Şimdi Ara

Assassin's Creed Unity'deki Zaman Kırılmasına Yakından Bakın (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Assassin's Creed Unity, 11 Kasım'da Kuzey Amerika'da piyasadaki yerini alacak ve yarından itibaren oyunun ambargosu tüm dünyada kalkacak.

Avrupa piyasasına da 13 Kasım'da çıkacak olan oyun, ne yazık ki Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok üçüncü dünya ülkesinde spot olarak erkenden satışa çıktı ve o zamandan beri yayınlanan oyuniçi videolar, görüntüler ve bilgiler sızdıkça, hatta incelemeleri bile yapıldıkça bu ambargo bazı ülkelerde delindi.

Assassin's Creed Unity'nin senaryo içeriğindeki en büyük olaylardan biri de zaman kırılması olacak. Animus'ta yapılan bir hata Arno'yu Fransız Devriminden, 2. Dünya Savaşına kadar götürecek. Bir de Fransız Devrimi sırasında Paris'in simgesi olan Eyfel'i göremediğimizden dolayı, Ubisoft'un hazırladığı bu mantıklı senaryo ile 2. Dünya Savaşı sırasında Eyfel'e tırmanabileceğiz. Oyundaki zaman kırılması, Animus'a ve Desmond'un DNA'sını nasıl etkileceği ne yazık ki halen merak konusu (Tabii başka birinin DNA'sı ile Arno'yu yönlendirmiyorsak).

Aşağıdaki videoda, Assassin's Creed Unity'deki zaman kırılmasına yer açan görevi izleyebilirsiniz ancak videonun SPOILER içerdiğini de sizlere belirtelim.

• sende mi brütüs?
    sende mi bizim 3. dünya ülkesi olduğumuzu düşünüyorsun? (la ne diyorum ben ya, böyle ya şükredeceğime :D)
    Tayfun sen geldiğinden beri, haber patlaması yaşıyor site.
    (ama bir Alkan değilsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misafiriz Hacıı -- 10 Kasım 2014; 14:03:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkiye 3. Dünya ülkesiymiş, Tayfun öyle diyorsa yapacak bir şey yok.
  • sony için avrupdaki 2. dünya ülkelerinde oldumuza göre ubisoft içinde 3.dünya olmamız şaşırtıcı değil pazar payı baz alınıyor büyük ihtimalle...

• sondan 3. demek istedi sanırım

• Arkadaşlar maalesef Cumhuriyet ülkesinde ağlayarak kabul ettiğim durum. :( Hatalarımızı görelim ki düzeltelim. Sitede bile hata yaptığım zaman yüzüme vurun ki düzelteyim. Ben de 3. dünya ülkesi gibiyim aslında.

Mesela bug dolu bir oyunun geliştiricisi çıkıpta, biz bug dolu değiliz süperiz derse sizin güveninizin kalmaz, onlar da kendi hatalarını düzeltmezler. Böylelikle kimse onlardan oyun almaz, hatta daha da güvenmez. Onun gibi bir şey işte.

Daha önce çalıştığım bir kurumda şu sorunları bizzat yaşadım ya da yaşayanları izledim :(

Bu arada Alkan en yakın arkadaşım ve en örnek aldığım biri. Kıyaslayamam kendimi ama onun kıvama gelmem için bir fırın XP'ye ihtiyacım var :)

• 3.dünya ülkesi ne demek birisi açıklayabilir mi ?

• sinir bozucu konular yerine ubisoftu yereceğim.gerçi bu da sinir bozucu.neyse fikrin mütiş olduğunu düşünüyordum.hele ki haber resminin verdiği gaz başkaydı.müthiş potansiyele sahip bi fikirdi assassins creed in genel potansiyeli gibi.video söndürdü beni.bu ne ha fransız devrimi döneminde oynamışsın ha 2. dünya savaşı döneminde bi tren koymuşlar gerisi foss.ne farkı var ki.bu kırılma birkaç kere oluyodur tahminimce umarım değişik güzel bişeyler sunmuşlardır diğer kırılmalarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

Arkadaşlar maalesef Cumhuriyet ülkesinde ağlayarak kabul ettiğim durum. :( Hatalarımızı görelim ki düzeltelim. Sitede bile hata yaptığım zaman yüzüme vurun ki düzelteyim. Ben de 3. dünya ülkesi gibiyim aslında.<br><br>Mesela bug dolu bir oyunun geliştiricisi çıkıpta, biz bug dolu değiliz süperiz derse sizin güveninizin kalmaz, onlar da kendi hatalarını düzeltmezler. Böylelikle kimse onlardan oyun almaz, hatta daha da güvenmez. Onun gibi bir şey işte.<br><br>Daha önce çalıştığım bir kurumda şu sorunları bizzat yaşadım ya da yaşayanları izledim :(<br><br>Bu arada Alkan en yakın arkadaşım ve en örnek aldığım biri. Kıyaslayamam kendimi ama onun kıvama gelmem için bir fırın XP'ye ihtiyacım var :)

