Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS P535 KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bbsbilgisayar

26 Mart 2008; 16:48:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

quote:

Arkadaşlar pda ma kutusunda çıkan cd lerden asus temayı yükledim ama bi türlü bulamadım nerdne aktif hala getirmem lazım tşk ler

Yokmu arkadaşlar cevaplayacak bi babayiğit :)

bugün seçeneğinde görünüm sekmesi var orada temalar gözüküyor. ayrıca temaların soyadı *.tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbsbilgisayar -- 26 Mart 2008; 16:51:27 >

Zileli1

26 Mart 2008; 17:14:11 

quote:

Orjinalden alıntı: bbsbilgisayar

quote:

quote:

Arkadaşlar pda ma kutusunda çıkan cd lerden asus temayı yükledim ama bi türlü bulamadım nerdne aktif hala getirmem lazım tşk ler

Yokmu arkadaşlar cevaplayacak bi babayiğit :)

bugün seçeneğinde görünüm sekmesi var orada temalar gözüküyor. ayrıca temaların soyadı *.tsk

Arkadaşım teşekkürler ama attığım dosya orda gözükmüyor 3 4 defa yükledim ama nafile birde internet bazı sayfalarda java hatası veriyor cab dosyalarını atıyorum onlarda görünmüyor tekrar tşkler

Bass: ııııııııı[]ııııııı Treble: ıııııııı[]ıııııııı Volume: ıııııııııııııııı[]
Hazar

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 17:23:03 

quote:

Orjinalden alıntı: hayalci07
Bu asus p535 için programlar vardı ama o linklerin hepsi ölmüş sanırım hosting firması desteği kesmiş. O programları başka hostinge aktaran arkadaşlar varmı aramızda?

Lütfen OKUYUN konuyu yazmışım:

l.inc.md servisindeki linklere erişebilmek için gerekli bilgi:

Bildiğiniz gibi l.inc.md "Link Kısaltma Şeysi", hosting şirketinin ücretsiz hizmet vermeyi bıraktığını duyurmasıyla beraber kapandı. Donanımhaber forumlarında, özellikle de Asus P535 ile ilgili linklerde sıkça kullanılan servisin kapanması çoğu linkin boşa düşmesine sebep oldu. Bu nedenle bu ufak uygulamayı yazdım, linkleri kurtarmak için

http://linc.diyaudiotr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 26 Mart 2008; 17:22:45 >

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

justine

26 Mart 2008; 17:52:13 

slm arkadaslar,
hazar core player icin tsk ederim. bi baska problemimle ilgili yardım istiyorum sizden.ben asus p535 i yeni aldım. destinatoru çalıştırdıgımda her seferinde gps sinyali yetersiz diyor. bi arkadaşıma sordum sirf demo diye bi program yukledigini ondan sonra daha fazla uydu sinyali buldugunu söyledi dogrumu acaba. yüklemem gerekn program nedir. yardımcı olursan sevnirim.

hayalci07

26 Mart 2008; 18:10:58 

Bir sorunum var çok acil ! Ben msne girdim P535 den daha sonra çıktım. Kişi aramak için arama listeme baktıgımda tüm MSN listemdekilerde oraya gelmiş ve 200e yakın kişi arama listemde gözüküyor. Şimdi kişiler bölümünde msn adresleride var. Ben bunu nasıl önlerim.? Kişiler listemde sadece sim karttaki arkadaşlarım olsun istiyorum ? Tek tek msn adreslerini silmek isterdim fakat 200e yakın olduğu için 2-3 saatimi alır birde msne geri girince tekrar msn listem kişi listeme aktarılırmı ?

earthfrost

26 Mart 2008; 19:15:58 

quote:

Bir sorunum var çok acil ! Ben msne girdim P535 den daha sonra çıktım. Kişi aramak için arama listeme baktıgımda tüm MSN listemdekilerde oraya gelmiş ve 200e yakın kişi arama listemde gözüküyor. Şimdi kişiler bölümünde msn adresleride var. Ben bunu nasıl önlerim.? Kişiler listemde sadece sim karttaki arkadaşlarım olsun istiyorum ? Tek tek msn adreslerini silmek isterdim fakat 200e yakın olduğu için 2-3 saatimi alır birde msne geri girince tekrar msn listem kişi listeme aktarılırmı ?

