Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgurdeniz65

11 Nisan 2008; 21:28:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan5838

bende dün aldım p535 kargoyla elime ulaştı ama ingilizce türkçe olmuyor menülerinde böyle birşey yok forumlarıda biraz okudum başka yollarla oluyor galiba ama ben beceremedim lütfen bana bir yardım edin zaten ingilizcemde hiç iyi değil beni bu çileden kurtarın
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşım kaça ve nereden aldın? şu an arkadaşlar fiyatlar nedir? yeni alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu hafta içinde alacağım inşallah...

canpol

12 Nisan 2008; 0:19:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

bende dün aldım p535 kargoyla elime ulaştı ama ingilizce türkçe olmuyor menülerinde böyle birşey yok forumlarıda biraz okudum başka yollarla oluyor galiba ama ben beceremedim lütfen bana bir yardım edin zaten ingilizcemde hiç iyi değil beni bu çileden kurtarın

arkadaşım kaça ve nereden aldın? şu an arkadaşlar fiyatlar nedir? yeni alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu hafta içinde alacağım inşallah...

hocam sen piyasanın nabzını tutup satıyosun galiba yaklaşık 15 sayfadır senin ne fiyata nerden cihaz alcağını merak ediyorum sıfır almak istiyorsun hspta ama bi türlü ne yardan ne serden diyemedin senin ilk msjdan sonra en az 20kişi p535 aldım şurdan dedi ama sende gık yok var bi hikmetin ama görcez bakalım....200ytl ye falan düşünce alcan galiba.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpol -- 12 Nisan 2008; 0:19:40 >

link=http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/mpage_1/key_//tm.htm#8416817] [/link]YIL[/center]
novak

12 Nisan 2008; 2:07:26 

quote:

Orjinalden alıntı: canpol

quote:

quote:

hocam sen piyasanın nabzını tutup satıyosun galiba yaklaşık 15 sayfadır senin ne fiyata nerden cihaz alcağını merak ediyorum sıfır almak istiyorsun hspta ama bi türlü ne yardan ne serden diyemedin senin ilk msjdan sonra en az 20kişi p535 aldım şurdan dedi ama sende gık yok var bi hikmetin ama görcez bakalım....200ytl ye falan düşünce alcan galiba.....

:)
BAzen çok fazla araştırmadan karar vermek lazım.

ozgurdeniz65

12 Nisan 2008; 15:24:15 

quote:

quote:

quote:

yok kardeş daha almak kısmet olmadı..neden diceksin?
parasından değil stokta yok çünkü..ve stokta olan bazı yerlerde 940 YTL, arkadaşlar 750 ytl'ye aldığını sölüyo şimdi ben neden 200 YTL fazla veriym ki dimi? bu hafta alacam ama hiçbiyerde 750 YTL ye yok anlamadım nereden alıyo bu millet ... ama haklısın biraz fazla bekledim

fkay

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 17:00:26 

Arkadaşlar benim P535'in içinden 1GB'lık microSD çıktı. Bu kartın hızı nedir? Class-2 mi Class-4'mü? Var mıdır bilen?

bulancak

12 Nisan 2008; 20:38:12 

Üstadlar...
P535 deki telefon numaralarımı Nokia telefona nasıl aktarabileceğim konusun da yardımlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler...

Hazar

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 20:38:42 

miniSD çıkmıştır, micro onun da ufağı

Class soruna gelince, bilmiyorum fakat card reader hızı 2mb/s civarı. Bu da Class 2'ye tekabül ediyor.

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

Hazar

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 20:41:43 

quote:

Orjinalden alıntı: bulancak

Üstadlar...
P535 deki telefon numaralarımı Nokia telefona nasıl aktarabileceğim konusun da yardımlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler...

Nokia telefonunun data kablosunu bul, veya elinde Bluetooth dongle varsa o da iş görür.
Nokia PC Suite kur. Sonra zaten orada sana gerekli bilgileri verecek. Yapacağın iş şu, P535'ini PC Outlook'u ile senkronize ediyorsun ya, numaralar bilgisayarda var şu an. PC Suite'a diyeceksin ki, bilgisayardaki numaraları telefonuma aktar. 500 kayıt 5 saniyede telefonunda. Denendi. (Nokia N73 ile)

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

necc7

13 Nisan 2008; 0:59:53 

bende dün aldım p535 sonunda hic ppc kullanmadım ama sorun da yaşamadım hemen alıştım.
iki sim hattı birleştirip takan arkadaşlar varmı çalışıyormu bu cihazda
birde ofis 2007 deneme sürümü 60 gün diyor normalmi
teşekkürler

dell inspiron 6400 cs11 intel core 2 duo t5600 1.83 ghz 2x1024mb kingston 667 ddr2 ram 256mb x1400 vga 120 gb sata hdd Sony Nec Optiarc AD-5540A dvdrw
ukkoc

