Şimdi Ara

Bosch wfl2060tr/01 çamaşır makinası arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 12 yıldır kullandığımız çamaşır makinası 15 gün önce arızalandı. Çalışırken program sonu ışığı yanıp sönüyor ve duruyordu. Tekrar çalıştırınca devam ediyordu. Problemi önce su kesintisine bağladık, su basıncı az gelince olabileceğini düşündük. Düzelmeyince servise haber vermek zorunda kaldık. Geldiler, makinenin kapaklarını söküp bütün bağlantıları, parçaları kontrol ettiler. Problemin kartta olduğunu söyleyerek değiştirdiler. 400 tl verip, teşekkür ettik. Kireçlenmeleri önleyen, servisteki arkadaşın verdiği tozu koyup makinayı çalıştırdığımızda aynı arızanın devam ettiğini gördük. Tekrar çalıştırdık makinayı. Artık program sonu yanıp sönmüyor, ancak makina çalışmaya başladıktan bir süre sonra duruyor ve program sonu lambası yanıyor. Tekrar çalıştırınca çalışmaya başlıyor. Artık sürekli makinayı takip ediyoruz. Durunca tekrar çalıştırıyoruz. Yeniden arıza kaydı verdik. Bu konuda yardımcı olup bilgi verebilecek bir arkadaşımız varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Servis ne diyecek merak ediyorum. Yardımcı olabileceklere teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biraz önce servisten gelmişler. pompası arızalı değişeceğiz demişler. Anakart için de o da arızalıydı demişler. Bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim. Anakart boşa mı değişti o zaman ?
  • görünen o ki boşa değişmiş tavsiyem değişen kartın iadesini yaptırıp eski kartınızın tekrar yerine taktırıp pompayı değişmelerini istemenizdir.pompa serviste yaklaşık 120-170tl arasına değiştiriliyor 400tl den düşülüp para iadenizi alınız.biraz zor olabilir ama mücadele etmeniz gerekecek.
  • Teşekkür ederim. Servis dediğinizi yaptı. Anakartı geri aldı, onun yerine sadece pompa değişimi ile 160 tl ye kurtarmış oldum. Hiç zorluk çıkarmadılar. Tekrar ilginize teşekkürler
  • öncesinde foruma yazsaydınız pompayı 60tl ye alıp kendiniz değişir 100tl yide çocuklarınıza harçlık verirdiniz.banada teşekkür ederdiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.