Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnceleme güzel fakat puan oldukça düşük kalmış. Haketmemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Tower

    İncelemeyi yapan arkadaş, oyunu yerin dibine sokmaktan başka bir şey yapmamış. Hiç bir şekilde objektif olmayan, saçma sapan bir inceleme... Bu site yönetiminden ricam, lütfen herkesin tarzına göre oyun incelemeleri yapılsın, bu tarz FPS oyunlarının incelemesini Gökhan yapsın, Talha da gitsin Mario falan tarzı oyunların incelemesini yapsın (sevdiği tarz olduğu için söylüyorum).

    Ayrıca, sitede nereye girsem karşıma Call Of Duty Advanced Warfare reklamı çıkıyor. Şunu sormak istiyorum, bu kadar kötülediğiniz oyunun reklamını neden bu kadar yapıyorsunuz ???

    Saygılar...

    Oyun bildiğin onrail shooter. Evet oynadım ve bitirdim. Modern Warfare'dan beri aynı sunum, farklı tema eşliğinde. Nasıl yerin dibine sokulmuş hiç anlamadım. Fanboyluk bu olsa gerek! Keşke sen yapsaydın incelemeyi. Şöyle okkalı bi 9 verseydin...

    Reklam almaları bu oyuna objektif inceleme yapmamalarını mı gerektiriyor? WTF!? Herkes hardcore oyuncu olmayınca tabii. Neyse verdik eksini.

    İstediğin inceleme al:

    "Reklam aldık 10/9"

    Zihniyetinizi seveyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: neuronthe<br> <br> Pıtır pıtır silah sesleri sanki mısır patlatma makinesi sesini alıp 3x hızlandırmışlar gibi çok sinir bozucu.<br> </blockquote><br> Black Ops 2'de daha da rezildi hiç etkileyici değildi ve oyunun atmosferine sokamuyordu.Birde oyuna girişte DOBLY yazıyor... <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">
    DOLBY olcak o
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.