13 Nisan 2008; 2:00:11 

arkadaşlar merhaba şu benim olaya bir el atıverin

geçenlerde de yazmıştım ama sanırım ya herkeste aynı sorun var yada cevabı çok basit kimse dikkate almıyor. kafayı yiyeceğim neredeyse.

sim kartı contact lara attıktan sonra beni arayanların ismini görememeye başladım. sadece gelen arama yazıyor.

gözükmesi için ne yapmalıyım ?

fkay

Sisteme Gözat

13 Nisan 2008; 10:32:23 

Hocam miniSD zaten var ve bizim telefonlar normalde miniSD kullanıyorlar. Fiziksel boyut olarak SD>Mini SD>Micro SD. Benim telefonun içinden çıkan microSD ve yanında gelen miniSD adaptörüyle kullanıyorum.

Class2 ve Class4 olayını da biraz araştırdım. Yabancı bir forumda bulduğum bilgiye göre, HD Tach ile gerçekleştirilen testte Random Access time >=1 ms ise class2 oluyormuş. Eğer daha aşağıda ise class4 ya da class6 oluyormuş. Bu bilgiye göre HD Tach ten benim mikroSD+miniSD adaptörü+Li-On card reader ile gerçekleşen Random access time 1.3 ms. Bu durumda class2 oluyor. (Linki kaybettim bulunca buraya eklerim.)

Tabi şunu da unutmamak lazım class2 kart demek minimumda 2MB/sn yazma hızını tutturan kartlar ki zaten benim kartta normalde 3MB/sn gibi bir yazma hızı var (ortalama).Aynı durum class4'lerde minimum 4MB/sn ve class6'larda minimum 6MB/sn yazma hızı olarak geçerli.

quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

miniSD çıkmıştır, micro onun da ufağı

Class soruna gelince, bilmiyorum fakat card reader hızı 2mb/s civarı. Bu da Class 2'ye tekabül ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkay -- 17 Nisan 2008; 7:13:35 >

earthfrost

13 Nisan 2008; 16:05:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ukkoc
arkadaşlar merhaba şu benim olaya bir el atıverin
geçenlerde de yazmıştım ama sanırım ya herkeste aynı sorun var yada cevabı çok basit kimse dikkate almıyor. kafayı yiyeceğim neredeyse.
sim kartı contact lara attıktan sonra beni arayanların ismini görememeye başladım. sadece gelen arama yazıyor.
gözükmesi için ne yapmalıyım ?

Aynı şey benimde başıma geldi geçende :) normalde hep simden takılırdım biraz detay vereyim dedim hani doğum günlerini isim soyad felan uzun yazayım diye sktools ile kopyalayıp yine sktools dan kapattım sim leri gösterme olayını reset attım bi sorun yok gibiydi şimdi fark ettim bende de sadece gelen arama yazıyor. Sadece resim eklediğim bi arkadaşım arayınca ismi düzgün çıkıyor. Enteresan bi sorun yaw windows 6.1 kullanıyorum ben ondan olabilir belki. Çözüm bulan olursa bi tartışalım bu meseleyi.

Biraz kurcaladımda hiçbir türlü çıkartamadım arayanı ekrana telefon hafızasındayken numara, bütün numaraları sildim simden bak dedim yine fayda etmedi, reset attım o zaman düzeldi. Salak bi durum yaw simleri telefona kopyalayıp reset atınca böyle oluyo reset atana kadar düzgün çalışıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthfrost -- 13 Nisan 2008; 19:20:50 >

frmtrky

13 Nisan 2008; 19:42:24 

quote:

Orjinalden alıntı: ceremony

Asus P535 de mesaj seslerinde herhangi bir değişiklik yapabiliyor muyuz?. Yani üzerinde olan mesaj bildirim sesleri yerine kendimizin atayabileceği bir seçenek var mı? Bu konuyu denemiş arkadaşların fikirlerini almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Başlat-settings-Telefon buradan gerekli ayarlamaları yapabilirsin

HP Pavilion 6500 - Asus P535
harmonyoa

13 Nisan 2008; 20:16:13 

quote:

quote:

quote:

quote:

yok kardeş daha almak kısmet olmadı..neden diceksin?
parasından değil stokta yok çünkü..ve stokta olan bazı yerlerde 940 YTL, arkadaşlar 750 ytl'ye aldığını sölüyo şimdi ben neden 200 YTL fazla veriym ki dimi? bu hafta alacam ama hiçbiyerde 750 YTL ye yok anlamadım nereden alıyo bu millet ... ama haklısın biraz fazla bekledim

dostum ben geçen hafta aldım gold dan altunizadedeki şubesinden oraya sordunmu 776 ytl ye geldi.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
hayalci07