Şimdi Ara

İlk İzlenim: Assassin's Creed Unity

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
         Yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştirilen Assassin's Creed: Unity ilk izlenim köşemizin yeni konuğu oluyor. Oyunun ilk dakikalarını ve genel yapısını değerlendiriyoruz.

• İlk yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ubisoft yine hayal kırıklığı şu oyunu oynanabilirlik açısından bir gıdım ileriye götüremediniz !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hedef kitlesinin çok geniş olması büyük handikap.Çoluk çocukta oynasın diye görevler basit,dövüş sistemi temel..herşey göstermelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: CiCo123

Oyunun hedef kitlesinin çok geniş olması büyük handikap.Çoluk çocukta oynasın diye görevler basit,dövüş sistemi temel..herşey göstermelik.
    Güzel inceleme. Grafik detayları iyi hoş da 900p çıkardığını unutmadık ubisoft. Ps4e yaptığın terbiyesizliğin bedelini turrent indirmemizle ödeyeceksin.

Hepinizi Ubisoftu Protestoya Çağırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 11 Kasım 2014; 22:07:04 >

• bu oyunda sıkılırsınız

• Ubisoft oyun dünyasının Flash Tv si gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O catidaki saman son nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ubisoft yine hayal kırıklığı bu adamlar grafik tasarım işi yapsalar daha iyi oynanabilirlik hep aynı her oyununda muhakkak hapise düşüyorsun salakça görevler yazık yani şuna verilecek para dragon age verilse kat ve kat daha iyi bir seçim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Yine ubisoft yine hayal kırıklığı bu adamlar grafik tasarım işi yapsalar daha iyi oynanabilirlik hep aynı her oyununda muhakkak hapise düşüyorsun salakça görevler yazık yani şuna verilecek para dragon age verilse kat ve kat daha iyi bir seçim olacaktır.
    UBI'nin elinde POP'dan sonra patlayan diğer oyun AC'de oynamayı geç izlemesi dahi artık bezdiriyor. Bugları ve optimize sorunlarında sıvaması olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 11 Kasım 2014; 22:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

UBI'nin elinde POP'dan sonra patlayan diğer oyun AC'de oynamayı geç izlemesi dahi artık bezdiriyor. Bugları ve optimize sorunlarında sıvaması olmuş...

Alıntıları Göster
    ubi seri düşüşte. zor günler bekliyor kendisini.
  • grafikler konusunda far cry dada aynısını bekliyoruz ve far cry 4 tede (açık dünya) coop oyundayız yaparsanız mükemmel olur
  • meğerse o zamanlar katedralin üst katında at besliyorlarmış

• :) dedikleri gibi bol oyunlu bir ay sonuçta dragon age filan alın paranız ziyan olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdi3312

:) dedikleri gibi bol oyunlu bir ay sonuçta dragon age filan alın paranız ziyan olmasın
    Video video değil mübarek oyunun neredeyse herşeyi gözüküyor. Kardeş ilişkisine kadar söylemişsiniz...Bekleseydiniz biraz. Girmeseydim keşke. Oyunu eleştirenleri de anlamıyorum doğrusu , ne bekliyorsunuz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Video video değil mübarek oyunun neredeyse herşeyi gözüküyor. Kardeş ilişkisine kadar söylemişsiniz...Bekleseydiniz biraz. Girmeseydim keşke. Oyunu eleştirenleri de anlamıyorum doğrusu , ne bekliyorsunuz ki ?

katedralin çatısında saman yığını olmamasını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: klongs

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs<br><br>Video video değil mübarek oyunun neredeyse herşeyi gözüküyor. Kardeş ilişkisine kadar söylemişsiniz...Bekleseydiniz biraz. Girmeseydim keşke. Oyunu eleştirenleri de anlamıyorum doğrusu , ne bekliyorsunuz ki ?</blockquote><br><br>katedralin çatısında saman yığını olmamasını bekliyorum

doğru düzgün dövüş sistemi bekliyorum doğru düzgün gizlilik öğeleride isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: klongs<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs<br><br>Video video değil mübarek oyunun neredeyse herşeyi gözüküyor. Kardeş ilişkisine kadar söylemişsiniz...Bekleseydiniz biraz. Girmeseydim keşke. Oyunu eleştirenleri de anlamıyorum doğrusu , ne bekliyorsunuz ki ?</blockquote><br><br>katedralin çatısında saman yığını olmamasını bekliyorum</blockquote><br><br>doğru düzgün dövüş sistemi bekliyorum doğru düzgün gizlilik öğeleride isterim

21. yüzyılda olduğumuzu varsayarak düzgün grafik istiyorum 30 sabit fps tekrar ediyorum sabit fps istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

bi kişiyi döverken beş kişi beni izlemesin istiyorum

• Madem PS4 de oynadınız merak ettim bende PS4 de bitirdim çünkü,oyundaki inanılmaz FPS düşüşlerinden kasmalardan neden hiç bahsetmediniz oyun 30 FPS i görmüyor neredeyse sizde böyle bi problem olmadı mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.