Şimdi Ara

VİEWSONİC LCD 20 ' VG2021M Aldım... (İZLENİMLERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar VİEWSONİC 20 " VG2021M LCD monitoru VG2021M-2 olarak da geciyo... (VG2021M-2 ürün kodu...) yani farklı bir ekran degil.
    Bu ürünü 522 YTL ( KDV Dahil) hepsiburada.com'dan worldcard'a 11 taksitle aldım.
    Su anda ayrıca sanalmarketim.com sitesinde ve bimeks magzalarındada var aynı fiyatta bulabilirsiniz.

*** Ürünün Özellikleri ***

*** Ürünün Kutusundan Çıkanlar ***
    - Lcd monitor
    - Güç Kabloları
    - VGA baglantı kablosu
    - Ses baglantı kablosu
    - Monitor alt destek parçası
    - Yazılım CDsi
    - Kullanım Klavuzu

Ürün kutusunda oldukça iyi şekilde sekilde korunmakta, kutusu çok büyük değil. Nerdeyse sadece monitorun kendisi kadar. O kutudan bu kadar buyuk bisey çıkınca şaşırıyosunuz

*** Örnek Resimler ***

-Avantajları
    boyutu cok buyuk
    cok parlak ve net
    tasarımı harika
    OSD kontrol panelini kullanmak cok kolay (4 tuş var sadece)
    üzerinde kendi hoparlorlerinin olması cok iyi

-Dezavantajları

DVI çıkışı yok.Sadece 15-pin mini D-SUB çıkısı var
    Yükseklik ayarı yok 20 derece yukarı asagı oynayabiliyo

Arkadaslar ürünü alalı daha 1 gün oldugu icin daha adam akıllı film ve oyun performansını deneyemedim
    Yavas yavas bilmek istediginiz noktaları soru cevap seklinde anlatabilirim.

• hımm demek dvi yok olsaydı bende alabilirdim birde çözünürlüğü bir garip gelmişti bana nasıl sence en kısa zamanda oyunlarda ve filmlerdeki performansını bekliyoruz senden
  • Bu LCD işi cidden cok kafa karıstırıyo karar vermek cok zor boyle incelemeler olsa insanların aklında daha dogru bilgi oluşur

İncelemen icin tesekkurler oyun ve flım performansalarınıda beklıyoruz

Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım..verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim..devamını bekliyoruz benim gibi lcd almak isteyenlerin izlenimlerinize ihtiyacı var..dvı cıkıs olmasa ne kaybederiz ki?
  • Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan :)

dayanamadım bende siparişi verdim..manyak bi monitöre benziyor.sabırsızlıkla bekliyorum..bugün gönderecekler.bakalım .keşke dvi çıkışı olsaydı ama neyse bu fiyata bu monitör çok iyi bence
  • ahh be ya DVI nasıl olmaz ya keske olsaydı hemen vericektim siparisi
  • va1912w den 1cm boyu kısa eni 5cm uzun .dvi si olsaymış tadından yenmezmiş. boy 40piksel az boy 150piksel fazla . ben geniş 20"i tavsiye ve tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DVI olmaması çok önemli mi acaba ( oyunlarda falan) 1912w ile bunun arasında kaldım bide wide olup olmaması bayramdan önce hallediyim diyorum
    Lütfen yardım
  • son trend dvi ve widescreen o kadar diyim yani

• eski versiyonunda vardır kesin. viewsonic böyle şerefsizlikler yapıyor genelde. ilk modelde veriyor sonraki modellerde vermiyor aynı paraya. tabi bu üst modellere yönlendirme politikasıda olabilir.
  • VİEWSONİC LCD 20 " VG2021M olan LCD'de DVI var sanırım ama VİEWSONİC LCD 20 " VG2021M-2 olan versiyonunda yok DVI sanırım aradaki fark bu olabilir ... ama bastada arkadas ikisinin aynı sey oldugunu solemis anlamadım olayı bazı sitelerde DVI var yazıo bazılarında yok diyo...
  • Hepsiburada.com da mal tukenmis sanirim daha bu sabah varken simdi stocklarda yok deniliyo .. son 8 gun ve bu surenın kac gunu bos gecer belli deil herkez almıs belliki ..
  • Arkadaslar oncedende belirtmistim lcd'yi tanıtım bolumunde... DVI cıkısı yok... Turkiye'ye yollananlarda olmayabilir. Belki boyle kucuk bir farklılık vardır.
    Benim icin cok onemli degil.Cunku bu fiyata 520 ytl'ye 20 inc kocaman LCD ustelikde "viewsonic" ... daha ne olsun... ben memnunum...
    karar sizlerin...
  • ama hiçbiyerde yok galiba

bizde düşünüyoduk ama bulamadık

bitek hepsiburadada vardı ondada yok
  • yeni versiyonunda yok dvi. mesela va1912w nin yeni verisyonu -2 diye gelcek onda da yok dvi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ama hiçbiyerde yok galiba

bizde düşünüyoduk ama bulamadık

bitek hepsiburadada vardı ondada yok

Su anda www.sanalmarketim.com sitesinde (516 ytl kdv dahil)
    ve "Bimeks magzalarında" (510 ytl kdv dahil) var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 20 Ekim 2006; 22:00:47 >
  • ok farkettim şimdi

yarın bakarız artık bimekse
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

yeni versiyonunda yok dvi. mesela va1912w nin yeni verisyonu -2 diye gelcek onda da yok dvi.

+1 ben demiştim bunda dvi yok diye

zaten daha fazla paraya satacak halleri de yok
    teknoloji gelişiyor
  • yaw çokmu büyük eksi dvi

görüntü kalitesi bariz düşüyormu acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.