arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
ben garanti ve iş bankasını kullanıyorum iş bankası biraz zor oldu ama sonunda birazda şans eseri başardım, ama çok az işim oluyor onunla garanti ise hiç bir problem yok devamlı kullanıyorum.
çok sağol içim rahatladı. internet bankacılığına öyle alıştım ki bankalara gitmeyi unuttum diyebilirim. dışarda olduğum zamanlarda asus p535 işimi görür diyosun yani.
1. Sim karttaki numaraları makineye kaydettiğimizde bu cihazda contacts lar nereye hangi dizine kopyalanıyor? 2. Rehberde klasör olarak telefon numaralarını düzenleyebileceğimiz bir program var mı? Örneğin tesisatçılar,elektrikçiler,ustalar vs gibi ayrı klasörlerde olsun istiyorum telefon no larını klasör şeklinde göriim istiyorum. 3. Cihazın pilini çıkardığımızda saat ve tarih sizde de sıfırlıyor mu?Her seferinde ayar yapıyormusunuz? daha önce sanki sıfırlamıyordu pilini çıkartınca yanlış hatırlıyor olabilirim. 4. Cihaz kaç maksimum gb kadar sdhc ile çalışıyor gerekli ayarlamalar yapıldığında? Yabancı forumlarda 8 gb sandisk kullanan var ama orada da class kaç class 4 mü ? class 6 mı? belli değil.
Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 8 Mart 2008; 0:03:59 >
arkadaşlar p535 aldım herşey çok güzel ama telefon sinyali arasıra hizmet yok diyor kopuyor teli açıp kapatıp tekrar sinyal geliyor beni arayanlar ulaşamıyor gittim teknosandan aynısıyla değiştirdim yine aynı sorun hatta sorun var desem hatımda yeni vodafone bu konuda bilgisi olan yada aynı sorunu yasayan çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olun teşekkrler birde P535 KULLANNLAR EKLERSE SEVİNİRİM msn: fatihkaraboga@hotmail.com
ASUS P535, wm6 Türkçe upgrade'li. video kamerasıyla çektiğimiz mp4 uzantılı videoları PC'de nasıl seyredebiliriz? aşağıya dosyanın hex-edit'den aldığım ilk 32 karakterini yazdım, format konusunda bilgi verebilir diye.
Daha önce mp4 uzantılı dosyaları tcmp player V0.71 for Windows ile PC'de sorunsuzca seyredebiliyordum. Ancak p535 videolarını açmadı. Dosyanın 3gp formatında gibi görünmesi sebebiyle değişik programlar kurdum. Nokia 3gp player, gom player, ... olmadı. QuickTime'ın gösterebileceğini hissediyorum ama kurmak istemiyorum. Teşekkür ederim
arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?
valla kardeş 10 numara bi makina ama bnm şuan gsm kopuyo ara sıra neden anlamadım makinayı alalı 4-5 gün oldu teknosadan aldım kesin ordan al çünkü beğenmezsen gdip geri verme şnsın var
arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?
Bende bugün biraz inceledim bu ürünü.Ama çok ilginçtir bimeks teki satıcılar ve teknosadaki satıcılar GPS yok diyorlar.Sadece gömülü girişi var dışardan alıp bağlamanız lazım diyorlar.Ama forumlardan okuduğum kadarı ile var.Herkes kullanıyor. Neyse benim asıl sorum,tuş takımı ekranda dokunmatik.Acaba telefon numarası girmek için her zaman kalemini kullanmak zorundamıyız? Eğer öyle ise bu benim için cok zor.herzaman farklı numaralar arıyorum.Tüm numaraları nasıl her an kalemle yazabilirim onu düşünüyorum.Acaba parmagımla yzabilirmiyim? Kullanan arkadaslar cevaplabilirse sevinirim.
Hat kopması ben yaşamadım ama eskiden bu sorunu yaşayanlar yeni sim kartı alarak aşıyorlardı diye hatırlıyorum. Çok sinir bozucu bir olay umarım bu şekilde çözülür.