Şimdi Ara

Ücretsiz Bir Şekilde Oynayabileceğiniz En İyi 110 Oyun Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz en iyi yapımları sizler için derledik.

         Günümüzde çoğu ücretsiz oyunun bizden aslında normal oyun fiyatından daha fazlasını istediğini gördük. Bu yazımızda sizler için oynaması ücretsiz olan (Free to Play) ve verdiğiniz vakte değeceğini düşündüğümüz 110 oyunu sizler için derledik.
     
          Aether
     
    Super Meat Boy’un yaratıcılarından Edmund McMillen’ın hayal dünyasından çıkan bir oyun. Bulutların üzerinde ahtapotvari çıkıntılarımızla seyahat ettiğimiz keşfetmeye dayalı bu oyunu oynarken çocuklar gibi şen hissedebilirsiniz.

    ''



         Age of Conan: Unchained
     
         Funcom’ın stüdyolarında senaryo modu tadında bir multiplayer deneyimi sunulma hedefiyle geliştirilen Age of Conan: Unchained başarılı sayılır. Tabi bunun kararını vermek siz okuyucularımıza düşüyor, bu oyunu da hiçbir ücret ödemeden deneyebilirsiniz.
     

     
         AirMech
     
         Uçaklar ve robotlar arasında geçiş yaparak düşmanlarımız ile online olarak kapışabildiğimiz renkli bir dünyaya sahip oyun. Adı dışında her şeyi ile Transformers’ı anımsatan bu oyunu Google Chrome’un bir aplikasyonu olarak web mağazasından ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
     


    ''



    Alchemy
     
         Değişik bir puzzle oyunu. Aynı renkte ve şekildeki parçaları bir araya getirmeye çalıştığımız bu oyun günümüz oyunların yoğunluğundan sıkıldığınız anlarda yardımınıza yetişecek alternatiflerden.
     

     
        Alien Swarm
     
        Farklı sınıflardan oluşan bir takımın içinde kendimize yakın bulduğumuz bir role soyunup üstten görüş açısıyla bilim kurgusal savaş alanlarında uzaylı avına çıktığımız bir oyun. Zorlaşan seviyeler ve bizi telaşa sürükleyen süre kısıtlamaları bizi zorlayan ögeler. Ne yaptığından haberi olan takım arkadaşlarınız varsa zorlar kolay olur.
     

     
        America’s Army 3
     
         Dünyanın dört bir tarafından oyuncular ile Amerika ordusunun güncel teknoloji verilerini (silah vb.) ücretsiz bir şekilde deneyim etmenin keyifli olacağını düşünüyoruz.
     

     
     
        Anarchy Online
     
         Anarchy Online, kendinizi boş hissettiğiniz bir zamanda kafanızı verebileceğiniz bir MMO oyunu. Çıkışı üzerinden neredeyse on sene geçse de aldığı güncellemeler ve genişleme paketleriyle hala taze görünüyor.
     


    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız










  • Heroes of Newerth??? Bu oyunu ne kadar dile getirsemde oynadınızda beğenmedinizdemi(ki beğenilmeyecek bir oyun değil) yoksa bilmediğinizdenmi bilmiyorum oyunla alakalı 1 haberinizi bile göremedim bugüne kadar. LoL oynayan biri olarak ki bana göre hon kat be kat daha bir oyun en azından bir araştırıp bu oyuna da gelecek haberlerinizde yer vermeniz.
  • Eline sağlık güzel çalışma olmuş
  • team fortress 2 de bence burda olmalıydı
  • Robocraft ta eklenebilir gerçi betada ama çabuk oyun bulması ve çok farklı robot yapım seçeneği ile uzun süre oynanabilirlik vadediyor.
  • haa hocam siz bsc yayınlarında arkadan yazan bsc-ghostsunuz sizin adınızda tunahandı sanırsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goku94

    team fortress 2 de bence burda olmalıydı


    Var zaten :) Diğer sayfaları görmediniz sanırım, Arma 2 görselinin hemen altında görebilirsiniz.
  • Battlefield 1942 Originde silinmiş
  • raiderz çıktığında iyi oyundu da
    sonradan hileciler falan tünedi çoğu kişi bıraktı. sinek avlıyor şimdilerde.
  • Ben hepaini ucretsiz oynuyorum valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tribes ascend akar da yanlış bilgi verilmiş. kanca manca yok oyunda. jetpack ve kaykay var.

