Şimdi Ara

The Forest'a İki Kişilik Co-op Desteği Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Özellikle atmosferiyle dikkat çeken açık dünya, hayatta kalma ve korku oyunu The Forest, bildiğiniz gibi yeni içeriklerle sürekli güncellenen bir oyun. Yapımcı ekip oyun için yayınladığı son güncellemeyle The Forest'a co-op desteği getirdi.

Oyunun co-op modu henüz sadece iki kişiyi destekliyor. Yapımcı ekip oyunun halen geliştirilmekte olduğunu ve bu modda hatalar bulunacağını söylüyor. Desteklenen oyuncu sayısının önümüzdeki güncellemelerle artılacağını belirtelim. The Forest'ı 24 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

• işte bu mükemmel oldu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel oldu bu fiyatı zaten iyi aslında ama acelesi olmadığı için steam in indirimleri başlayınca alırım bir tane

• 24Lira bi'şey değil, aldım bi'tane. Çok da güzel bir oyuna benziyor insin bakalım.
    ---------
    EKLEME
    ---------
    Oyunu oynadım, küçük boyutuna rağmen gayet hoş olmuş.
    bikaç sıkıntısı var ama Alpha döneminde olmasına rağmen gayet başarılı ben tavsiye ediyorum. Tek başıma oynarken bile oyun bozulana dek çok eğlendim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 12 Kasım 2014; 5:29:46 >
  • Bu arada oyunda Multiplayer için Steam desteği bulunmuyor, yani arkadaşınız ip sini alıp bağlanmaya çalışıyosunuz, bu da bazı problemlere neden olabilir. Hotfix geldi bi kaç sorun için ama denildiği gibi alpha aşamasında ( katlanıcaz :D ). Oyun patlayana kadar 1 saat oynadık arkadaşlar, inanılmaz keyifli, özellikle 15 tane yamyamı arkasına takıp kaçmaya çalışan ya da aralarına dalıp arbede çıkartan arkadaşınızı uzaktan izlemek çok komik.

• aynı gökhan ve talhadan bekliyoruz actionları :)

• Budur ya beklediğim haberlerdendi. Artık Gökhan ve Talha ikilisini beklemekte sıra :)

• pc ve ps4 ile online,co op oynanabilen hangi oyunlar vardı?

• Cumartesi gecesine özel Twitch'de Forest Co-op yayını fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Kasım 2014; 13:17:40 >
  • bu haberden sonra the forestin torrent seeder sayısı birden 50 ye çıktı

• Hort olacak ama co-op suan isliyormu.Forumda oynayan varsa oynamak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.