:D yok zaten kıyasladığımdan değil,seni o kadar övdüm :D o da fazla haber yaptığı için gönlümüzün lideri olduğunu belirtmek istedim :D ama kıyaslamış gibi oldu galiba kusura bakma :D dengesizlik ettim :D

@omris2013
    3. dünya ülkesinin ne olduğunu anlamak için dışardan bakman lazım bilader :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misafiriz Hacıı -- 10 Kasım 2014; 15:46:16 >

• Video mu sızdı? Adamlar oyunu bitirip internete koydu be

• Abi Birleşmiş Milletler'de bile üçüncü dünya ülkesi demek yasak. Onun yerine az gelişmiş/gelişmekte(klasik) ifadeleri kullanılıyor. Öyle deyince hiç değilse derinden koymuyor bu durum.

• AC serisini oynamadım ama bu oyunu güzel gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp

sinir bozucu konular yerine ubisoftu yereceğim.gerçi bu da sinir bozucu.neyse fikrin mütiş olduğunu düşünüyordum.hele ki haber resminin verdiği gaz başkaydı.müthiş potansiyele sahip bi fikirdi assassins creed in genel potansiyeli gibi.video söndürdü beni.bu ne ha fransız devrimi döneminde oynamışsın ha 2. dünya savaşı döneminde bi tren koymuşlar gerisi foss.ne farkı var ki.bu kırılma birkaç kere oluyodur tahminimce umarım değişik güzel bişeyler sunmuşlardır diğer kırılmalarda.

Ne bekliyorsunuz ki daha işte o dönem olan şeyleri koymuşlar muhtemelen çok az olacak bu geçişler o yüzden fazla üzerinde durmamışlar.
  • oyunun bitirdim bunların sayesinde izleye izleye oynamaya gerek yok :D

• Oyunu dün PS4 de bitirdim 3 gün falan sürdü yan görevlerle birlikte.Öncelikle PS4 de bitirdim aldığım 2. günü ilk gün yaması geldi yaklaşık 50 hatayı gideren 900 mb boyutunda buna rağmen oyun sabit 30 FPS vermiyor hatta şöyle söyliyim 30 FPS yi görürseniz sevinin..oyunun genel verdiği akıcılık 25-20 FPS abartmıyorum gözleriniz yorulacak o yüzden çatılardan gezmek zorunda kalacaksınız...Geç yüklenen kaplamalar,Fazladan NPC leri doldurmuşlar şehire ama onlarda yoktan var oluyor,kaplamaların kalitesi eski nesilden farksız birkaç detay heriç PS3 oyunu gibi duruyor,Anti alasing çoğu yerde yok,yenilik olarak dövüşler artık cidden zorlaşmış ama biraz oynayıp oyundaki yüksek özellikli silahlardan birini alırsanız tekte öldürebiliyorsunuz düşmanları,gizlilik sistemi gelmiş çokta ihtiyacınız olmuş,düşmanlar yine yapay zekalı değil yapay gerizekalı,konu olarak diğer ac lerden daha zevkli,DEVRİMİN HAVASINI GRAM VERMİYOR,oyun bitiyor lan bu muydu diye kalıyorsunuz hani devrim ruhu nerede onun vereceği heyecan falan diyorsunuz,KISACASI TRAİLERLARDA gördüğünüz herşleyi unutup beklenti içine girmeden oynarsanız hoşunuza gidecektir ama dediğim gibi o tanıttıkları herşeyi unutun klasik Ubisoft yapmış yine yapacağını...Sırf şu oyunun 25 20 FPS de çalışması bile başlı başına facia benim için.Ubisoft a karşı güvenimi Watch Dogsla iyiden iyi kaybetmiştim son şansımı Unity ye saklamıştım yine kandırıldık bundan sonra hiçbir Ubisoft oyunu almam yakınlarıma da aldırtmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp

sinir bozucu konular yerine ubisoftu yereceğim.gerçi bu da sinir bozucu.neyse fikrin mütiş olduğunu düşünüyordum.hele ki haber resminin verdiği gaz başkaydı.müthiş potansiyele sahip bi fikirdi assassins creed in genel potansiyeli gibi.video söndürdü beni.bu ne ha fransız devrimi döneminde oynamışsın ha 2. dünya savaşı döneminde bi tren koymuşlar gerisi foss.ne farkı var ki.bu kırılma birkaç kere oluyodur tahminimce umarım değişik güzel bişeyler sunmuşlardır diğer kırılmalarda.

2 Bölüm var bunun gibi toplamda 20 dakikada falan sürüyor.

• Assassin's Creed Unity

Release date: 11/11/2014

http://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/Assassins-Creed-Unity/1b5a4a08-06f0-49d6-b25f-d7322c11f3c8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Kasım 2014; 16:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.