Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hayalci07

5 Nisan 2008; 10:37:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: The Force

Arkadaşlar ben stoklarda olsaydı 1 hafta önce kadar P535 alacaktım ancak bulamadım. 1 hafta içinde Iphone ile ilgili karşılaştırmalara baktım ve ekranının çok daha kaliteli olduğunu gördüm Iphoneun, aklımı çeldi açıkçası. Video olmaması beni soğutuyor. Birkaç fark okudum bu başlık altında fakat soruma cevap bulamadım, apple Iphonelara video çekme özelliğini Firmware ile getirecek mi bilgisi olan var mı? Birde P535in üst modeli ne zaman gelecek? Eğer yakın bir tarihse stoklarda aramaktansa onu beklemeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

merhaba,
üst modeli çıktı fakat şuan Türkiye'de değil. Üst modelide çıksa Asus p535 özel bir pda. Gerek performans gerek işlemcisi gerek programlara verdiği yanıtla çok çok iyi bir pda. Piyasadaki bana göre en iyi pda. Oyüzden bi sonraki modelindede pek değişiklik gözlenmedi tasarım dışında. P535 tasarımı hoşuna gittiyse bekleme hiç direk al derim ;)

Bende senin gibi iphone tutkusuna kapıldım fakat internetten biton döküman /inceleme var. IPHONE tamamen apple in müşteriye vermiş olduğu imkanlarla kısıtlı. Müşteri cihaza dışarıdan müdahale edemiyor. P535 le kıyaslanamaz bile...

The Force

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 14:03:56 

quote:

Orjinalden alıntı: hayalci07

quote:

Arkadaşlar ben stoklarda olsaydı 1 hafta önce kadar P535 alacaktım ancak bulamadım. 1 hafta içinde Iphone ile ilgili karşılaştırmalara baktım ve ekranının çok daha kaliteli olduğunu gördüm Iphoneun, aklımı çeldi açıkçası. Video olmaması beni soğutuyor. Birkaç fark okudum bu başlık altında fakat soruma cevap bulamadım, apple Iphonelara video çekme özelliğini Firmware ile getirecek mi bilgisi olan var mı? Birde P535in üst modeli ne zaman gelecek? Eğer yakın bir tarihse stoklarda aramaktansa onu beklemeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

merhaba,
üst modeli çıktı fakat şuan Türkiye'de değil. Üst modelide çıksa Asus p535 özel bir pda. Gerek performans gerek işlemcisi gerek programlara verdiği yanıtla çok çok iyi bir pda. Piyasadaki bana göre en iyi pda. Oyüzden bi sonraki modelindede pek değişiklik gözlenmedi tasarım dışında. P535 tasarımı hoşuna gittiyse bekleme hiç direk al derim ;)

Bende senin gibi iphone tutkusuna kapıldım fakat internetten biton döküman /inceleme var. IPHONE tamamen apple in müşteriye vermiş olduğu imkanlarla kısıtlı. Müşteri cihaza dışarıdan müdahale edemiyor. P535 le kıyaslanamaz bile...

Teşekkürler ilginiz için Ben birde tuş takımı olsa fena olmazdı diye düşündüğüm için beklemeyi düşünebilirim üst modeli, bazen tek elle kullanma ihtiyacı doğabiliyor ve dokunmatik ekran çok zor oluyor benim parmaklarımla kalemsiz. Bir üst modelin kamerasıda sanırım daha iyi durumda ve konferans destekliyor, sık sık skype kullanan biri olduğum için benim için ideal bir özellik. Ne zaman Türkiyede olacağı hakkında bir bilgi var mı? Nisan 3. hafta gibi birşey okumuştum sanırım buralarda.

The Soul Of BMW.
The Force, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Eski Nick: Force_user
reecn

5 Nisan 2008; 18:08:39 

arkadaşlar bir sorum var.... ilk sayfada eklenen programlar tüm WM6 olan smartphone larda kullanılıyomu? yani core player falan? biraz okudum önceki sayfaları ama herkeste asus P535 olduğu için bi sonuca varamadım...
şimdiden teşekkürler...

bu arada..
IPHONE tamamen apple in müşteriye vermiş olduğu imkanlarla kısıtlı. Müşteri cihaza dışarıdan müdahale edemiyor.
demişsiniz,
tartışmak için söylemiyorum ama iphone açık kaynak kodlu.. ve forumdaki sayfasına bakarsınız kullanıcıların alete ne derece müdahale ettiğini görürsünüz.. ne app.lar yazmışlar.. cidden şaka gibi bi alet bence iphone.. hergün yeni app. lar programlar vs..
karşılaştırma yapmıyorum.. yiğidi öldürün hakkını yemeyin diyorum sadece

