Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS p535 gel de bekle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS p535 gel de bekle Sayfa: <<   < önceki  91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gangava

7 Mart 2008; 0:56:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

evon610c

7 Mart 2008; 10:24:20 

quote:

Orjinalden alıntı: typhon

hayır.. daha dogrusu sirf update oldugunu bilmiyodum.. ayrıca link bulamadım bu konuyla ilgili..

nasıl yapıyoruz sirf update i?

simdiden cok tesekkurler...

http://blog.yxsdf.info/index.php/gps-mode-sirfdemoppc/

Quad Core Q6600 ||Asus Strike Extreme||Winfast 8800 GTS||W.Digital 640GB Ncq Raid 0||İomega 250GB Ext HDD||WD My Book Premium E-SATA Edition 320GB||4GB TwinMOS CL5 800MHZ||FSP 600W||Thermaltake Eureka||Thermaltake Big Typhoon||Samsung 226BW||Creative SB AUDIGY Value 7.1 24 Bit||Creative INSPIRE T7900 7.1||ASUS 8X Double layer DVD RW||Airties RT210 Wireless||Airties AP300 Tekrarlayıcı||Airties PCC2 PCMCIA Adaptor||Avermedia TV BOX7 Live External||D-LINK Usb Wireless Bluetooth adaptör||Belkin USB 2.0 7-Port Hub||HP Photosmart A612||HP psc 2410 Photosmart||ScanDisk Card Reader||Logitech G15 Gaming Klavye||A4 Tech X750F||

detail

7 Mart 2008; 15:10:36 

quote:

Orjinalden alıntı: gangava

arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ben garanti ve iş bankasını kullanıyorum iş bankası biraz zor oldu ama sonunda birazda şans eseri başardım, ama çok az işim oluyor onunla garanti ise hiç bir problem yok devamlı kullanıyorum.

h**ps://wap.garanti.com.tr/dsb/ adresini kullanıyorum.

gangava

7 Mart 2008; 15:31:10 

çok sağol içim rahatladı. internet bankacılığına öyle alıştım ki bankalara gitmeyi unuttum diyebilirim. dışarda olduğum zamanlarda asus p535 işimi görür diyosun yani.

guzzle

8 Mart 2008; 0:02:57 

Bir iki sorum olacak arkadaşlar:

1. Sim karttaki numaraları makineye kaydettiğimizde bu cihazda contacts lar nereye hangi dizine kopyalanıyor?
2. Rehberde klasör olarak telefon numaralarını düzenleyebileceğimiz bir program var mı? Örneğin tesisatçılar,elektrikçiler,ustalar vs gibi ayrı klasörlerde olsun istiyorum telefon no larını klasör şeklinde göriim istiyorum.
3. Cihazın pilini çıkardığımızda saat ve tarih sizde de sıfırlıyor mu?Her seferinde ayar yapıyormusunuz? daha önce sanki sıfırlamıyordu pilini çıkartınca yanlış hatırlıyor olabilirim.
4. Cihaz kaç maksimum gb kadar sdhc ile çalışıyor gerekli ayarlamalar yapıldığında? Yabancı forumlarda 8 gb sandisk kullanan var ama orada da class kaç class 4 mü ? class 6 mı? belli değil.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 8 Mart 2008; 0:03:59 >

serkanpeker

8 Mart 2008; 11:59:48 

arkadaşlar p535 aldım herşey çok güzel ama telefon sinyali arasıra hizmet yok diyor kopuyor teli açıp kapatıp tekrar sinyal geliyor beni arayanlar ulaşamıyor gittim teknosandan aynısıyla değiştirdim yine aynı sorun hatta sorun var desem hatımda yeni vodafone bu konuda bilgisi olan yada aynı sorunu yasayan çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olun teşekkrler birde P535 KULLANNLAR EKLERSE SEVİNİRİM msn: fatihkaraboga@hotmail.com

msn :fatihkaraboga@hotmail.com

www.fthhost.net
myrealite

8 Mart 2008; 12:37:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

ASUS P535, wm6 Türkçe upgrade'li.
video kamerasıyla çektiğimiz mp4 uzantılı videoları PC'de nasıl seyredebiliriz?
aşağıya dosyanın hex-edit'den aldığım ilk 32 karakterini yazdım, format konusunda bilgi verebilir diye.
00000000 0000 0018 6674 7970 3367 7036 0000 0000 ....ftyp3gp6....
00000010 3367 7036 6973 6F6D 0000 0000 6D64 6174 3gp6isom....mdat 

Daha önce mp4 uzantılı dosyaları tcmp player V0.71 for Windows ile PC'de sorunsuzca seyredebiliyordum. Ancak p535 videolarını açmadı. Dosyanın 3gp formatında gibi görünmesi sebebiyle değişik programlar kurdum. Nokia 3gp player, gom player, ... olmadı.
QuickTime'ın gösterebileceğini hissediyorum ama kurmak istemiyorum.
Teşekkür ederim

http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html (her derde deva, sizin sorunuza da ;-) koreli arkadaşların yaptığı bir çalışma)

mustafas8

8 Mart 2008; 14:13:00 

arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?

serkanpeker

8 Mart 2008; 14:43:43 

valla kardeş 10 numara bi makina ama bnm şuan gsm kopuyo ara sıra neden anlamadım makinayı alalı 4-5 gün oldu teknosadan aldım kesin ordan al çünkü beğenmezsen gdip geri verme şnsın var

fatihkaraboga@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: mustafas8

arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?

msn :fatihkaraboga@hotmail.com

www.fthhost.net
pegasus69

8 Mart 2008; 20:25:03 

Arkadaslar merhabalar,

Bende bugün biraz inceledim bu ürünü.Ama çok ilginçtir bimeks teki satıcılar ve teknosadaki satıcılar GPS yok diyorlar.Sadece gömülü girişi var dışardan alıp bağlamanız lazım diyorlar.Ama forumlardan okuduğum kadarı ile var.Herkes kullanıyor.
Neyse benim asıl sorum,tuş takımı ekranda dokunmatik.Acaba telefon numarası girmek için her zaman kalemini kullanmak zorundamıyız? Eğer öyle ise bu benim için cok zor.herzaman farklı numaralar arıyorum.Tüm numaraları nasıl her an kalemle yazabilirim onu düşünüyorum.Acaba parmagımla yzabilirmiyim? Kullanan arkadaslar cevaplabilirse sevinirim.

synan

8 Mart 2008; 22:08:09 

Flash lite 2.1
sevgiler saygılar

http:/****.com/files/98041760/flashlite2_1_winmobile5_ppc.CAB.html

umut benim ekmegim
behicbey

8 Mart 2008; 23:01:40 

Hat kopması ben yaşamadım ama eskiden bu sorunu yaşayanlar yeni sim kartı alarak aşıyorlardı diye hatırlıyorum. Çok sinir bozucu bir olay umarım bu şekilde çözülür.

canpol

9 Mart 2008; 16:04:50 

quote:

Orjinalden alıntı: hoca953

quote:

Orjinalden alıntı: |TuTu|

arkadaşlar p535 almayı düşünüyorum ama kaç gb kadar hafıza kartı destekledigini bilmiyorum acaba 4gb taksam kullanabilirmiyim

WM6 ile 4 Gb Destekliyor. Sorunsuz kullanabilirsin. Kolay Gelsin.

hocam destekliyor ama igo hardwareıderror hatası veriyor bir türlü düzeltemedim....

100 YIL
speedy

9 Mart 2008; 17:46:56