Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014 gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Turkcell'in düzenlediği Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014 gerçekleşti. 4G altyapısı, Turkcell TV+, Superonline Fiber internet hizmetindeki son durumların, ileriyle dönük projelerin konuşulduğu ve birçok firmanın katıldığı zirveyi Turkcell Superonline Genel Müdür Murat Erkan ile değerlendiriyoruz.

     

     

     




  • Ana sayfanın sadece mobil cihazlar ve aksesuar haberleri ile dolmasına bir türlü anlam veremiyorum.Burası bir teknoloji forumu ve ben daha fazla pc donanımı ile bilgi edinmek, konsollar ile ilgili daha fazla bilgi almak, teknolojinin ulaştığı her alanda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.Ayrıca gidip forumda mevcut olan bölümlerden bakabilirsin diyebilecek arkadaşlar mutlaka olacaktır; ama ben bu ürünlerin hakkında işin ehli kişilerden bilgi almak istiyorum.Ender Yıldız,Kaan Arlı ve Sezer Bey'in mobil platformdan farklı alanlarda daha fazla bilgi vermesini temenni ediyorum.Son olarak bunu okuyanların sayısı belki 10'u geçmiyecek ve muhtemelen de o bu çağrımı görmeyecek ama Gün Oksay'a demek istediğim bir şey var.Lütfen bir editöre 25.000 tl civarı para vermek yerine daha az ücrete daha fazla alanda işin ehli editör işe alın.Bunu hiç bir şekilde art niyetli olarak söylemiyorum; ayrıca bu sizin için de çok önemli.Çünkü bir robotik severden tutun bir 3D tasarım severe kadar teknolojinin elinin değdiği ne kadar farklı alana dokunur ve o alanla ilgili insanların beğenisini kazanırsanız sizin de kazancınız o derece artar.Kaan Arlı'ya da bu güzel söyleşisi için teşekkür ediyorum.Mutlu günler.





  • 4 geliyormuş Samsung note 3 vb ile bize iyi bir kazık atmış oldu!

  • abi yanlış anlama ama sakal çok kötü duruyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    4 geliyormuş Samsung note 3 vb ile bize iyi bir kazık atmış oldu!

    neden ?
  • N0YAN kullanıcısına yanıt
    4g diyecektim. Çünkü seneye 4g geldiğinde note 3 kullanamayacak da ondan.
  • Note 3'ün de Qualcomm işlemcili 4G destekli modeli var sanırım, şu andan itibaren alacakların bu modele yönelmesi faydalı olur. Onun haricinde genel olarak hız testleri haricinde 4G'nin çok farkı olmayacaktır. Yoğun kullanıcıların bir kısmının yükü 4G şebekesine kayacağından 3G şebekesi de rahatlama yaşayacaktır bir miktar.
    Ama 4G muhabbetini duyunca kullandığım S2'den S5'e güncellesem mi diye düşünmeye başladım ben de... Bana katacağı bir şey yok ama merak işte...
  • 1ghz altı frekans bandı kullanılmayacaksa 4g hiç gelmesin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye 4g nasıl gelecek yahu daha hic bir ihale yapılmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl önceki modemi geri isteyecek kadar adi bir firmadır turkcell..ağzıyla kuş tutsa de olmaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.