Şimdi Ara

Assassin's Creed: Rogue - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Assassin iken fikirleri değişen Shay Patric Cormac'ın sıradışı öyküsünün anlatıldığı Assassin's Creed: Rogue'ta Assassin kardeşlerimize karşı mücadele ediyoruz.

• Unity'den daha iyi
  • İYİ
  • Unity'nin tırnağı etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık hoşuma gitti aslında suikastcilerle savaşmak falan

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eski nesile oyun çıkardılar hiç yoktan iyidir bence 7 baya düşük 8 benim puanım bundan daha kötü oyunlara (bknz battlefıeld 4) daha yüksek puanlar verildiayrıca 9,5 dakka inceleme 5-6 dakkası trailerden alınma sanki hiç incelenmemiş hissediyatına kapıldım....

• quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

eski nesile oyun çıkardılar hiç yoktan iyidir bence 7 baya düşük 8 benim puanım bundan daha kötü oyunlara (bknz battlefıeld 4) daha yüksek puanlar verildiayrıca 9,5 dakka inceleme 5-6 dakkası trailerden alınma sanki hiç incelenmemiş hissediyatına kapıldım....

Şu yorumu yaparken hiçmi utanmadın ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Assassin's Creed 2 Multiplayer ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KuvvetMira27<br><br>eski nesile oyun çıkardılar hiç yoktan iyidir bence 7 baya düşük 8 benim puanım bundan daha kötü oyunlara (bknz battlefıeld 4) daha yüksek puanlar verildiayrıca 9,5 dakka inceleme 5-6 dakkası trailerden alınma sanki hiç incelenmemiş hissediyatına kapıldım....</blockquote><br><br>Şu yorumu yaparken hiçmi utanmadın ya

incelemenin bölümsonu ekibine yakışamayacak kadar kalitesiz oldunu belirttim basitçe ve tam amatör işi bunda utanılacak bir şey yok!!!

• Oyuna paso giydirip, sonunda paranızı başka oyunlara ayırın dedikten sonra 7 puanı görünce şaşırdım. Madem o kadar kötü ver 5 puanı. Zaten baktığın zaman çok sivrilen bir oyun değilse puanlama 7-8 aralığında genellikle. ne şiş yansın ne kebap mantığı güdülüyor.

• Oyuna paso giydirilmemiş. Hikayesinin, grafiklerinin, sunumunun, karakterlerinin ve deniz savaşlarının çok güzel olduğu belirtilmiş. Şikayet edilen konu benzer oynanabilirlik. Zaten Far Cry 4, Dragon Age: Inquisition gibi bomba oyunlar varken bu oyun alınmaz gerçekten de.
    5 puanlık oyun da değil. Abartmayın..
  • KuvvetMira27;
    Senin utanacağın çok şey var.
    Şu videonun neresinde 5-6 dakikalık trailer var. Kör müsün, yoksa idrakın mı zayıf? Boş beleş adamlara kafayı takmayın siz.
  • Alkan, birazcık soluklanarak gitsen çok iyi bir inceleme olur... Çünkü sen hiç duraksamadan gittiğinde izleyen bile etkileniyor. Nefes nefese kalmış gibi bir his oluyor... Ve; daha çok inceleme yapman lazım sen 3 ayda bir inceleme yapıyorsun...

Ama; detaylı ve hoş bir inceleme olmuş... Emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aaron Paul -- 13 Kasım 2014; 18:30:17 >
  • Aaron Paul;
    Kibarca önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.
    Bu arada hangi oyunu inceleyeceğimi veya ne sıklıkla inceleme yapacağımı ben seçmiyorum.. İncelemeler editörlerin uygunluk durumuna bağlı olarak belirleniyor.. Her hafta inceleme verilirse, her hafta da yapabilirim benim için bir sorun yok.

• black flag'e senaryo gömmüşler :D 60 dolarsa bu hayatta etmez o kadar :D
  • Alkan bey sanırım baskıdan korkup yüksek puan vermiş oyuna.
  • yalnız oyunun geçtiği alanlar penguenlerin yaşam alanı değil diye biliyorum.soğuk,kar,buz deyipte koymasalarmış keşke.

• Gerçekten başarılı incelemeler sunuyorsun Alkan kardeşim tebrik ediyorum,oyuna gelince black flag dlc si gibi birşey olmuş bu kadar gelişigüzel birşey olacağını ummuyordum

• inceleme çok güzel olmuş fakat gemi savaşlarında anlattıklarınız yeni özellikler değil gibi görünüyor zaten çoğu blag flagde vardı

• O kadar kötü diyorsunuz ne den 7 puan bence buna 7 puan bile çok ver 5 sanki ps3 çıkıyor oyun !!!

• 10-15 kişi 60 dolar verın bana ben size tekne yapayım bır tane

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.