Eğer msn adresleri kişiler listesinden silersen msn den de siliyo alet :D iyiki silmeye başlamamışsın. Son çıkan msn live da gidermişler bu sıkıntıyı. Dosyanın adı Windows_Live_10.6.0034.0800__Fixed_.cab google la bulabilirsin 2 küsür mb olduğundan biyere upload yapamadım net müsait değil şuan.

ukkoc

26 Mart 2008; 19:44:30 

merhaba arkadaşlar

benim bir sorum olacak:

g...gidiyor.com da satılan piller nasıldır acaba, alan var mı tavsiye eder misiniz?,

e.bay dan alıp 10 günlerce beklemektense en geç 2 günde elimizde olur, bir de
fiyat aralığı var 30-80 ytl arası hangisini tercih etmeliyiz. G...gidyordaki bu satıcılardan alışveriş yapan
var mı?

ukkoc

26 Mart 2008; 20:11:34 

quote:

Orjinalden alıntı: hoca953

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

iGO Turkey_2007.01_070209 En güncel Türkiye haritası, 9.25 MB. Gerçi 9 Şubat tarihli ama daha yenisi yok galiba.

http://www.filefactory.com/file/f5537c

Yüklenin

Teşekkürler. Çalıştı ......

tekrar link verebilir misiniz?

hayalci07

26 Mart 2008; 22:59:05 

quote:

Orjinalden alıntı: earthfrost

quote:

Eğer msn adresleri kişiler listesinden silersen msn den de siliyo alet :D iyiki silmeye başlamamışsın. Son çıkan msn live da gidermişler bu sıkıntıyı. Dosyanın adı Windows_Live_10.6.0034.0800__Fixed_.cab google la bulabilirsin 2 küsür mb olduğundan biyere upload yapamadım net müsait değil şuan.

ilgin için teşekkür ederim dosyayı internette arıyorum. Fakat şuan ben bu kişi listesini ne yapacağım? Yani kişi listemde kaldı msn listemdekiler? Onları nasıl sileceğim? Yeni versiyonu yükleyince onlar otomatik olarak telefon defterinden gidiceklermi?

ceremony

27 Mart 2008; 4:06:54 

Arkadaşlar ufak bir soru.. coreplayer'ı p535 mize nasıl yüklüyoruz? Buna ilaveten ayrıca codecleri de yüklüyor muyuz yoksa coreplayer'ın içinde codeclerde yer alıyor mu? Birde altyazılı divx filmleri seyretmek için altyazı programı gibi durum söz konusu mu?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 27 Mart 2008; 4:14:23 >

cevo54

27 Mart 2008; 6:35:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ukkoc

merhaba arkadaşlar

benim bir sorum olacak:

g...gidiyor.com da satılan piller nasıldır acaba, alan var mı tavsiye eder misiniz?,

e.bay dan alıp 10 günlerce beklemektense en geç 2 günde elimizde olur, bir de
fiyat aralığı var 30-80 ytl arası hangisini tercih etmeliyiz. G...gidyordaki bu satıcılardan alışveriş yapan
var mı?

Sadece bilgi amaçlı; Evet ben p535 için 1 adet pil aldım(EBAY).Paketle birlikte içinde şarj cihazı da vardı.Fiatı da sanırım 9.99 dolar idi.İnanılmaz derecede kullanışlı ve kaliteli.Hem de çin malı.Olur mu diyesi geliyor insanın.Evet yapmış adamlar.Memnunum ve sorunsuz kullanıyorum.

hoca953

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 11:45:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ukkoc

quote:

Orjinalden alıntı: hoca953

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

iGO Turkey_2007.01_070209 En güncel Türkiye haritası, 9.25 MB. Gerçi 9 Şubat tarihli ama daha yenisi yok galiba.

http://www.filefactory.com/file/f5537c

Yüklenin

Teşekkürler. Çalıştı ......

tekrar link verebilir misiniz?

Turkey_2007.10_071122.fbl (38.33 MB) - En son Türkiye Haritası

http://www.badongo.com/file/8338735

http://www.zshare.net/download/9115674920322d/

Kolay Gelsin . . .

Emekliyim :)(۲۰۰۱) (ميسوت يلماس)
Zileli1

27 Mart 2008; 15:28:58 

Arkadaşlar p535 e program yüklerken usb modu depolama ayarındamı normal active ayarındamı olacak normal modda hafıza kartına programları attığımda üzerine tıklayınca hata veriyor yoksa ayrı bir hafıza kartı okuyucusumu olması gerekiyor bilğisayarda walla 4 gündür hala proğram yüklemeye çalışıyorum hafıza kartınıda formatladım desinatoru sildim harita yok diyor sadece exe dosyalarını becerebildim bi el atın arkadaşlar tşkler

Bass: ııııııııı[]ııııııı Treble: ıııııııı[]ıııııııı Volume: ıııııııııııııııı[]
justine

27 Mart 2008; 15:50:25 

hazar cookk tesekkurler kardesim. butun sorunlara bu link olayıyla cozum buldun. ellerine saglik..

Hazar

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 17:07:04 

Zileli, uzantısı CAB olan bir dosyayı telefona atıyorsun, sonra dosya yöneticisinden gelip üzerine tıklıyorsun ve hata veriyor öyle mi? Eğer böyleyse bir sorun var demektir. Bilgisayarında o dosyaya tıkladığın zaman uzantıları 000, 001 ... gibi giden dosyalar göryorsan bahsettiğimiz dosya CAB dosyası değildir

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.