Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 2014 'Seneye damgasını vuran en iyi 10 akıllı telefon' Yayın Tekrarı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
2
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan alacağım telefonda baktığım temel kriterler şunlar:
    1- En az 32 GB dahili hafıza olmalıki uygulama kurma konusunda beni sıkıntıya sokmasın. Üstüne hafıza kartı da iyi olur ama dahili hafıza şart.
    2- Görüntülü arama desteği olacak bu da şart. Olmazsa artık almam.
    3- Küçük olacak.En fazla 4,5" sınır. Çözünürlük de 720p üstü olmayacak.
    4- Küçük olacak ama zayıf donanım istemiyorum. Rami işlemcisi filan sıkıntı çıkarmayacak.
    5- Radyosu olacak.
    6- Pili iyi gidecek, gitmezse çıkarılabilir olacak ve yedek şarj ünitesi kolay bulunacak.
    7- Kasma donma takılma yapmayacak, hızlı ve uzun süre kullanılacak ve güncellenecek.
    8- İyi bir kamera ve flash. Artık fotoğraf makinesi taşımak istemiyorum.

    Görüldüğü üzere bu şartlar çok sıradışı değil ama karşılayabilen model yok. En yakın modeller Z3C ve 5S. Z3C'de 16gb olması, ramin 2 GB olması ve en önemlisi görüntülü arama olmaması almama nedeni. 5S ise malum 64gb alabilirim belki ama onda da görüntülü arama vs. yok, pili çabuk bitiyor ve değişmiyor. 3 ay değil 1 gün bile bekletmeyen güncelleme desteği ve akıcılık cezbediyor. Radyosu yok. Alpha yine radyo yok, pili çabuk bitiyor değişmiyor, rami az, hafıza kartı takılmıyor. Hiçbiri bu donanımla bu fiyatı haketmiyor.

    Özetle Z3C'ye görüntülü arama desteği güncelleme ile gelirse, 32 veya 64 GB olarak seçenek sunulursa, en azından 64 gb olanı 3GB ram ile gelirse alabilirim. Ama yine 2500 lira vermem. 700 liralık telefonda da ram işlemci ekran pil var. Çok abartıyorlar fiyatları.

    16GB hafıza ve 2 GB ram olan telefonlar 700-800 lira iken 1800 liralık telefonda daha fazlasını beklerim elbette. Yani bu yılın telefonu diye bişey yok. Hepsi eksik, hepsi kusurlu. Samsung radyo koymaz, LG sony HTC görüntülü arama koymaz, apple pili büyütmez, hepsi eşşek yüküyle para alıp dahili hafıza koymaz vs. Telefon 2 cm kalınlığında olsun hiç sorun değil. Yeterki içi dolu olsun ve bunu haketsin. Optik zoomlu kamera, hem xenon hem led flaş, adam gibi 4-5 gün gidecek pil, 128 gb ssd hızında dahili hafıza gibi şeyler koysunlar 2 cm kalın olsun ne olacak. Tasarım masarım hiç önemli değil. Ben özellik ve yeteneklerine bakarım. Şöyle ön kamera koyduk, böyle hızlı modem koyduk, 3G 4G koyduk deyip de görüntülü arama özelliğini yazılıma koymayan kocabaşlara da selamlarımı fışkırtıyorum. Onlar anladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 11 Kasım 2014; 15:27:04 >




  • Abi yerli telefon da aslı konu biliyor musun? Ucuz olacak, ucuz olmalı, dışardan gelen telefonla burada üretilen telefon aynı fiyatta bile olsa kimse vestel telefon almaz, en az aynı özellikdeki telefondan 150 200tl ucuz olması gerek, öyle mevlana resmi koyduk, yerli malı bunu alın dediniz diye kimse yerli marka almaz, açıkcası dışarıdan gelen telefondan nasıl pahalıya satıyor bunu anlamıyorum.

