Giriş | |
|
|
|
22 Mayıs 2007; 10:17:21
|
|
|
ben cihaza aşırı yüklendiğim zaman cihazın kendiside, bataryasıda ısınabiliyor. hatta eski kullandığım cihazda işlemcinin sıcaklığını ölçen pragram bile vardı! quote:
Orjinalden alıntı: Cancer77 quote:
Orjinalden alıntı: doktor-xx .... Bir soru:Cihaz çalışırken bataryası ısınıyor, ısıyı avucumda hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor, sizin cihazlardada batarya ısınıyormu? doktor-xx, Cihaz çalışırken bataryası ısınmaz, fakat belli bir süre elinde tutarak kullanırsan ısınması gayet normal (Çünkü içerde bir miktar da olsa zaten ısınan cihaza dışarıdan da sürekli elinle 34-36 derecelik bir ısı daha veriyosun!). Bu yüzden cihaz bir süre elinden tuttuktan sonra ısınıyorsa veya şarj olurken bir miktar ısınıyorsa sorun yok, ama durduğu yerde ısınıyorsa (ki sanmıyorum) dikkatli olmalı hatta bir an önce servise götürmelisin...
|
|
22 Mayıs 2007; 10:33:16
|
|
|
Bu konu ile ilgili bence maille deil de telefonla bir görüş. Bu tarz sıkıntılar olabilir elektronik cihaz nihayetinde önemli olan problemi aşmaktır. Canını sıkan birşey varsa mutlak görüşmelisin en azından yapacak bir şey olup olmadıgını öğren... quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE Daha önce yazmıştım. Ölü pixel var benim alette diye. Onun için Telecity'email attım 4 gün önce ne yapmam gerekir. Yok bu normalse bir taneye birşey yapamayız diyorsanız bende hiç uğraşmıyım. Ama değişim gibi bir hakkım varsa bilmek isterim diye mail attım. Hala cevap vermediler. Çok önemli değil şu anki sorunum ama daha önemli bir sorunumuz olursa işimiz iş gibi..
|
|
22 Mayıs 2007; 10:55:33
|
|
|
Elinizdeki cihazın içinde 520 Mhz Intel İşlemci var yahu :) Tabiki ısınacak... Fanı manıda yokki kendini soğutabilsin... Normal bir durum. Takma kafana. Ayrıca şarj'dayken pilde ısınır, buda normal. quote:
Orjinalden alıntı: Cancer77 quote:
Orjinalden alıntı: doktor-xx .... Bir soru:Cihaz çalışırken bataryası ısınıyor, ısıyı avucumda hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor, sizin cihazlardada batarya ısınıyormu? doktor-xx, Cihaz çalışırken bataryası ısınmaz, fakat belli bir süre elinde tutarak kullanırsan ısınması gayet normal (Çünkü içerde bir miktar da olsa zaten ısınan cihaza dışarıdan da sürekli elinle 34-36 derecelik bir ısı daha veriyosun!). Bu yüzden cihaz bir süre elinden tuttuktan sonra ısınıyorsa veya şarj olurken bir miktar ısınıyorsa sorun yok, ama durduğu yerde ısınıyorsa (ki sanmıyorum) dikkatli olmalı hatta bir an önce servise götürmelisin...
|
|
22 Mayıs 2007; 11:04:54
|
|
|
Sevgili arkadaşım. Aynı ölü piksel sorunu benim telefonumda da vardı. telecity e mail attım. hemen cevap geldi. özür dileriz gerekli yerlere mail bilgi verdik gönderdiğiniz takdirde değişimi sağlanacaktır dediler. ben www.vatanbilgisayar.com dan aldım ve geri arayıp bildirdim. vatan bana adresini verdi geri gönderdim ve 2-3 gün içerisinde yenisi ile değiştirdiler. bence hiç zaman kaybetmeden aldığın yere gönder veya götür....
|
|
22 Mayıs 2007; 12:54:52
|
|
|
bana msn den ulaşsana. msn adresim: bugra011@ttnet.net.tr quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE quote:
Orjinalden alıntı: bugra011 Sevgili arkadaşım. Aynı ölü piksel sorunu benim telefonumda da vardı. telecity e mail attım. hemen cevap geldi. özür dileriz gerekli yerlere mail bilgi verdik gönderdiğiniz takdirde değişimi sağlanacaktır dediler. ben www.vatanbilgisayar.com dan aldım ve geri arayıp bildirdim. vatan bana adresini verdi geri gönderdim ve 2-3 gün içerisinde yenisi ile değiştirdiler. bence hiç zaman kaybetmeden aldığın yere gönder veya götür.... Sevgili arkadaşım, ilk önce ilgine teşekkür ederim. Ama ben bu aletin ekran üzerindeki şeffaf koruyucusunu attım. İşte lensin önündekinide attım. Aynı zamanda doğal olarak cd ler açıldı kullanıldı. Bu tip şeyler sorun olur mu acaba iade için. Sizin durum nasıldı? Bende vatanbilgisayardan almıştım. Hatta topkapıdakinde yoktu. Karşıya geçtim vatan bostancıdan aldım.
