Şimdi Ara

24 Mbps - 35 Gb Akk - 12 Ay Taahhüt - 52,90 TL - Ttnet (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
5.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Onu yapıcam zaten. Yarına kadar netin kapanmaması lazımdı. Yarın veya diğer gün iptal için bölge müdürlüğüne gidicem. İyi bi teklif verirlerse devam . Yoksa iptal ettirim kardeşimin üzerine bu başlıktaki tarifeyi alıcam.

    Elden iptal dilekcesi verdiginiz anda iyi teklif alacaginiza eminim. Simdiden hayirlisi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 liraya

    2 odada kablo tv + teledünya hd + 10 mbit 25 gb akk internet.

    Kablo candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahallenin heryerinde fiber olmasina ve anacaddede oturmamiza ragmen fiber yok. Bu yuzden adsl baglantisi icin 1 ay once bir akrabamin uzerinden universiteli kampanyasina basvuru yaptim. Baglamak icin geldiler 6 daire 2de dukkan olan binamizda 5 hat oldugundan ve hepsi dolu oldugundan 1 hafta icinde hat cekip gelip baglayacagiz adsl i dediler.

    3 hafta olup gelip baglamadiklari icin Gecen hafta ici aradim teknik sebeplerle basvuru iptal gorunuyor dediler. Bize hic haber vermeden iptal etmisler. Kafayi siyiracagim. Ttnet istemiyor olmama ragmen 12 ay taahhutle ve fiyati uygun oldugundan cazip geldiginden basvurmustum.

    Turknet e basvurmayi dusunuyorum. 24 ay taahhut var ve fiyat 3 lira daha uygun. Basvursam yine hat yok denerek iptal olur mu acaba. Ve kullanan varsa nasildir. 16 mbit falan lazim degil ve muhtemelen akk yi bile dolduramayacagiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline da 25 mbps fiber 49.90 tl

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekonline

    Fiber limitsiz 24 mbps 75 akk + ttnet alo paketime 49-50 tl gibi ödüyordum. Bugün aradılar kampanyam bitiyormuş. 24 Aylık 59.90 mı ne aynı şartlarla ister misiniz dediler. Yarın arayın dedim. 1 Ayda bedavaymış internet. Ne diyorsunuz arkadaşlar fiyat nasıl ?

    aynı paketi 24 ay taahhütle 56 tl ye aldım, daha doğrusu 54 tl olarak kullandığım biten tahahhütümü 2 yıl uzattım, bıktım her yıl takip etmekten..49+7 olarak yaptılar 3 tl 3 tldir..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.