Şimdi Ara

-DH-Yeni i20/i20 Coupe/i20 Active-ANA KONU-GÜNCEL- (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.776
Cevap
70
Favori
211.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kral_tokatlı kullanıcısına yanıt
    Bana turp bile göndermedi
  • kral_tokatlı kullanıcısına yanıt
    Bana da dün geldi birde o yanındaki yazı. Bende paketi açmadan önce hyundai bana ne gönderebilir diye düşünmüştüm açınca hoşuma gitti Özellikle beyaz olan çok güzel dışında da sanırım hindistan cevizi vardı.
  • Vay arkadaş bize de gönderen olmadı şikayet edelim
  • kral_tokatlı kullanıcısına yanıt
    Vaay. Kıskandım banada birşey gelmedi Bu arada bizim araçları aldığımız Ankara Neziroğlu'nun Hyundai ile bayilik anlaşması sona ermiş. Satış ve servis yok artık. Baya bir şaşırdım köklü bir bayi idi, eski aracımla servisinden genel olarak memnundum. Ata'ya kaldık artık hayırlısı bakalım.
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oradan almıştım. Aldığım bilgilere göre Ankarada 2 yere yetkili satış-servis bayiliği verilecekmiş. Umarım kaliteli firmalara verirler yeni oldukları için güzel hizmet verirler.
  • Kıskanmayın arkadaşlar bende size gönderirim ya ayıp ediyosunuz....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Section8

    İnanın pazarlığada zorladık ama inmediler. Peşin teklif ettik yine aynı. Burdan alan arkadaşların yorumlarına göre bir yol çizicez gibi :).

    hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama farklı şehirlerde bulunan bayilere sorun. illa i20 alacam diyorsanız 1500 lira bile inseler gidin oradan alın, neticede değer. şahsen benim fikrim o fiyata farklı araçlara yönelmeniz doğrultusunda. kasım aralık gibi bende i20 1.2elite cam tavan almayı düşüyor, farklı bayiilerden fiyat alıyordum, ortalama 44000 -44500bin tl civarındaydı tabi kasım ayında. bu zamana kadar hyundai her ay zam yaptı bu araca. bende gidip 51bin tl ye skoda rapid spaceback siparişi geçtim. şahsen daha önceden görmüş olaydım şimdiye çokta biniyor olurdum ama ocak ayının ortalarında tesadüf eseri aracı fark ettim. ankaradaki bayiler 100lira bile indirmediler, bende adana ile görüştüm 3000lira fiyat kırdılar, o yüzden sizde sorun soruşturun. ayrıca i20 ile sınırlı kalmayın. keza 49bin liraya alınacak i20den daha iyi araçlar var, tabi bu benim fikrim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58


    quote:

    Orijinalden alıntı: suat6161

    benzinli almayı düşünüyorum çünkü çok yol yapan biri değilim artı nedir i 20 nin

    Clio nun 1.2 16 v motoru çok zayıf, ben kullanıyorum , i20 daha güçlü ve az yakar, teknik özelliklerindende inceliyebilirsiniz.

    Hyundai 1.2 Motorda sınıfının en iyisi arkadaş haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim ilk önce :). Daha iyi alternatifler var ve 5-6 bin lira daha çıkma ihtimalimizde mevcut. Fakat bu yeni dönemlerde çıkan bütün teknolojilere (park sensörü, cam tavan, dokunmatik ekran vb.) tüm aksesuarlara meraklıyız biraz. Başka markaya yöneldiğimizde bu fiyatlara daha iyi araç fakat boş aksesuar ile sahip olabiliyoruz. Bu sepebten pek farklı marka düşünmüyoruz. Biraz bekleme kararı aldık başka araçların donanimlarına bakıyoruz. Bakalım nasipse diyelim :).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Section8

    Yorumunuz için çok teşekkür ederim ilk önce :). Daha iyi alternatifler var ve 5-6 bin lira daha çıkma ihtimalimizde mevcut. Fakat bu yeni dönemlerde çıkan bütün teknolojilere (park sensörü, cam tavan, dokunmatik ekran vb.) tüm aksesuarlara meraklıyız biraz. Başka markaya yöneldiğimizde bu fiyatlara daha iyi araç fakat boş aksesuar ile sahip olabiliyoruz. Bu sepebten pek farklı marka düşünmüyoruz. Biraz bekleme kararı aldık başka araçların donanimlarına bakıyoruz. Bakalım nasipse diyelim :).

    Ben aracımı (1.2 elite blue) 29 kasımda sipariş edip 12 aralık ta teslim aldım. 41.700 e böyle bir aracı almak çok mantıklı olduğu için seçimimi bu yönde yaptım. Ama sizin gibi 50 bin üstüne çıkabiliyor olsam alacağım araç skoda rapid olurdu. Space back olanı daha spor duruyor ama sedan olanı fiyat olarak ta donanım olarak ta fena değil.