¢ £ ¤ ¥ ¦ § © ª « ¬ ® ° ± ² ´ µ ¶ · Ì Í × Ø Þ ³ ß æ ÷ ÿ Œ ř ˙ ƒ ż ΅ Ξ Ω Σ ώ Љ ж Ш и • ‡ ‼ ∏ ℮ ™ ⅛ ∫ ∞ ∕ ℓ ₧  ●  □ №
R955

5 Nisan 2008; 18:20:38 

İyi akşamlar herkese, aöf nin derslerini cihaza yükledim ama görüntü var ses yok ,bi kaç kişiye sordum codec programını yükle dediler ama beceremedim,pda için olanı bulamadım, bana yardımcı olacak abilerime ablalarıma sesleniyorum bi kıyak yapında biraz ders çalışayım s.o.s. help me

firatkayiran

5 Nisan 2008; 22:57:28 

Arakadaşlar Merhaba,

Ben de yaklaşık 1 ay önce P535 sahibi oldum. GErçekten mükemmel bir cihaz. Herşeyinden çok memnunum .Yalznı çözemediğim bir sorunum var. Kablosuz ağ üzerinden internete girebiliyorum. Fakat hiçbir şekilde Skype veya Messenger'a giremiyorum. Sürekli bilgisayarınızın bir ağ üzerinde olup olmadığını kontrol ediniz diyor. Zannedersem wireless ağı bulamıyor gibi bir sorun var. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ya da nasıl çözebileceğimi bilen? Şimdiden teşekkürler.

hayalci07

5 Nisan 2008; 23:17:38 

quote:

Teşekkürler ilginiz için Ben birde tuş takımı olsa fena olmazdı diye düşündüğüm için beklemeyi düşünebilirim üst modeli, bazen tek elle kullanma ihtiyacı doğabiliyor ve dokunmatik ekran çok zor oluyor benim parmaklarımla kalemsiz. Bir üst modelin kamerasıda sanırım daha iyi durumda ve konferans destekliyor, sık sık skype kullanan biri olduğum için benim için ideal bir özellik. Ne zaman Türkiyede olacağı hakkında bir bilgi var mı? Nisan 3. hafta gibi birşey okumuştum sanırım buralarda.

Skype p535 le beraber kutusunda orjinal yazılım olarak çıkıyor fakat parmaklarınız büyük ise ve tek elle kullanma ihtiyacı duyuyorsanız bekleyin derim :) Ancak bilin ki herkes cihazdan memnun. Yani sorun aramıyalım boşu boşuna ben almadan önce sizin gibi çok sorun aradım ama hiçbi sorunu beni "ahh tüh bak almıycam" dedirtmedi çünkü ihtiyaçları karşılıyormuş. Kamera hususunda bilmiyorm ben pdalarla fotograf çekmenin zevkini pek yaşayamayanlardanım. İtici geliyor biraz. Madem fotograf çekiceksin alıcaksın nikon d80 :) ben öyle yaptım... Biraz daha bence geri planda kalmalı foto özelliği.. Yoksa fotografta çeksin diyorsan yeni nokia n serilerine bak derim megapikselleri baya iyi :)

quote:

Orjinalden alıntı: progressive_style
bu arada..
IPHONE tamamen apple in müşteriye vermiş olduğu imkanlarla kısıtlı. Müşteri cihaza dışarıdan müdahale edemiyor.
demişsiniz,
tartışmak için söylemiyorum ama iphone açık kaynak kodlu.. ve forumdaki sayfasına bakarsınız kullanıcıların alete ne derece müdahale ettiğini görürsünüz.. ne app.lar yazmışlar.. cidden şaka gibi bi alet bence iphone.. hergün yeni app. lar programlar vs..

ben iki cihaz arasında çok düşündüm... Iphone mu p535 mi diye... Fakat windows dan yana yaptım tercihimi :) madem olaya yazılımsallık açısından baktık bu ikisi arasında hangi sistemin daha sağlam APIsı var sorarım :) Tercih meselesi iphone kötülemiyorum biraz öyle anlaşılmış fakat kendi görüşüm ve bu forumda yazılan 97 sayfa p535 den yana ;) zevk meselesi diyelim gitsin.
Saygılarımla

qultekin

6 Nisan 2008; 0:01:27 

arkadalar benım gecenlerde p535ımın kalemı kırıldı nasıl oldugunu sormayın gıtsın neyse... alırken bıraz fazla aldım paket elıme gectı ısteyenler olursa pm atsın...

qultekin
The Force

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 0:53:17 

@hayalci07

Evet fotoğraf konusunda haklısınız, zaten bir fotoğraf makinesi düşünüyorum ama bulunduğum çevrede çok enteresan şeyler olabiliyor, hatıra niteliğinde saklamak adına video özelliği benim işime geliyor. Bu yüzden Iphoneu 2. plana attım ama programlarla yapılabiliyormuş, sanırım biraz daha araştırmam gerekecek. Teşekkürler