|
|
22 Mayıs 2007; 13:50:49
|
|
|
:S :S :S :S modundayım yaaa.. bu p535 lerde neden bu kadar çok piksel hatası var :S :S :S :S
|
|
22 Mayıs 2007; 14:34:37
|
|
|
Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevaplayan olmadı 1)Sim karttaki kontakları kişiler kısmına nasıl kopyalıyoruz (Mutlaka bir yolu olmalı, olmaması çok saçma olur) 2)FotoKontactPro yu kullanan varmı, bu program sim karttaki kayıtları görmüyor yada ben beceremedim (sadece cihaza kişiler olarak kaydedilen kayıtları görüyor)?
|
|
22 Mayıs 2007; 15:43:41
|
|
|
slm arkadaşlar, Ben Pda almayı düşünüyorum. HP IPAQ HW6915 imi yoksa ASUS P535 imi alayım ben karar veremedim sizlerin yorumlarını bekliyorum
|
|
22 Mayıs 2007; 17:32:50
|
|
|
|
ikinci el vatan bilgisayardan alınmış garantili bir iki hafta kullanılmış kutulu p535 almayı düşünen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin.
|
|
|
|
|
22 Mayıs 2007; 17:37:23
|
|
|
|
bu arada wireless kapalıyken pil 3 gün çok rahat gdiyor
|
|
|
|
|
22 Mayıs 2007; 17:57:02
|
|
|
arkadaşlar bugün bir asus P 535 pda da ben aldım ve çok sıkı bir alet geçen sene bir İmate phone edition 2003 e sahiptim. bu çok daha sağlam ve özellikli ama gprs ve diğer ayarlarını yapamadım ve bu forumu buldum şimdi bu alandan bana yardımcı olacak dostlar ilk sorum bu aletle gps e nasıl bağlanacagım avea muşteri hizmetleri bana bu mesajı atmış GPRS Wap Ayarları Menü/Hizmetler/Veri Hesabı/GPRS/Hesap 2/Düzenle Hesap adı: AVEA GPRS WAP APN: wap Kullanıcı adı: wap Şifre: wap Doğr. Türü: Normal Menü/Hizmetler/WAP/Ayarlar/Profil düzenle/Profil2/Profil düzenle Profili Yeniden Adlandır: AVEA GPRS WAP Ana sayfa: http://wap.avea.com.tr Veri Hesabı: GPRS/ AVEA GPRS WAP Bağlantı Türü: Bağlantı odaklı -> Tamam IP adresi: 213.161.151.201 Güvenlik: Kapalı Menü/Hizmetler/WAP/Ayarlar/ Profil düzenle/ AVEA GPRS WAP/Profili Ektin Kıl Mms Ayarları Menü/Hizmetler/Veri Hesabı/GPRS/Hesap 3/Düzenle Hesap adı: AVEA MMS APN: mms Kullanıcı adı: mms Şifre: mms Doğr. Türü: Normal Menü/Mesajlar/MMS/Mesaj Ayarları/Profili Düzenle/Profil3/Profil düzenle Profili Yeniden Adlandır: AVEA MMS Ana sayfa: http://mms.avea.com.tr/servlets/mms Veri Hesabı: GPRS/ AVEA MMS Bağlantı Türü: Bağlantı odaklı -> Tamam IP adresi: 213.161.151.201 Güvenlik: Kapalı Menü/Mesajlar/MMS/Mesaj Ayarları/Profili Düzenle/AVEA MMS/Profil Etkin Kıl ama yapamadım nereden girilecek ve nasıl ayarlanacak biraz karışık geldi bana açıkcası
|
|
|
22 Mayıs 2007; 18:00:23
|
|
|
gprs ayarlarını açıkca anlatacak bir dost lütfen
|
|
|
22 Mayıs 2007; 19:00:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MrKutlu verdiğiniz linkten igo yu çektim ama kurulmuyor! license is not found uyarısı veriyor. --------------------- evildoer angel evet arkadaşlat igo manyak çalışıyor, herkese tavsiye ediyorum, zipli dosyayı pc de açın ordan 535in hafıza kartına gönderin ve 535in dosya gezgininden programın stup ını çalıştırın ve kurun (ben hafıza kartına kurdum) daha sonrada türkiye haritasının map klasörüne atıp keyfini çıkarın. Destinator 1 halta yaramıyor, Destinator açıyorum evin içinde 1 uydu zor buluyor igo en kötü 4 tane iyi sinyal yakalıyor, yürüdügünüz zaman bile hızınızı süper gösteriyor, bizim yantaraftaki eczaneyi bile gösteriyor hatta telefon numarasını bile veriyor kısacası süper..... igo fuull: http://****.com/files/26028650/iG_O_200_6_Pl_us_26_03_20_07_CRA_C_KED_in_st_all_.zip (noktalı yere ne yazılması gerektiğini herkes biliyordur ) türkiye haritası: http://uploaded.to/?id=3cfpmn (indirme şifresi 4pda ) Selam Mr Kutlu igoyu bende kurdum ancak sadece istanbul haritası var ve ben izmirdeyim neyapmalıyım belkide igo içinde var ama ben bulamamış olabilirm yönlendirme yaparsan sevinirim.Yada en azından destinatörde açıp çalıştırmak kolay bunda neler yapamalıyız detaylandırarak anlatabilirseniz gerçekten diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden Teşekkürler.
|
|
22 Mayıs 2007; 20:26:59
|
| | | |