benimde sahip olmak istediğim araçtır kendisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur1111110

    Arkadaslar herkese iyi forumlar diliyorum . Buyuk masraf ettigim herseyiyle kendim icin hazirladigim rcz aracimi aracdan sogudugum icin satiyorum . 59-60 bin tl civari butcem var. Ilk once golf 7 lere bakiyordum ancak fiyatlarinin bence gereksiz yuksek olmasi sebebiyle vazgectim . Bir kac arkadasim ve cocukluk hayallerim FN2 kasa 2008 ustu type r almam konusunda israrci :D Ancak gerek temiz bulmanin zor olmasi gerekse 5-6 yaslarinda olmasi beni biraz dusunduruyor. Ancak tabiki en favori 2 secenekden birisi. Diger secenek ise 2012 volkswagen scirocco. Bu aracin begenmemdeki temel ozellikler ise donanim olarak dolu olmasi , cam tavani, dusuk kmde bakimli bulmanin kolay olmasi ve ayrica henuz 2-3 yasinda olmasi(Duydugum dsg olaylarindan sonra kesinlikle manuel olcak) . Kendim gercekten cok kararsizim cevremdeki insanlarda kararsiz olunca burada sizlere danismak istedim . RCZ aracimida bu forumdayken almistim baya arastirmistim hatta . Simdi tekrar sizlere sormak istedim . Herkese simdiden cok cok tesekkur ederim.

    Hocam rcz kaç bin de ve ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Scirocco nun arkası da geniş değildir pek bu sınıf 3 kapılı/coupe araçlarda çok geniş beklememek lazım zaten sportif klasik bir c sınıfı hatchback bakabilirsiniz 1.8 type s olabilir type r olabilir ayrıca yeni gelecek 0 km 1.5 ecoboost ford focus bakabilirsiniz veya ikinci el 1.6 ecoboost 180 hp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 3 coupe 'ye ne dersin
  • S2000 olabilir ? o.O

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Butcem yetersiz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siklopentan S kullanıcısına yanıt
    Asiri bir genislik beklemiyorum zaten ancak mesela , rcznin kapisi cok agir hafif egimli bir yerde yandaki kisi inemiyor . Arkaya geciste olan pay cok az . Zaten arkaya binen kisi direk kafayi camin bombesine vuruyor vs. Yoksa arac cidden pejodan beklenmicek bi arac ama bi sogudum iste .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadan önce bilmiyor muydunuz aracın 5 kişilik değil 2+2 olduğunu?
    Güzelim araç arkaya binilmiyor diye satılmaz ki, madem şikayet edecektin niye aldın demezler mi?
    RCZ'i satıp aynı paraya Golf tarzı bir araç alırsan çok yazık olur çok.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Eger dikkatli okursaniz yorumlarimi soguma sebeplerimden sadece birisi dedim . Kucuk oldugunu almadanda biliyordum zaten . Suanki seceneklerde fazla buyuk degil ayrica .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda scirocco güzel Bi araç olur ama ben olsam type r bakardım tabi motorları zaten sıkıntılı değil bildiğim kadarıyla araştırır alırdım sciroccodan çok daha özel bir araç. Bunlar dışında alternatif dediğim gibi 180 hp focus bakın bir de seat leon fr bakabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avensis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rcz görünüş olarak çok begendigim bir araç. Eger onu satip golf 7 veya scirocco falan alirsaniz acirim o paraya. Mugen body kitli fn2 guzel secim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yasinda olmasi dusunduruyor? Biz 12 yillik arabaya biniyoruz. Bisey oldugu yok. Yani okadar yasa takilmamak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Ümraniye'de falan takılmıyorsanız, Honda seçimı pek mantıklı olmaz.

    Yani amaç gidişse e46 e36 falan alınır ama diyorum eski arabalara bulaşmayın

    Sorunsuzluk candır. Bir de algı. Yani RCZ gibi duruşu olmaz TypeR'ın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota gt86 fransızdan sonra iyi gider
  • Cr-z dusunulebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor paket bir giuletta al

    veya scirocco
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.