    türk oyuncular pek bilmiyor bu oyunu. bunun en büyük sebebi türk oyun basınının oyunda bihaber olması. oyun sadece TRTnin tekjeton adlı programında incelenmiş, bir de ogzden sinan akkol 10-15 dakkalık dandik bir oynanış videosu yapmış.
    halbuki oyun birçok siteden tam puan aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 11 Kasım 2014; 18:44:56 >
  • ghost-BSC G kullanıcısına yanıt
    Bold'u kapatır mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world of tanks bağımlılık yapar. aynı zamanda oyunda pay to win mantığı vardır. iddialıyım dersen kesenin ağzını açmak zorundasın.
    bendeki hesapta rus td obj 268 ve fransız kmt ağacı açık. bc 155 58 mürettebatın 6. skilleri açılmak üzere. benim bildiğim henüz oyunda 6. skilleri açan oyuncu yok. hesapla ilgilenen varsa detayları pm den verebilirim. :)
  • Roblox grubu da dahil edilebilirmiş. Kendi içinde bir dünyası olsa da saçma sapan ama eğlenceli oyunlarıyla kendini oynatan oyunlara sahip.

    Türkiye'de belli dönemler efsaneleşmiş(!) veya hala efsane olan(!) mmo mmo-fps vb. oyunlara girmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 11 Kasım 2014; 19:11:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goku94

    team fortress 2 de bence burda olmalıydı


    sayfa 8 de var
  • Türkiye'de bir zamanlar kabaca tabirle "oynamayanı dövüyolardı" diyebileceğimiz Knight Online gibi bir oyunu listeleye almayıp, RaiderZ,ArcheAge,Path of Exile gibi çok daha az kitlelerin oynadığı yapımları görmek beni üzdü şahsen. 2004-2008 yıllarında dünya çapında efsane bir oyun bu listeye ilk 5'te girmeliydi. WoW'a rakip olabilmiş tek MMO RPG oyun olan Knight Online'ı görmezden gelemezsiniz. Birçok insana RPG/MMO RPG'nin ne olduğunu öğreten, hepimizin oynamasakta mutlaka oynayan bir arkadaşı olduğu ve internet cafelerde oynayanları izlediği bir oyundu bir süre önceye kadar. Ve hala ciddi bir takipçi ve oynayıcı kitlesine sahip. (Fire Drake 1299 versiyonuyla şuan açılsa hiç düşünmeden başlarım tekrar.)

    Her ne kadar nefret edip oynamamış olsamda Knight Online'a en azından ülkemizde rakip olabilmiş ve bir zamanlar ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olmuş Metin 2 vardı mesela. (evet çocuklar oynuyordu çoğunlukla ama yetişkin insanlarda vardı)

    Yine dünya çapında üne kavuşmuş ve bildiğim kadarıyla hala orjinal olarak ve private serverlarla devam eden Silkroad Online.

    Yine Knight Online'a rakip olarak hem dünyada hem Türkiye'de büyük kitleler tarafından oynanmış Cabal Online.

    Bu oyunları görmezden gelmeniz beni şaşırttı. Türkiyede bir zamanlar en çok oynanan oyunlar listesinde ilk 5'te olan bu oyunlar, dünya çapında büyük kitlelerce oynanmış ve birçoğumuzda önemli anılar bırakmış ve hala özlemini çektiğimiz bu oyunlar listede bence ilk sıralarda olmalıydı. Diğer oyunlar bu saydığım oyunların yanında faso fiso kalıyor. Eminim birçok kullanıcı ben dahil bu listedeki birçok oyunu şuan bu konuyla adını duymuş oldu. Ama 2000'den önce doğmuş ve Knight Online'ı, Silkroad Online'ı, Metin 2'yi duymamış bir kişi olduğunu sanmıyorum.

    Özensizce hazırlanmış bir liste. Okulda saatlerce muhabbetlerini yaptığınız hatta okuldan kaçıp internet cafelere oynamaya gittiğiniz oyunları unutmuş olamazsınız.




  • Böyle uzun makaleleri PDF şeklinde de koysanız daha rahat olur.!.!.!
  • Knight online ucretli değilmiy di ?
  • Admin bold kapa sayfa kasıyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.