Şimdi Ara

VODAFONE HÂLÂ NEYİ BEKLİYOR? KÖTÜ HABERLER GELİYOR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok faydalı bir liste peki nereden buldun arkadaşım
  • oda gizli kalsın bende
  • Telsime baz istasyonu kurmasını istediğimiz yerleri belirten mesajlar yazıp hal a istenilen yerlere değilde kendi kafasına göre baz istasyonu kurması TELSİME BİRŞEY KAZANDIRMAYACAK
  • varyaa süpersiniz beklersen belki senin istediğin yerlerede istasyon kurul sanırım ama hepsi bir güde olmuyor demi güzel kardeşim biraz daha mantıklı olalım..yukarıdaki listede yer alan istasyonlar dünden öncede yoktu dimi.
  • kardeş birçok yeni istasyon kuruluyor listedekilerin en az dördü benim günlük güzergahlarımda ve isimlerini son günlerde ekranımda ynei farkettim...
    bu liste güncellendikçe bizimle paylaşırsan seviniriz..
  • GÜNCELLEME YAPILDIKÇA BİLGİ VERİCEM TABİKİ HERŞEY ABONELERİMİZ İÇİN.
  • sabırlı olunursa telsimin faydalı işler yapacagını görcez diye düşünüyorum
  • Sanıyorum Ankara'daki altyapı çalışmalarında belirli bir ilerleme olmaya başladı. Daha önce görünmeyen baz istasyonu isimlerini de yavaş yavaş görünür hale getiriyorlar. Daha önce çıkmayan yeni bazı baz istasyonları isimleri de görülmeye başlandı. Ayrıca sadece 50. hücre kanalı değil 20. hücre kanalından da (haber kanalı) yer yer hücre mesajı gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 26 Aralık 2006; 14:56:38 >
  • GSM teknolojisi hücre mantığına dayanır, bahsedilen hücrelerde altıgen balpeteği şeklindedir.

Bir hücre ve bu hücreye sinyal verecek istasyonlar planlanırken pek çok faktör (arazi yapısı, bina yapısı, bina kiralanması vs.) gözüne alınır.

Bu yüzden sırf aboneler istiyor diye plana uymayan bir yere istasyon kurulması maalesef mümkün değildir.

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

Telsime baz istasyonu kurmasını istediğimiz yerleri belirten mesajlar yazıp hal a istenilen yerlere değilde kendi kafasına göre baz istasyonu kurması TELSİME BİRŞEY KAZANDIRMAYACAK
  • vodafone çalışıyor vodafone la telsimdeki gelişmeler gün geçtikçe hissedilmeye başlanıyor...en somut belirti yeni verici isimleri ulaşılabilen hatlar
  • 2 yeni istasyonda ben fark ettim. Ayrıca ses kaliteside baya düzeldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

Sanıyorum Ankara'daki altyapı çalışmalarında belirli bir ilerleme olmaya başladı. Daha önce görünmeyen baz istasyonu isimlerini de yavaş yavaş görünür hale getiriyorlar. Daha önce çıkmayan yeni bazı baz istasyonları isimleri de görülmeye başlandı. Ayrıca sadece 50. hücre kanalı değil 20. hücre kanalından da (haber kanalı) yer yer hücre mesajı gelmeye başladı.
  • Telsim aleyhine dönen davalardan korksalardı değişimi göreceksiniz şeklindeki koskoca vodafone yazısını ekrana koymazlardı..

TELSİMİN TÜM DAVALARINDAN TMSF sorumludur adamlar bunu garantiye aldı..
  • s.volkana katılıyorum bu adamlar kendilerini garantiye almadan bu kadar parayı yatırmazlar telsime
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.