Şimdi Ara

A4Tech X7 Mouse Mousepad Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır A4Tech X7 Mouse kullanıyorum. Daha önce kullandığım hiç bir mousepad'de çalışmadı. Yani çalışmadıdan kastım çok zor hareket ediyor ama masanın zemininde hiç bir sorun teşkil etmiyor. Kullandığım dandik bir mousepad fakat düzgün bir tane alırsam örneğin Logitech G240 Mouse Pad, düzgün bir şekilde çalışır mı? Aynı mouse ile mousepad kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • g240 ve g440 logitech mouselarına özel olduğu yazıyor. sana tavsiyem qck alman tüm mouselara uygun
  • Mouse u götürüp deneme imkanı olsa süper olucak :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qaniX

    Arkadaşlar uzun zamandır A4Tech X7 Mouse kullanıyorum. Daha önce kullandığım hiç bir mousepad'de çalışmadı. Yani çalışmadıdan kastım çok zor hareket ediyor ama masanın zemininde hiç bir sorun teşkil etmiyor. Kullandığım dandik bir mousepad fakat düzgün bir tane alırsam örneğin Logitech G240 Mouse Pad, düzgün bir şekilde çalışır mı? Aynı mouse ile mousepad kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


    bende aynı şeyden şikayetçiydim. gittim vatan a birebir mouse yi değiştirdiler oradada test ettiler çalışmadı yeni mose aldım açtım kutusunu çalıştı fakat 1 ay sonra yine aynı şey oldu :) tahminlerimce içine kaçan tozlar yüzünden oluo bunlar hala çözmüş değilim g440 mouse pad da almak istemiyorum sırf bunun için yazık günah.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.