Giriş | |
|
|
|
18 Nisan 2008; 13:33:42
|
|
|
Gecen 2 sayfa once bir arkadas profil ekleme programından bahsetmişti.. gayet güzel calısıyor , prıgramı kurdum, ayarları gayet detaylı toplantı titresim dısarda sessiz v.s. .. profili ekliyorum fakat nasıl kaydedilecegini bulamadım profilin...... deneyen arkadaslar varmı ?
|
|
18 Nisan 2008; 13:39:43
|
|
|
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, 3-4 gün evvel bende asus p535 satın aldım herşeyiyle çok memnunum ancak bugün farkettimki sms geldiğinde sesli bir uyarı vermiyor cihaz, bütün menüleri inceledim bana olması gerektiği gibi göründü ancak sorunu çözemedim yardım edebilirseniz çok sevinirim. Bu arada forumda daha önce cevap verildiyse özür dilerim 2-3 gündür okuyorum ama henüz ancak 20 küsürüncü sayfalardayım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler
|
|
18 Nisan 2008; 13:52:40
|
|
|
ilk mesajımın kısmeti olsa gerek sorunu mesajı attıktan 1-2 dk sonra çözdüm... Yinede teşekkürler vesile oldu
|
|
18 Nisan 2008; 17:04:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hayalci07 quote:
Orjinalden alıntı: ****ky .... ya kusura bakma yanlış yazmışım bende fark ettim ama net gitti TT nin azizliği doğrusu Başlat-Settings-Sesler ve Bildirimler-Uyarı sekmesinden her türlü ses ayarını yapabilirsin açıldığı gibi toay ekranında hemen pin istiyor ve 2-3 snde şebeke geliyor. nokiadan daha kuvvetli çekimi var ziraa buunduğum bölgede şebeke sorunu yaşıyorum nokia n73 çekmezken ben 2 çubuk görüyorum sadece kafama takılan batarya onda da sürekli data kablosu yanımda ve laptoptan çıkarmıyorum ama herhalde tüm gün kulansam beni yarı yolda bırakır keşke bataryayı 2000ma gibi bişi yapsalardı tek burdan her türlü sorun yardımcı olabilirim elimden geldiğince iyi akşamlar... merhaba; Arkadaşım benim sorunum okumuşsundur belki wireless la ilgili. Şimdi yaptıgım adımları anlatayım sana... Bicafeye giriyorum wireless açıyorum cafenin şifreli wirelessini tanıyor ve bana şifre soruyor bende şifreyi giriyorum ve wireless modeme başarılı şekilde baglaniyorum. Üstelik baglanti sinyal gücü full şekilde baglaniyorum. Daha sonra internet explorer açıyorum adres giriyorum birtane fakat adresi girdikten sonra entera basınca AVEA GPRS BAĞLANIYOR... diye yazı çıkıyor ve kontorlerim gidiyor. Yani wirelessdan baglanmiyor. Bende canpol arkadaşımın önerdiği Nodata Programını yükledim ve avea internet - avea gprs ayarlarin disable yaptim programdan. fakat ozamanda internet explorera girdigimzaman baglanti sorunu diyor ve baglanti ayarlarini kontrol edin diye hata çıkıyor. Ayarlar yazısına tıklıyorum işte yeni modem ekle falan gibi ayarlar çıkıyor. Yani birtürlü wirelessla internete giremedim bana anlatırmısınız hangi adımları yapmam gerek? Settings-Bağlantılar-Şebeke Ayarı'nda operatör seçimi varsa kaldırmayı deneyebilirsiniz. Düzgün bir wireless bağlantısı kurulunca öncelikli olarak wireless üzerinden bağlanıyor bende. Gprs'i de hiç kapatmıyorum.
