Şimdi Ara

Hepsiburada Lightning kablosu orijinal midir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz bu Monster Lightning kablosu da var bendenizde, ve onu da uzun zamandır kullanıyorum (ofiste). Uyumluluk açısından, MFi olduğundan tabi ki bir sıkıntı yok. Yapım itibariyle de gayet kaliteli ve dayanıklı bir kablodur. Yumuşak bir malzemeden yapılmış ve yassı olduğundan toplaması da gayet rahattır. Olası handikapları: 1) sadece siyah renkte olması b) sadece 1.0 metre uzunlukta olmasıdır.

    Bu Monster kablolarının da TR ithalatçısı ve dağıtıcısı (Hama'da olduğu gibi) Aztek Elektronik'tir. Hatırladığım kadarıyla Monster'lar da Hama'larla hemen hemen eşzamanlı olarak pazara girmiştir ve sadece D & R'larda satılmıştır. O ilk dönemlerdeki fiyatları 69.90 tL idi (Hama'lar 59.90 iken). Şu anda Vatan'daki güncel fiyatlar 79.90 / 49.90 olduğundan hem fiyat uygunluğu ve hem de 1.5 metre uzunluk nedeniyle tercih çoğunluğunun aslında Hama'larda olması beklenir...
  • Teşekkürler arkadaşım, tecrübelerin kıymetli benim için. 50 TL ye Hama varken başka bir markaya bakmaya gerek yok çok doğru. Güzel bir kampanya veya indirim olursa, %50 vb, bir tane de siyah Hama almak için takipteyim (arabada bırakmak için).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nasil anlariz orjineli ikinci el alirken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22,90 TL Safir Mobil
    En geç 14 Ocak Perşembe günü kargoda
    Sepete Ekle
    23,90 TL Ufo Teknoloji

    gibi satıcılar da var aynı link altında ve sahte geldi onlardan, iade ettim.

    Şimdi hepsiburada'nın satıcı olduğu 40 liralık olanı alacağım.

    Bunların tamamı HB'nin sayfasındaki satıcılar zaten, denedim 22 liralık olanı ve 1 dolarlık kablo çıktı iade ettim tabi.

    Şimdi 39.90'lık olanı alacağım, sonucu yazarım.

    http://www.hepsiburada.com/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5
  • Ürün orjinal çıktı
  • Bu ürün orjinal midir acaba? Satıcı HB görünüyor kargo ile toplam 55 lira ediyor. Apple'dan almaya kalksam kago ile birlikte aşağı yukarı 190-200 falan eder. Şarj adaptörü ve kabloya bu kadar para vermek için insanın aklını kaçırmış olması gerek. Olmadı aşağıdaki linkten almayı planlıyorum.



    Apple Usb Adaptör + Lightning Data Kablosu (iPhone 5/5s/SE/6/6s/7 / Plus / iPod / iPad)-(İthalatçı Garantili)

    http://www.hepsiburada.com/apple-usb-adaptor--lightning-data-kablosu-iphone-55sse66s7--plus--ipod--ipad-ithalatci-garantili-p-TELSARJAPPIP5ADKAB

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde orijinal diye burdan kutusuz apple adaptör aldım kutusuz 34.90 fiyatı vardı 5,16 da kargoyla 40,06 ödedim.Ürün geldi ama orijinal değildi halbuki almadan önce hb destek ile konuştum orijinal demişlerdi.İade istedim bende sonra paraya kıyıp 89 TLye orjinalini aldım.Ama ürünün orijinal olmadığını yazdım ürün yorumlarına yayınlamadılar yani yorumlara kanmayın.Birdahada gıda,kıyafet vs... hariç hb den alışveriş yapmam.Bence paraya kıyıp Apple Store dan veya Teknosa/Vatan dan alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıdan kaynaklanabiliyormuş duyduğuma göre. Ürün alacaksanız satıcının HB olmasına dikkat edin diyorlardı. Aldığınız ürünün satıcısı HB miydi?

    Apple'ın orjinal adaptörü satılıyor mu ki Vatan/Teknosa gibi yerlerde? Apple kimseye bunu tedarik etmiyor diye biliyorum. Bir de tekno mağazalarda Ttec gördüm Apple lisanslı diyordu. Onların fiyatları uygun görünüyordu. Sorun olmaz diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 16 Mayıs 2017; 15:37:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Satıcı Hepsiburadaydı.Teknosa ve Vatan da satılıyor orijinal ürünler.Ttec lisanslı ama orjinali gibi olur mu bilemem.
    http://m.teknosa.com/urunler/145053052/apple-lightning-to-usb-kablo
    http://www.vatanbilgisayar.com/md818zma-lightning-usb-kablo.html
    Edit:
    Bu arada kimseyi karalamak gibi veya reklam yapmak gibi bir amacım yok.3500 liralık alet kullanıyorum en kalitelisi neyse onu alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MontenegroVaas -- 16 Mayıs 2017; 15:55:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttec ve Belkin gibi markalari onermiyorum. Apple Storedan 1m 89tl ye aldim ve pişmanim. Cunku bir ay sonra Anker marka mfi lisansli şarj kablosu buldum. Lightining kablosunu olduğu gibi sifir kutusuna koydum kaldirdim. Sadece bunu kullaniyorum ve sarj suresi performans dayaniklilik fiyat ne ararsan harika piyasanin en iyi Fiyat performans lightning ürünü olduğunu iddia ediyorum. İtirazi olani açik münazaraya bekliyorum. Siyah olanini 2mt olanindan aldim. iPhone 3G den beri gina geldi bu dandik orjinal kablolardan. Plastik yerlerinden tutmama ragmen cok kisa omurlu ve pahali oluyorlar. Türkiyede satişa sunulduğunu oğrendiğim an hemen aldim bitane ve hiç dikkat etmeden rahat rahat kullaniyorum. Farkli farkli modelleri var, benim siparişini verdiğim ise şu:http://www.hepsiburada.com/anker-powerline-lightning-kablo-2-mt-p-HBV000001378O
    kendime ozel kampanya ve indirim kuponlariyla istediğim saatte gelmesi için kargo ücreti ile beraber sadece 50 liraya getirdiğimi hatirliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar ediyorum piyasadaki BU FİYATA orjinalinden de daha kaliteli hatta en kaliteli lightning kablosu. Reklam amaçli değil sadece herkesin faydalanmasini istediğim bir ürün. Yüzlerce lira verip ozel orgulu kablolardan alan arkadaşlarim bile kendilerine birer tane sipariş etmemi istediler israrla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaB0

    Orjinal lightning'lerin kablosunun üzerinde seri numarası var hocam. Çakmalarda böyle bir yazı yok..
    129 liradan düşmüş müş üç kagıda bak :)
    valla peder bey aldıydı 2 metrelik kablo orjinal kutusunda falan geldi satıcı da apple falan yazıyor hb de ama seri numarası bende bulamadım. gıcık oldum şuan telefon pilini yeni değiştik gene pert olmaz umarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.