Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 20

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memleketten en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?

- Videolarınızı 8 Ekim Salı gününe kadar yarisma@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Videolarınızı dosya eki olarak değil yüklediğiniz sayfaya ait link ile gönderiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Her haftanın birincisi arasından ayın en iyi oyun videosu ise sahibine oyun kazandıracak!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a veya Vimeo'ya en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu tercih ediniz).

• Bu programın, formatının kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor. Daha stabil hale getirilebilir. Hilecilere karşı engeller koyulabilir VE; kazananlara oyun t-shirt'leri , karakter figürleri verilebilir...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu ayın ilk hafta birinciside hiç gözümüzü tutmadı, bakalım ondan birşey çıkıcakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruk_1 -- 8 Kasım 2014; 23:09:47 >
  • kopya çeken öğrenci misali

• Tonton ablamızın parmak sallaması ve selam hareketi çok tatlı.Sahte videoları ortaya çıkarmanız güzel olmuş kendi çabalarıyla video çekenlerin hakları yenecekti az kalsın.

• bence bu sefer adil oldu sahtekarlar gitti ve güzel bir sıralama olmuş teşekkürler.

• Bir ödül verilirse (Bardak olur tshirt vs) daha güzel olabilir hemde video gönderimi ve çeşitliliği artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çakallaaaar.BSC acımamış.
    :D

• beyler kazananlara oyun veriliyor zaten

• vay bee 1500 yıllık ban :D artık torunlarının torunların torunları bile bsc ye video atamaz :D

• bizim türklerin bedava olsun bizim olsun hertürlü yürürüm kopyalarım sağdan soldan mantığı ile bu program yürümez diyorum ben :)

• İfşa ve ban olayı gerçekten güzel olmuş. Artık haftanın birincileri olsalar bile ay sonunda banlanıp o 1 haftanın sevinci de kursaklarından gelecektir diye düşünüyorum.

• Türk aklı direk hile hurda ben şaşırmadım !

• Sahtekar şerefizleri attığınız iyi olmuş abi. Siz bizleri düşünüp program yapıyorsunuz adamlar milletin hakkına giriyor. Ayın birincisi de haketmiş tebrikler diyelim :)
  • Sniper 'da rekor bana ait, benimkini yayınlayın, 3353M!
    http://www.youtube.com/watch?v=ArituY5TgQw

• youtube linkleri neden görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitarium8787 -- 10 Kasım 2014; 14:13:29 >
  • bu sahtekarlar ufak ufak böle başlar ilerde kim bilir ne üçkağıtlar çevirecekler. insanlarda onur olmayınca böle oluyor demek. isimleride belli. amele değillerse gerçek isimlerini yazmazlar ama o kadar zekaya sahip olduklarını da sanmıyorum ya nese.

• yarışma mailine hangi oyunu istediğime dair mesaj attım,başka yere mi mesaj atmam gerekiyordu acaba?

• Flash'la ölmek veya öldürmek, nadir de olsa COD oyunlarında da oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.