|
|
18 Nisan 2008; 17:09:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fkay Bugün ben de Sandisk micro sdhc 8gb kart aldım (Class 4). Ben de böyle bir problem olmadı. Hatta iGo bile hardware ID hatası vermedi. Aletin hızı harika bilgisayardan birkaç film kopyaladım ve total commander yaklaşık 13MB/sn gibi bir hızda yazdı karta :) Şimdi benim problemim Core Player'la, ac3 codecli filmlerin sesini çalamıyor, görüntü var ama ses yok. ac3 codec'i nereden bulabilirim? (Yüklü coreplayer 1.2.1 versiyonu) quote:
Orjinalden alıntı: ngnskei 8gb lık micro sdhc kartı 4 gb olarak görmekte ısrar ediyor.bir sürü registry programı kullandım müdehale edemiyorum.birbirlerini nasıl tanıştırabilirim? Belki işinizi görür http://r*pidshare.com/files/30933509/aacdecoder_p.exe http://www.m*gaupload.com/?d=CZOJRNTU ayrıca her programı bulabileceğiniz yer: www.ppcwarez.org
|
|
18 Nisan 2008; 17:18:31
|
|
|
arkadaşlar 2 hafta önce aldığım p535 imi satıyorum 750 ytl istiyorum tertemiz garantili makina isteyen olursa pm atsın.
|
|
|
18 Nisan 2008; 17:20:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65 quote:
Orjinalden alıntı: canpol quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65 arkadaşlar merhaba !!!!! vee sonunda p535'ime 1 saat önce kavuştum..ancak adam 14 saat şarjda kalsın dedi şimdi ben ne yapmalıyım? işletim sistemi kurulu mudur? hiç bir bilgim yok ama çok güzel makine..birsürü şey çıktı içinden başta canpol arkadaşım olmak üzere bir çok arkadaş sevinmiştir artık şaka tabi....herkesin verdiği cevapalr için teşekkürler... arkadaşım hayırlı olsun artık bir 40sayfa da hangi program sorularını dinleriz artık dermişim hayırlı olsun tekrar walla haklısın gardaş yaa bişey sorarak başlicam yine GPS i kullanamadım igo ve destinator 6 ile denedim ama bir türlü kullanamadım bu programları haritada falan buldum kendi sokağımı vs ama öyle GPS alıcısını açamadım diğer bir sorunum da '' kablo ile kablolu modeme bağlanılabilir mi? yani pc'ye PDA yı takacam...ve kablolu modem ile '' internet nasıl çalışıyo '' diye test edecem..bu mümkün mü? wi-fi yi açtığımda ''kullanılabilir değil'' uyarısı veriyor'' ne yapmaam lazım arkadaşlar? okudum ama pek birşey öğrenemedim bu sayfalardan..teşekkürler Eğer yüklemediyseniz, SirfDemoPPC yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra da GPS sistemini değiştirmelisiniz. (SirfIII)
|
|
18 Nisan 2008; 17:24:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ceremony quote:
Orjinalden alıntı: ****ky quote:
Orjinalden alıntı: ceremony quote:
Orjinalden alıntı: ****ky ya kusura bakma yanlış yazmışım bende fark ettim ama net gitti TT nin azizliği doğrusu Başlat-Settings-Sesler ve Bildirimler-Uyarı sekmesinden her türlü ses ayarını yapabilirsin Maalesef :-( .. söylediğiniz yerde de istediğim şey olmuyor. Bilemiyorum belki de bende çıkmıyordur. Zil sesleri hariç diğer tüm uyarılar yada bildirimlerde, özellikle sms bildirimlerinde istediğimiz (kendi yüklemiş olduğumuz mp3 gibi) sesleri atayamıyorum. Kendi içinde varolan sesleri seçebiliyoruz ama bu kez de orada bulunan "yinele" seçeneği aktif olmayıp kutucuğuna ok koyamıyorum. Sorun bende mi yoksa regedit den yapılması gereken bir ayar mı var bilemiyorum. Kısacası zil seslerine istediğimiz melodiyi yani mp3 ü seçebilirken, aynısını mesaj bildirimlerinde yapamıyoruz yada ben beceremiyorum. Bu mesajımı okuyup 10 saniyesini almayacak arkadaşlarımın denemelerini ve sonuçlarını paylaşmasını rica ediyorum. Çok sevinirim. Sevgiler. alla alla ben direk ordan yapıyorum valla ek tema falan program da yüklü değil direk çıkıyor sms sesinden tutta msn sesine kadar hatta active sync sesine kadar zil sesi atayabiliyorsun istersen dediğim yere girip ss yollarsan daha iyi yardımcı oluruz belki versiyon varkı vardır desem ama okadar etkili olacağını sanmıyorum. sen gene dikkat et zaten girdiğinde ilk active sync çıkar onu tıkla alt menü çıkıcak ordan seçip daha sonra ses atayacaksın belki tıklamadığın için bi şi olmuyor Dediğiniz yerde bütün özelliklere sesler atayabiliyoruz. Bu doğru ama benim anlatmak istediğim şey kendi yüklediğimiz bir mp3 dosyasını nasıl zil seslerine atayabiliyorsak bunu sms seslerinde yapamıyorum. Sms sesleri olarak sadece telefonun kendi üzerinde bulunan sesleri atayabiliyorum. Hepsi o. Sizde de öyle mi acaba? yoksa "ben telefona yüklediğim herhangi bir mp3 dosyasını sms sesi de yapabiliyorum" mu demek istediniz? Sevgiler. Bildiğim kadarı ile, ileti sesleri için sadece wav formatını destekliyor. Windows klasörünün içine eklerseniz, seçebilmeniz lazım.
