Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.859
Cevap
28
Favori
627.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihaza aşırı yüklendiğim zaman cihazın kendiside, bataryasıda ısınabiliyor.

hatta eski kullandığım cihazda işlemcinin sıcaklığını ölçen pragram bile vardı!

quote:

Orjinalden alıntı: Cancer77

quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx
    ....
    Bir soru:Cihaz çalışırken bataryası ısınıyor, ısıyı avucumda hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor, sizin cihazlardada batarya ısınıyormu?

doktor-xx,
    Cihaz çalışırken bataryası ısınmaz, fakat belli bir süre elinde tutarak kullanırsan ısınması gayet normal (Çünkü içerde bir miktar da olsa zaten ısınan cihaza dışarıdan da sürekli elinle 34-36 derecelik bir ısı daha veriyosun!). Bu yüzden cihaz bir süre elinden tuttuktan sonra ısınıyorsa veya şarj olurken bir miktar ısınıyorsa sorun yok, ama durduğu yerde ısınıyorsa (ki sanmıyorum) dikkatli olmalı hatta bir an önce servise götürmelisin...

• Bu konu ile ilgili bence maille deil de telefonla bir görüş. Bu tarz sıkıntılar olabilir elektronik cihaz nihayetinde önemli olan problemi aşmaktır. Canını sıkan birşey varsa mutlak görüşmelisin en azından yapacak bir şey olup olmadıgını öğren...

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Daha önce yazmıştım. Ölü pixel var benim alette diye. Onun için Telecity'email attım 4 gün önce ne yapmam gerekir. Yok bu normalse bir taneye birşey yapamayız diyorsanız bende hiç uğraşmıyım. Ama değişim gibi bir hakkım varsa bilmek isterim diye mail attım. Hala cevap vermediler. Çok önemli değil şu anki sorunum ama daha önemli bir sorunumuz olursa işimiz iş gibi..
  • Elinizdeki cihazın içinde 520 Mhz Intel İşlemci var yahu :) Tabiki ısınacak...

Fanı manıda yokki kendini soğutabilsin... Normal bir durum. Takma kafana. Ayrıca şarj'dayken pilde ısınır, buda normal.

quote:

Orjinalden alıntı: Cancer77

quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx
    ....
    Bir soru:Cihaz çalışırken bataryası ısınıyor, ısıyı avucumda hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor, sizin cihazlardada batarya ısınıyormu?

doktor-xx,
    Cihaz çalışırken bataryası ısınmaz, fakat belli bir süre elinde tutarak kullanırsan ısınması gayet normal (Çünkü içerde bir miktar da olsa zaten ısınan cihaza dışarıdan da sürekli elinle 34-36 derecelik bir ısı daha veriyosun!). Bu yüzden cihaz bir süre elinden tuttuktan sonra ısınıyorsa veya şarj olurken bir miktar ısınıyorsa sorun yok, ama durduğu yerde ısınıyorsa (ki sanmıyorum) dikkatli olmalı hatta bir an önce servise götürmelisin...

• Sevgili arkadaşım.
    Aynı ölü piksel sorunu benim telefonumda da vardı.
    telecity e mail attım. hemen cevap geldi.
    özür dileriz gerekli yerlere mail bilgi verdik gönderdiğiniz takdirde değişimi sağlanacaktır dediler.
    benwww.vatanbilgisayar.com dan aldım ve geri arayıp bildirdim. vatan bana adresini verdi geri gönderdim ve 2-3 gün içerisinde yenisi ile değiştirdiler.
    bence hiç zaman kaybetmeden aldığın yere gönder veya götür....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugra011

Sevgili arkadaşım.
    özür dileriz gerekli yerlere mail bilgi verdik gönderdiğiniz takdirde değişimi sağlanacaktır dediler.
    benwww.vatanbilgisayar.com dan aldım ve geri arayıp bildirdim. vatan bana adresini verdi geri gönderdim ve 2-3 gün içerisinde yenisi ile değiştirdiler.

Sevgili arkadaşım, ilk önce ilgine teşekkür ederim.

Ama ben bu aletin ekran üzerindeki şeffaf koruyucusunu attım. İşte lensin önündekinide attım. Aynı zamanda doğal olarak cd ler açıldı kullanıldı. Bu tip şeyler sorun olur mu acaba iade için. Sizin durum nasıldı? Bende vatanbilgisayardan almıştım. Hatta topkapıdakinde yoktu. Karşıya geçtim vatan bostancıdan aldım.

• Birde ben yakın diye başarının bakırköy servisine götürmüştüm aldığımın ikinci günü. Ordan biz telecityi aradık büyük ihtimal sadece lcd yi değiştirirler deyince ben bırakmıştım işin peşini. Sonrada bir şansımı deneyeyim diye mail attım işte 4-5 gün önce telecitye.
  • bana msn den ulaşsana.

msn adresim: bugra011@ttnet.net.tr

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orjinalden alıntı: bugra011

Sevgili arkadaşım.

Sevgili arkadaşım, ilk önce ilgine teşekkür ederim.

Ama ben bu aletin ekran üzerindeki şeffaf koruyucusunu attım. İşte lensin önündekinide attım. Aynı zamanda doğal olarak cd ler açıldı kullanıldı. Bu tip şeyler sorun olur mu acaba iade için. Sizin durum nasıldı? Bende vatanbilgisayardan almıştım. Hatta topkapıdakinde yoktu. Karşıya geçtim vatan bostancıdan aldım.