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mx4 incelemesi unutuldu herhalde ??? Kaç gündür bu incelemeyi bekliyorum, bekliyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiciğim çift hatlı bi telefon önerir misin?Kafayı yiyeceğim :(

  • BENİM EĞER BİR TELEFONA 2500 TL VERECEKSEM TELEFON BU ŞEKİLDE OLMALI

    1- EN ÖNEMLİSİ KAMERA.ÇÖZÜNÜRLÜK 20MP VEYA ÜSTÜ.60 FPS 4K VİDEO KAYDI (3 YÖNLÜ GİMBAL KULLANMADAN AYNI KALİTEDE KAYIT ÖZELLİĞİ.)KAMERALARIN İNCELİĞİNDEN DOLAYI OPTİC ZOOM KOYAMIYORLAR FAKAT BUNU YAZILIMSAL OLARAK ÇÖZEBİLİRLER.BİR RESMİ TEK DEKLANÖRDE 50 VEYA 100 DEFA ÇEKEREK BUNLARI İŞLEYİP TEK BİR RESİM ELDE EDEBİLİRLER.810 BUNUN İÇİN YETERLİ BİR İŞLEMCİ.TABİ OLMAZSA OLMAZ XENON FLASH.
    2- 2K 5.3 VEYA 5.4 INCH EKRAN
    3- 810 İŞLEMCİ VEYA GELİŞTİRİLMİŞ EXYNOS 7 NİN SON VERSİYONU.
    4- EN AZ 4000 MAH PİL
    5- IP 68 VE MIL-STD-810F
    YUKARIDA YAZDIĞIM ÖZELLİKTE BİR TELEFON ÇIKARSA 2500 TL VERİRİM.ARKADAŞLAR BU BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM.BU ÖZELLİKLERDEN SADECE GİMBAL ÖZELLİĞİ BUNU ZORLAR DİĞERLERİ ZATEN MEVCUT TEKNOLOJİ.
    SAYGILARIMLA,

  • Mx 4 incelemesi ne zaman gelir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    Abi yerli telefon da aslı konu biliyor musun? Ucuz olacak, ucuz olmalı, dışardan gelen telefonla burada üretilen telefon aynı fiyatta bile olsa kimse vestel telefon almaz, en az aynı özellikdeki telefondan 150 200tl ucuz olması gerek, öyle mevlana resmi koyduk, yerli malı bunu alın dediniz diye kimse yerli marka almaz, açıkcası dışarıdan gelen telefondan nasıl pahalıya satıyor bunu anlamıyorum.

    Aynen hacı önce isim yapması için ucuz olmalı gm gibi ilk başlardaa bilinmeyen marka şuan 1 milyondan fazla satmış durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH nın mx4 incelemesini bekleyenler gsmarenanın ayrıntılı incelemesinede bakabilirler...bi süre oyalar sizi...


    http://www.gsmarena.com/meizu_mx4-review-1162.php
  • Mx 4 guncelleme falan mi aldi? O yuzden mi yayinlanmiyor,tekrar teste mi alindi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

    Hazır cep telefonu konuşuyoruz. Yaklaşık 900 TL ye fiyat/performans bir android telefon önerir misiniz?

    Hocam 830-860 civarinda simkart tak kullan seklinde bu fiyatlar ya lenovo k910 ki benim telefonum müthiş performansli ya da xiaomi mi3 derim düsunmeden alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçeme göre nexus 5 almakta kararlıydım fakat bu videodan sonra aklım biraz g2 ye kaydı. Nexus5 lolipop güncellemesinden dolayı beni cezbediyor. Cihazı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Ancak bu g2 nin artılarını kapatır mı ? Veya başka bir model öneriniz ne olurdu?

  • anketlerin sonuçları beni hiç şaşırtmadı
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    gönül m8 der ama akıl g3 :)
  • valla m8 e 2000 ıle 2300 arası para verecegıme gıder 1600 1700 arası 3gb ramlı g3 alır pasa pasa kullanırım sarj sorunu olursa kısarım ekran ısıgını %50 ye sorun tmmdır yada ılerde cıkıcak modellerı beklerım suan akıllı bır androıd (androıd dıyorum apple fılan hıc katmıyorum bıle onlar resmen türkiyede fahiş fiyata gidiyo) telefona 1600 1700 lıra ustu vermek saçma gelıo bana


    @yasinim88



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 14 Kasım 2014; 12:48:05 >
  • Arkadaşlar,

    ben bugüne kadar dünya kadar değişik telefon kullandım. Note 2, S3, iphone 4, iphone 3gs, iphone 5, xperia L..

