Giriş | |
|
|
|
9 Şubat 2008; 0:40:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ZGARDA16 ARKADAŞLAR MERHABA; TELEFONUM DEVAMLI OLARAK HİZMET YOK, ACİL ARAMA DURUMUNDA FORMAT ATTIM AMA DÜZELMEDİ.SORUN NERDE.YARDIMINIZI BEKLİYORUM Eğer arızası yoksa, kayıtsız olabilir. Eğer kayıtlı ise arızalıdır. O zaman da servise gidecek. Geçmiş olsun.
|
|
|
9 Şubat 2008; 1:01:31
|
|
|
GPS ÇÖZÜMÜ Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaanp -- 9 Şubat 2008; 1:03:27 >
|
|
9 Şubat 2008; 1:03:44
|
|
|
.....................
Ekteki dosya (1)
|
|
9 Şubat 2008; 17:56:36
|
|
|
İlla ki InstantFix'te ısrar etmeye gerek yok. Zira InstantFix'i seçsek dahi kullanamıyoruz. Bunun çalışabilmesi için Internet'ten düzenli olarak download edilmesi gereken Ephemeris datası gerekli, bunu sağlamazsak diğer modlardan bir farkı olmayacaktır. HTC'nin bazı modellerinde bu hizmet var. Elle yapacağım derseniz http://service.mio-tech.com/eeservice/packedephemeris.ee adresinden indirin ve Sirfdemoppc'de dosyayı gösterin. Bazen çalışır. GSW3 kullanmanız daha normal olur. 1 dakika civarında fix alıyorum açık havada veya sabit araç içinde.
|
|
|
9 Şubat 2008; 21:34:33
|
|
|
merhaba telefonum device.exe hatası veriyor.sorun ne olabilir.
|
|
9 Şubat 2008; 22:57:22
|
|
|
Çok abuk bi sorunla karşı karşıyayım. Bugün cihazın wi-fi özelliğini açıp kapattım bi ara varmı çevrede diye. Kapattıktan sonra fark ettim sağ üstteki pil göstergesi bozulmuş :) çok garip bi olay pil şekli duruyo ama sanki ortasından bi çizgi geçiyo ve dolayısıyla kaç tik olduğu belirsiz. Acaba şarja taksam görüntü düzelirmi diye denedim yine sonuç aynı, şarj takılmış gibi gözüküyor ama belli belirsiz. Böyle saçma bi sorun yaşayan oldu mu?
|
|
10 Şubat 2008; 12:57:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: earthfrost Çok abuk bi sorunla karşı karşıyayım. Bugün cihazın wi-fi özelliğini açıp kapattım bi ara varmı çevrede diye. Kapattıktan sonra fark ettim sağ üstteki pil göstergesi bozulmuş :) çok garip bi olay pil şekli duruyo ama sanki ortasından bi çizgi geçiyo ve dolayısıyla kaç tik olduğu belirsiz. Acaba şarja taksam görüntü düzelirmi diye denedim yine sonuç aynı, şarj takılmış gibi gözüküyor ama belli belirsiz. Böyle saçma bi sorun yaşayan oldu mu? Bazan öyle şeyler olur. Bir softreset at, düzelir. :)
|
|
|
10 Şubat 2008; 14:24:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hoca953 quote:
Orjinalden alıntı: earthfrost Çok abuk bi sorunla karşı karşıyayım. Bugün cihazın wi-fi özelliğini açıp kapattım bi ara varmı çevrede diye. Kapattıktan sonra fark ettim sağ üstteki pil göstergesi bozulmuş :) çok garip bi olay pil şekli duruyo ama sanki ortasından bi çizgi geçiyo ve dolayısıyla kaç tik olduğu belirsiz. Acaba şarja taksam görüntü düzelirmi diye denedim yine sonuç aynı, şarj takılmış gibi gözüküyor ama belli belirsiz. Böyle saçma bi sorun yaşayan oldu mu? Bazan öyle şeyler olur. Bir softreset at, düzelir. :) Valla yandaki reset düğmesine basıp resetledim 3 kere ama banamısın demedi, inanamıyorum yani böyle bi duruma ahahaha
|
|
11 Şubat 2008; 15:30:28
|
|
|
arkadaşlar P535 içi Bluetoot ile Activesync bağlantısı yapamıyorum. lütfen yardım edermisin detaylı anlatmanızı rica ederim. tşk
|
|
11 Şubat 2008; 16:30:33
|
|
|
arkadaşlar ben bir çok internet sitesini görüntüleyemiyorum. Bana önereceğiniz bir program vs. var mı. Birde msn ye wireless ile girebiliyor muyuz? bu konularda yardımcı olursanız sevınırım...