The Soul Of BMW.
The Force, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Eski Nick: Force_user
reecn

6 Nisan 2008; 2:13:18 

quote:

Orjinalden alıntı: hayalci07

quote:

Orjinalden alıntı: progressive_style
bu arada..
demişsiniz,

ben iki cihaz arasında çok düşündüm... Iphone mu p535 mi diye... Fakat windows dan yana yaptım tercihimi :) madem olaya yazılımsallık açısından baktık bu ikisi arasında hangi sistemin daha sağlam APIsı var sorarım :) Tercih meselesi iphone kötülemiyorum biraz öyle anlaşılmış fakat kendi görüşüm ve bu forumda yazılan 97 sayfa p535 den yana ;) zevk meselesi diyelim gitsin.
Saygılarımla

evet aslında tamamen zevk meselesi... API konusu da windows kullanıcıları elbette kendini üstün görür bu konuda =) özellikle ülkemizde çok yaygın kullanımda olduğu için belki sadece onu yakından tanıyoruz.. açık kaynak iyidir derim ben.. :) zevk tabi..

¢ £ ¤ ¥ ¦ § © ª « ¬ ® ° ± ² ´ µ ¶ · Ì Í × Ø Þ ³ ß æ ÷ ÿ Œ ř ˙ ƒ ż ΅ Ξ Ω Σ ώ Љ ж Ш и • ‡ ‼ ∏ ℮ ™ ⅛ ∫ ∞ ∕ ℓ ₧  ●  □ №
earthfrost

6 Nisan 2008; 14:37:41 

Asus ile ifhone karşılaştırmak yersiz bence. Her üründe olduğu kişi neye ihtiyaç duyacağını ne kadar bilgili ve meraklı olduğunu bilip ona göre ürün almalı. Örnekleyeyim ben bilgisayara çok meraklı biriyim kurcalamaya bozmaya flashlamaya modifiye etmeye vs. E benim gibi adama iphone hediye ederlerse 1 günde benim için bütün esprisi biter çünkü aletin sınırları var. Ama p535 öyle değil kurcalayabilecek o kadar çok şey varki. Elin oğlu kadınların özel günleri takip eden program bile yapmış sana haber veriyo :D:D , ama örnek veriyorum benim ablama asus versem eline ne kadar dandik birşey der çünkü teknoloji özürlü :) iphone ona çook daha uygun bir cihaz. Ne istediğini bilmek önemli gerisi kolay sürüyle ürün var.

kakalov

6 Nisan 2008; 18:11:37 

sanırım bende p535 alıcam. ama bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bi yabancı sitede bi süre sonra dış kısmının soyulduğunu duydum. Bi de bu silikon kılıf falan onlar ne işe yarıyor pek bilmiyorum anlatır mısınız? Yani tamamen mi sarıo telefonu???

earthfrost

6 Nisan 2008; 18:16:32 

quote:

Orjinalden alıntı: kakalov

sanırım bende p535 alıcam. ama bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bi yabancı sitede bi süre sonra dış kısmının soyulduğunu duydum. Bi de bu silikon kılıf falan onlar ne işe yarıyor pek bilmiyorum anlatır mısınız? Yani tamamen mi sarıo telefonu???

Bende öyle ciddi bi soyulma yok şimdilik yaklaşık 1 yıllık alet. Ama kamerasının çevresindeki halkanın alt kısmı biraz soyuldu galiba o telefonu sert yüzeye koymaktan oluyo, aynı şekilde arkadaşımında aynı yeri soyulmuş :) koskoca çerçevede %20 lik bi kısım. Onun dışında kasasında herhangi bi program yaşamadım şimdilik.

kakalov

6 Nisan 2008; 18:47:10 

quote:

Orjinalden alıntı: earthfrost

Bende öyle ciddi bi soyulma yok şimdilik yaklaşık 1 yıllık alet. Ama kamerasının çevresindeki halkanın alt kısmı biraz soyuldu galiba o telefonu sert yüzeye koymaktan oluyo, aynı şekilde arkadaşımında aynı yeri soyulmuş :) koskoca çerçevede %20 lik bi kısım. Onun dışında kasasında herhangi bi program yaşamadım şimdilik.

Tamam. Teşekkür ederim. Peki bu silikon kılıfı hiç kullandın mı?

Zileli1

6 Nisan 2008; 19:01:29 

Arkadaslar bu bolumun basinda verlien igo2006 navi prg.kurdum ama dun deneme yaptim yanlis yonlendirme Ve eski yollari gosteriyor.ne yapabilirim yeni yollarin haritasini en guncel halini nasil yaparim tskler

Bass: ııııııııı[]ııııııı Treble: ıııııııı[]ıııııııı Volume: ıııııııııııııııı[]
earthfrost

6 Nisan 2008; 20:52:41