Giriş | |
|
|
|
19 Mart 2008; 10:52:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kaaanp quote:
Orjinalden alıntı: kaaanp ARKADASLAR PEKI BUNA CEVAP VERECEK OLAN VARMI??* Bilgisayara format attıktan sonra asusu bılgısayara bagladıgımda pda dakı butun programları kullanamaz hale geldım acaba sebeb ne olabılır. yardımcı olun bana cok sevınecegım. Simdıden yardımlarınız ıcın saolun.
|
|
19 Mart 2008; 11:13:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cevo54 Arkadaşlar lütfen dikkat...Pegasus_SDHC patch dosyasini p535 için kurdum ve denedim işe yaramadı diyemiyeceğim,ama igo 2006 gps uygulaması hardware hatası verdi ve çalışmayı durdurdu.Forum içinde herkes aynı sorunu yaşadığını dile getirdi.Oysa bu işin en mükemmel çözümü regedit olarak daha önceki sayfalarda anlatıldı.Uyguladım ve sonuç mükemmel.(p535 için).Belki bu bilgi işinize yarayabilir.Kolaylıklar..Sevgiler... Bende regeditle yaptım sorun yok ama bu seferde bazen dosya silerken kitleniyor bu önceleri yoktu !!
|
|
|
19 Mart 2008; 11:35:09
|
|
|
merhaba aranıza bende yeni katıldım. almakta çok terettüd etmiştim ama şimdide iyi ki almışım diyorum. forumda aradım ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. ben vista kullanıyorum dolayısıyla activesync i kuramıyorum. windows mobile device lazım. nereden bulabilirim yada nasıl bir çözüm önerirsiniz. bir de p535 in mac adresini bulamadım. başlat->settings->bağlantılar->menü->about kısmından bulunabileceği yazıyor forumda. fakat bende bağlantılardan sonra menü ve dolayısıyla about yok. nasıl öğrenebileceğim teşekkürler öncelikle herkesten özür dilerim boşuna dememişler, bakmak değil önemli olan görmektir diye. 1. sayfada oysaki varmış. kurup bağlantıyı sağladım bakalım programları kurabilecekmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukkoc -- 19 Mart 2008; 23:50:03 >
|
|
19 Mart 2008; 13:38:12
|
|
|
[/quote] Frediy bu kampanya ne zamana kadar acaba bilği verirmisin bizde alalım [/quote] Kampanya 2 gün sürdü ve bitti.
|
|
19 Mart 2008; 15:29:06
|
|
|
SELAM ARKADAŞLAR YOUTUBE DE VİDEO İZLEMEK İÇİN NE YAPMAM LAZIM YARDINCI OLURMUSUNUZ.
|
|
|
19 Mart 2008; 19:24:37
|
|
|
selam arkadaşlar, bilgi kısıtım nedeniyle genelde okuyarak foruma katılıyorum.. bu konuda yardımcı çabalarını esirgemeyen tüm yüce gönüllü arkadaşlara da teşekkürler.. ayrıca bugünün öneminden dolayı tüm arkadaşların kandilini kutluyorum.. sorum şu olacak, IGO 2007.04 sürümünü keyifle ve sorunsuzca kullanıyorum. ancak forumda farkettim bir süredir IGO 2008 versiyonundan sözediliyor. verilen linkten programı indirdim fakat nasıl yükleme yapacağımı çözemedim. bir update imkanı var mı? yoksa mevcut IGO klasörüne kopyalanacak dosyalarla bu update yapılabilir mi? şimdiden, ilgilenecek arkadaşlara teşekkürler...
|
|
|
20 Mart 2008; 1:32:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: haddaway arkadaşlar p535 de internet açıkken pilin sıcaklığını elinizde hissediyor musunuz? Aşırı ısındığı söyleniyor. Arkadaşlar bu tarz bir şeyle karşılaşan olmadı mı?
|
|
20 Mart 2008; 2:59:44
|
|
|
Selam arkadaşlar p535 de opera 8.65 (2779) sürümünü kullanıyorum ama opera çok ram yiyiyor.2-3 sayfa açtığimda kilitlenme durumuna geliyor halbuki 30 mb boş alan var .Bu Operada cache dosyalarını sd-card da kaydetmesi mümkün mü?Ram çabuk doluyor..........?