|
|
18 Nisan 2008; 17:26:09
|
|
|
Internet paylaşımı için de, programlar-internet paylaşımı pc ile internet paylaşımı sağlıyor
|
|
18 Nisan 2008; 19:22:49
|
|
|
bu cihaza java oyun yüklemeyi başarabilen oldumu ?olduysa nasıl yapıldığını banada anlatsın ben sürekli java diliyle ilgili hata msj alıyorum.
|
|
18 Nisan 2008; 20:56:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: humusca bu cihaza java oyun yüklemeyi başarabilen oldumu ?olduysa nasıl yapıldığını banada anlatsın ben sürekli java diliyle ilgili hata msj alıyorum. Evet. Java oyunlarını yükleyebilirsin. Bunun için önce P535'ine ; ilgili java oyununun jar uzantılı dosyasını kopyala. Sonra ; P535'te Başlat->Programs->Java'yı çalıştır. Sağ alt köşede çıkan Menü'den, Install->Local'i seç. "Searching... Please wait!!!" mesajından sonra; Orada makina ilgili Jar uzantılı dosyayı bulunca da, dosyayı seçip, sol alt köşedeki "Install" seçeneği ile oyunu yükleyebilirsin. Kolay Gelsin . .
|
|
|
18 Nisan 2008; 23:19:10
|
|
|
teşekkürler ama yine olmadı sürekli şu hatayı veriyor: "The MIDlet could not be instantiated:java.lang.NoClassDefFoundError" ben işin içinden çıkamadım bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin
|
|
19 Nisan 2008; 12:57:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jajabo Gecen 2 sayfa once bir arkadas profil ekleme programından bahsetmişti.. gayet güzel calısıyor , prıgramı kurdum, ayarları gayet detaylı toplantı titresim dısarda sessiz v.s. .. profili ekliyorum fakat nasıl kaydedilecegini bulamadım profilin...... deneyen arkadaslar varmı ? o bahsettiğin programı ben paylaşmıştım. Şimdi anlatıyorum nasıl yapacağınız; Today ekranında Profile : None gözüküyordur sanırım. Şimdi orada yazan Profile:None yazının üstüne gel ve kaleminle oraya basılı tut. Çıkan menüden Options seç. Daha sonra karşına bir ayar penceresi gelecektir. Çıkan ekranı iyice incele. Ekranın sol alt köşesinde "Profile 1/9" Yazar. Yani 1. profildesindir. Şimdi yeni profil eklemek için o yazının üstüne tıkla ve Profile 2/9 u seç. Daha sonra Profile Name yazan yere profil ismini yaz(Titreşim-Ev-Dışarı gibi) .. Sonra altta sekmeler görürsün Phone-Wireless-Sound-Volume gibi. Bunlarda o profilin ayarlarıdır. Mesela wireless ayarlarını açarsan, seçtiğin profile tıklayın artık herzaman wirelesss açılır falan. Bu tip şeyler. En son ayarlarını yaptın kaydetmek istiyorsan ekranın Sağ Alt köşesinde yazan "MENU" seçeneğine tıkla ve "SWITCH NOW" yazan yere bas. Ayarların kaydedilmiş olacaktır. Buayarı kullanmak içinse Today Ekranında "Profile:None" yazan yazıya yine kaleminle basılı tut ve karşına gelen menüde göreceksinki senin biraz önce ismini verdiğin profil mevcuttur. Onu seç o profil aktif olsun ;) Takılırsan haber ver...
|
|
19 Nisan 2008; 13:01:48
|
| | | |