    1.2 TSI Manuel / 105 HP elegance 52.600 TL

    Yakıt tüketimide fena değil

    Şehiriçi ( lt / 100 km )
    6,9
    Şehirlerarası ( lt / 100 km )
    4,6
    Ortalama ( lt / 100 km )
    5,4




  • Arkadaşlar ben vw tsı motor yalanına bizim şirkette çalışan bir abimin aracında bizzat gördüm 1.4 TSI Jetta aldı yakıt bakımından çok üzmez diye ama adamın anasını ağlattı araç şu anda 9000 km civarında ve tam tamına km 55-60 krş arasında yakıt tüketimi var aracın sahibi oldukça kıl ve titiz bir insandır hiçbir şekilde arabasını üzerek kasarak kullanan biri değil örnek verecek olursam arabasını park ederken bile güneşin dönüşünü hesap eder o kadar yanii...Ve yıllardır tahsilatcı olarak çalıştığı için günün 12 saati arabanın üzerinde olan biri arabayı sürmeyi bilmeyen biri bu kadar yaktırır demeyin die açıklama yaptım hayatta almam tsı motor araba.....Benzinli alacaksam ne gerek var ismi yüzünden 10-15000 daha fazla vereyim vermem..Ama tercih arkadaşın...
  • kral_tokatlı kullanıcısına yanıt
    Ben hesaplarkan fabrika verisinin 1litre fazlasını yaktırsam diye hesaplarım hep bu ikinci el alırkende aynı şekilde oldu. Hiç bir zamanda yanılmadım hepte aşağı yukarı aklımdan geçen değerleri yaktırıyorum o yüzden skoda 6,9 diyorsa ben onu 8 litre hesaplıyorum o yüzden mantıklı geliyor. Tabi bide pratikte denemek lazım o yüzden tsi motor için söylediklerinize birşey diyemem kullanmadım. Ama arabanın tipi güzel konsolu düz ama kötü değil belkide yalıtım i20 kadar iyi değildir onu da bilemem ama iç hacim genişliği nedeni ile tercih edilebilir. Benim i20 de en sevdiğim özellik yalıtımının çok iyi olması. Sadece yağmurlu çamurlu havalarda davlumbaza gelen taş çıtırtılarını saymazsak. Onu da yazın davlumbazları söktürüp bitüself le kaplatıp önlemeyi düşünüyorum. Ne rüzgar sesi ne motor sesi nede diğer araçlardaki kadar yol sesi duymuyorum aradığımda buydu memnunum.




  • yarın hayırlısıyla sözleşme yapcam 1,4 otomatık elite pan cam çok istiyerek aldım
  • arkadaslar şimdi elite deki ekranda tv aktıf olabılırmı birde geri donus kamera fiyatları ne kadar
  • cgtysvs C kullanıcısına yanıt
    Tv kutusu takılması gerekiyor her serviste yok. Servis şefi önermedi hareket halinde çok iyi çekmiyor dedi. Hareket halinde dvd izleme olayınıda multimedyayı söküp direk şaseye bağlayarak çözebileceklerini ve bunun için imza almaları gerektiğini söylediler. Bende genel ayarlara girerek ordan şifre istediğinde 6 tane 8 girerek bir tik kaldırarak çözdüm hareket halinde tv izleme olayını.
  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    dvd izlemek ıstedıgımıde ekstra servıse soylemem gerek yani? kamera taktırcam zaten onun için sökecekler sanırım hepsini derim? tv performansızndan memnunmusunuz
  • cgtysvs C kullanıcısına yanıt
    dvd yi hareket halinde izlemek için benim söylediklerimi yapabilirsiniz yoksa dururken izliyorsunuz zaten harekete geçince uyarı veriyor. Ayarlardan tik kaldırıp multimedya sökülmeden halledilebiliyor. Tv kutusu taktırmadım ben verimli olmadığını söyledikleri için zaten ellerinde yoktu o anda. Sadece gereksiz olur dedi hareket halinde çekmiyor diye uyardı bende vazgeçtim kafamdan attım.
  • arabam gelecek haftaya ins ilk arabam heyecan var arkadaslar ekstra neler yaptirilabilir guzel gozukmesi icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tek icime sinmeyen arka koltuk orta kismi biraz yuksek ve bu yuzden bas mesafesi cok az bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgtysvs

    arabam gelecek haftaya ins ilk arabam heyecan var arkadaslar ekstra neler yaptirilabilir guzel gozukmesi icin

    Ben ekstra hiç bir şey yapmadım cam filminden başka birşeyde düşünmüyorum. Cam filmi özellikle yazın uzun yolda yandan gelen güneşten dolayı hem rahatsız ediyor hemde bir tarafın buz gibi olurken bir tarafının amele yanığı olmasını engelliyor ayrıca klimayı daha verimli kulllanmış oluyorum arabanın içinde hemen hemen her yerinde aynı serinlik, şehiriçinde ise arabanın içine bakan magandalardan (özellikle yüksek araç kullananlarda bu eğilim çok fazla oluyor (kamyon,minibüs,otobüs)), akşamları ise uzun farlarını yakıp arkadan gelen kendini bilmezlerin uzun farından koruyor. Hem yan aynalardan hemde iç dikiz aynasından hiç bir uzun far rahatsız etmiyor kaliteli bir film çektirince. Arabanın daha spor görünmesini sağlıyor, özellikle aracım siyah olduğu için ve önceki her aracımda film olduğu için bana çıplak gibi geliyor araba. Havalar biraz ısınsın çektiricem hemen. Polis sıkıntı yapmıyor mu? Bugüne kadar o kadar çevirmeye girdim sadece bir kere emniyet kemeri takmadığım için ceza yazarken film içinde yazıyorum haberin olsun en kısa zamanda sök dedi. Bende sökmem normalde ama yinede tamam dedim hiç ikiletmedim yani niye yazıyorsun bak mahkemeye gidenler kazanıyor tarzında bir konuşma yapmadım yada şunun için taktım bunun için taktım diye ikna çabam olmadı. Verdi cezayı baktım 80 tl yazmış girdim internete baktım niye yazmış diye emniyet kemeri için yazmış sadece Yani birazda kişi ile alakalı sanırım çok ısrar yada itiraz edince daha da inat oluyor polisler yapmayacaksa da yapıyor. Bide tipe ve mesleğe çok bakıyorlar.

    Çok uzun yazmışım ama olsun bilgi olsun




  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.