|
|
20 Mart 2008; 10:00:23
|
|
|
ok sağolasın dostumda ben p535 de nasıl izlerim demek istemiştim genede sağol quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65 quote:
Orjinalden alıntı: muratgiz SELAM ARKADAŞLAR YOUTUBE DE VİDEO İZLEMEK İÇİN NE YAPMAM LAZIM YARDINCI OLURMUSUNUZ. evet oluruz tabi... http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com buyur kardeş tepe tepe izle
|
|
|
20 Mart 2008; 14:31:43
|
|
|
herkese selamlar arkadaşlar ... 1 haftadır p535 kullanıcısıyım ... aynı zamanda forumu okumakla zaman geçirdiğim için yazmadım ... cihazımdan çok memnunum ... ve bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler ... sayenizde çoğu şeyi öğrendim ... cihazım WM6 pro olarak geldi ... burdan edindiğim bilgilerle de işime yarayan programları kullandım ... igo 2006 ( destinator6 yı kaldırdım ) opera 8.65 HiCalc fp7 PocketMusic Lingvosoft dictionary Modaco nodata sirfdemoPPC foxit pdf reader başka sizin bildiğiniz işe yarar program varsa tavsiye alabilirim ... bu arada arkadaşların bazılarının yaşadığı hat çekmeme problemine değineyim ... ilk gün aldığımda oldu ... baya da belirgin şekilde hat vardı turkcell fakat ne ben arayabiliyordum ne de başkası bana ulaşabiliyordu ... 2-3 dakika sonra kendiliğinden çözüldü ve bir daha olmadı ... ama eğer olursa da böle bir cihazda herşey birarada olduğundan bence normal olan bişey ... ama tabiki olmazsa daha iyi olurdu ... bundan başka bir problemde görmedim ... cihazıma gittigidiyordan ... http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8562844 bu ekran koruyucuyu aldım ... ekranı tam kaplıyor ve gayet iyi ... tavsiye ederim ... kargoda felanda herhangibir problem yaşamadım ... bu arada kocaelide oturmaktayım ... kendimce olanlar bunlar ... sorusu olan olursa da elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim ...
|
|
20 Mart 2008; 19:07:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: haddaway quote:
Orjinalden alıntı: haddaway arkadaşlar p535 de internet açıkken pilin sıcaklığını elinizde hissediyor musunuz? Aşırı ısındığı söyleniyor. Arkadaşlar bu tarz bir şeyle karşılaşan olmadı mı? Buna problem diyemeyiz. 520MHz hızındaki işlemcinin güç harcaması arttığında kaçınılmaz olarak ısınacaktır, ısınıyor da. Ama ne elin yanar, ne de telefona zararlı etkisi vardır. Bilgisayar gibi, kastırırsan pil harcaması ve ısınması artar.
|
|
|
20 Mart 2008; 20:45:04
|
|
|
selam 535 e yeni terfi ettim yukarıda bazı programlar var ama tam anlayamadım 1)gprs kontrolü saglayan bir program 2gps için kullanışlı 1 program 3)şu anda w5 mi yoksa w6 mı yüklü nasıl anlarım ve opera 8.65 bunların yerinemi kullanılıyor alttaki programları nerden yüklerim öncesinde neler yapmalıyım tşk. opera 8.65 HiCalc fp7 PocketMusic Lingvosoft dictionary Modaco nodata sirfdemoPPC foxit pdf reader
|
|
20 Mart 2008; 22:34:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: umit34 @civcivx verdiğin programı denedim şimdi. Programı kurdum dediğin gibi SIRFInstantFix i seçtim daha sonra com2 ve 57600 ü seçtim bu şekilde connect olamadı. Sadece com2 4800 de connect oluyor altta yeşil bir bant çıkıyor ve üstünde NMA ile bağlandığını yazıyor. Yani senin dediğn ayarda bende olmadı. Aceba benim makinedemi bir sorun var? sende 57600 de bağlandığına eminmisin? Ben NMA olarak bağlandıktan sonra evimin penceresinden 6-7 tane uydu buldu aktif olarak yani yeşil olarak gözüküyor. İlginçtir vallahi birşey anlamadım. evet arkadaşlar bende önceden kurulu destinator yüklüydü şimdi br de Sirfdemppc yi kurdum. bende de com2 57600 de connetct oldu ve Sirf Binary olarak. bu şkelikde 4-5 tane uydu buluyor. yeşil renkte. setuptan NMA yı seçtiğimde ise uydu sayısı çoğalıyor ve mavi, yeşil, kırmızı renkteler. renkler ne anlama geliyor, bir de map e tıklıyorum harita yok diyor. bundan sonraki aşama nedir? bir de destinatoru açtığımda beni Ankara da gösteriyor oysa ki ben Eskişehir deyim. biraz bekle düzelir yazıyor forumda ama değişen bir şey yok. nerede yanlış yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
21 Mart 2008; 1:00:57
|
| | | |