|
|
11 Şubat 2008; 21:39:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: osmangenc arkadaşlar ben bir çok internet sitesini görüntüleyemiyorum. Bana önereceğiniz bir program vs. var mı. Birde msn ye wireless ile girebiliyor muyuz? bu konularda yardımcı olursanız sevınırım... Pocket Internet Explorer yerine Opera ve Flash Lite kullan. Wireless ile MSN'i kullanabilirsin. Kolay Gelsin.
|
|
|
11 Şubat 2008; 22:55:03
|
|
|
Arkdaşalar benim bu sorunumla karşılaşan bi arkadaş yada konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba ya :( quote:
Orjinalden alıntı: Amato Arkadaşlar bi sorunum yardımlarınızı bekliyorum..... dün fark ettim daha önce varmıydı bilmiyom ama fotograf ve camera çekerken ekranın sag tafafında çok ince dikine çizgiler görünüyo ama çekim yaptıgımda o cizgiler görünmüyo bu o kadar önemli degilde camera cekerken sessiz bi ordamda yani hiç ses yok cekim yapıyorum çekim bittikten sonra baktıgımda mikrofona hışırtı gibi yada şşşşşşşş gibi sesler geliyo bu sizdede varmı lütfen bunu deneyip bana cevap yazarsanız çok sevinirim iki kere hart reset attım degişmedi acama win6 yükledikten sonramı oldu Bişeydaha soracam resetten sonra cekim numaralarım gene 1 den başaldı bunu kaldıgım yerdeki numaraya alabilirmiyim Lütfen cevap yazın arkadaşlar
|
|
12 Şubat 2008; 13:55:38
|
|
|
Arkadaşlar selam. İlk defa Windows live mesenger'i deneyeyim dedim. Vifi'den bağlı olmama rağmen bağlantıda sorun var çekmeyen bir yerdesiniz gibi bir mesaj veriyor. Live MSN vifi'den bağlanmıyor mu? Operatör (Turkcell-gprs) üzerinden mi bağlanmak gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar
|
|
|
12 Şubat 2008; 17:15:39
|
|
|
selam arkadaşlar; benim sorunum sms yollamada. sms yollarken normalde ilk yazmaya başladığımda 160 karakter sayıyo (15/160 gibi) geriye doğru ama bir kaç kelime veya bir satır sonra birden mesaj karakter sayısı 70 e düşüyo. ( 45/70 gibi ) ve bir mesajla hallolucak olan mesajım 70 karakter üzerinden 2 mesaj halinde gidiyo. bunun sebebini çözemedim bi türlü...
|
|
12 Şubat 2008; 17:50:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hasansevin selam arkadaşlar; benim sorunum sms yollamada. sms yollarken normalde ilk yazmaya başladığımda 160 karakter sayıyo (15/160 gibi) geriye doğru ama bir kaç kelime veya bir satır sonra birden mesaj karakter sayısı 70 e düşüyo. ( 45/70 gibi ) ve bir mesajla hallolucak olan mesajım 70 karakter üzerinden 2 mesaj halinde gidiyo. bunun sebebini çözemedim bi türlü... ğşÇı kullandığın an karakter sayısı 70'e düşer.
|
|
|
13 Şubat 2008; 2:43:39 | | | |