    ŞU ANDA BİR TELEFONA İHTİYACIM VAR. oyun vs pek alakam yok. internet, youtube, ve mobil aplikasyonları daha çok kullanıyorum. telefonun konuşma sesi önemli.

    marka takıntısı belki cidden enteresan. mesela ben note 2'yi ilk aldığımda büyüklüğüyle dalga geçenler şu anda iphone 6 plus almak için sıraya giriyor.

    bir bilgi... bu forumda telefon ve modellerle ilgili örnek açılan anakonu sayfalarına bakın.. amiral modellerde kaç sayfa insanlar gelmiş yorum yapmış konuşmuş..

    OK kabul Z3'ü ben de beğendim güzel telefon ama bakın foruma nerdeyse uğrayan yok. telefon tanıtılalı ne kadar zaman oldu.

    htc konusuna gelince.. stabil vs.. 2.400 tl çıkış fiyatın olacak ve kameran berbat olacak ve ruh sıkan menuler vs..

    ikinci bir bilgi..

    sahibinden.com sitesine girin ikinci el / sıfır ilanlarına.. kılıf aksesuar gibi şeyleri elemek için taban fiyata 600/800 tl yazın ve aratın bakalım tüm türkiyede kaç tane açık ilan var modellerle ilgili. bu telefona olan gercek ilgiyi gösterecek ve telefonu satarken rahat satmayı sağlayacaktır.

    örnek iphone 5s'te şu anda açık 2.000 tane ilan var.

    htc m8 400 tane
    lg g3 800 tane
    lg g2 800 tane
    YENİ ÇIKAN İPHONE 6 850 tane
    iphone 6 plus 450 tane
    galaxy s5 1.300 tane
    note 3 950 tane
    note 4 140 tane
    xperia z2 320 tane
    xperia z3 83 tane
    xperia z3c 31 tane

    yukardaki rakamlar telefonlara olan ilginin bence güzel bir kanıtı.

    dün akşam bir avm'de telefon inceliyorum emin olun, kimse z3 falan gitmiyor, direk iphone vs soruyor. malesef gerçek bu. arkadaşım z1c aldı, ciddi zarar edip sattı. telefoncular ölü fiyat veriyor.

    vodafone'da değiştirme kampanyası var... adamlar iphone 5'i bile 1.200 Tl'den eger cihaz temizse satın alıp yerine yeni cihaza kampanya yapıyorlar.


    lg g2'yi amiral vs f/k neler neler neler dendi. ok.. gittim turkcelin kampanyasıyla denedim 1 hafta. .. konuşma sesi inanılmaz boğuk derinden geldi. ama diğer özellikleri iyiydi. gece foto çekimi hariç




  • Xperia Z2 Htc M8'den üstün ama listede yok. Ondan daha komiği Xperia Z1 bile LG G2'den üstün ama listede bırak Z1'i gene Z2 yok
    Fiyat performans gak guk diyebilirsiniz kabul. Peki 2500 liraya ülke sınırlarına girmiş m8'i listeye sokmak neyin nesidir. Eee nerede kaldı fiyat performans

    Yinede saygı duyarız bana garip geldi sadece Birde iphone 6 ve Plusın tek şıkta bulunmasına rağmen Zlerin gerisinde kalması ilginç olmuş.
  • 2013 te çıkan LG g2 var 2014 te çıkan Xperia z2 yok maşallah objektifliğin dibine vurmuşsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfamanager -- 14 Kasım 2014; 18:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu gün telefon almam gerekiyor S3 üm vardı kırıldı artık değişme zanı geldi bütçem 1500 taş çatlasa 1700 incelemeye zamnım yok bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.