• :S :S :S :S modundayım yaaa..

bu p535 lerde neden bu kadar çok piksel hatası var :S :S :S :S
  • Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevaplayan olmadı

1)Sim karttaki kontakları kişiler kısmına nasıl kopyalıyoruz (Mutlaka bir yolu olmalı, olmaması çok saçma olur)
    2)FotoKontactPro yu kullanan varmı, bu program sim karttaki kayıtları görmüyor yada ben beceremedim (sadece cihaza kişiler olarak kaydedilen kayıtları görüyor)?
  • slm arkadaşlar,
    Ben Pda almayı düşünüyorum.
    HP IPAQ HW6915 imi yoksa ASUS P535 imi alayım ben karar veremedim
    sizlerin yorumlarını bekliyorum
  • ikinci el vatan bilgisayardan alınmış garantili bir iki hafta kullanılmış kutulu p535 almayı düşünen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin.
  • bu arada wireless kapalıyken pil 3 gün çok rahat gdiyor
  • arkadaşlar bugün bir asus P 535 pda da ben aldım ve çok sıkı bir alet geçen sene bir İmate phone edition 2003 e sahiptim. bu çok daha sağlam ve özellikli ama gprs ve diğer ayarlarını yapamadım ve bu forumu buldum şimdi bu alandan bana yardımcı olacak dostlar ilk sorum bu aletle gps e nasıl bağlanacagım

avea muşteri hizmetleri bana bu mesajı atmış
    GPRS Wap Ayarları

Menü/Hizmetler/Veri Hesabı/GPRS/Hesap 2/Düzenle

Hesap adı: AVEA GPRS WAP

APN: wap

Kullanıcı adı: wap

Şifre: wap

Doğr. Türü: Normal

Menü/Hizmetler/WAP/Ayarlar/Profil düzenle/Profil2/Profil düzenle

Profili Yeniden Adlandır: AVEA GPRS WAP

Ana sayfa:http://wap.avea.com.tr

Veri Hesabı: GPRS/ AVEA GPRS WAP

Bağlantı Türü: Bağlantı odaklı -> Tamam

IP adresi: 213.161.151.201

Güvenlik: Kapalı

Menü/Hizmetler/WAP/Ayarlar/ Profil düzenle/ AVEA GPRS WAP/Profili Ektin Kıl

Mms Ayarları

Menü/Hizmetler/Veri Hesabı/GPRS/Hesap 3/Düzenle

Hesap adı: AVEA MMS

APN: mms

Kullanıcı adı: mms

Şifre: mms

Doğr. Türü: Normal

Menü/Mesajlar/MMS/Mesaj Ayarları/Profili Düzenle/Profil3/Profil düzenle

Profili Yeniden Adlandır: AVEA MMS

Ana sayfa:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms

Veri Hesabı: GPRS/ AVEA MMS

Bağlantı Türü: Bağlantı odaklı -> Tamam

IP adresi: 213.161.151.201

Güvenlik: Kapalı

Menü/Mesajlar/MMS/Mesaj Ayarları/Profili Düzenle/AVEA MMS/Profil Etkin Kıl

ama yapamadım nereden girilecek ve nasıl ayarlanacak biraz karışık geldi bana açıkcası

• gprs ayarlarını açıkca anlatacak bir dost lütfen
  • Orjinalden alıntı: MrKutlu

verdiğiniz linkten igo yu çektim ama kurulmuyor!
    license is not found uyarısı veriyor.

---------------------
    evildoer angel
    evet arkadaşlat igo manyak çalışıyor, herkese tavsiye ediyorum,
    zipli dosyayı pc de açın ordan 535in hafıza kartına gönderin ve 535in dosya gezgininden programın stup ını çalıştırın ve kurun (ben hafıza kartına kurdum) daha sonrada türkiye haritasının map klasörüne atıp keyfini çıkarın. Destinator 1 halta yaramıyor, Destinator açıyorum evin içinde 1 uydu zor buluyor igo en kötü 4 tane iyi sinyal yakalıyor, yürüdügünüz zaman bile hızınızı süper gösteriyor, bizim yantaraftaki eczaneyi bile gösteriyor hatta telefon numarasını bile veriyor kısacası süper.....
    igo fuull:http://****.com/files/26028650/iG_O_200_6_Pl_us_26_03_20_07_CRA_C_KED_in_st_all_.zip (noktalı yere ne yazılması gerektiğini herkes biliyordur )
    türkiye haritası:http://uploaded.to/?id=3cfpmn (indirme şifresi 4pda )

Selam Mr Kutlu
    igoyu bende kurdum ancak sadece istanbul haritası var ve ben izmirdeyim neyapmalıyım
    belkide igo içinde var ama ben bulamamış olabilirm yönlendirme yaparsan sevinirim.Yada en azından destinatörde açıp çalıştırmak kolay bunda neler yapamalıyız detaylandırarak anlatabilirseniz gerçekten diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

Şimdiden Teşekkürler.

• İGO kesinlikle Destinator'den daha iyi bir program bence. 3 il için ayrıntı çok fazla. Bende de trial falan demedi kurum esnasında. Sadece setup'u değil komple dosyayı atınca bir sorun çıkmadı. Bu arada anneler günü hediyelerinden bir tane arkadaşın elinde var. 1047 TLye alınmış kullanamadığından satmayı düşünüyo. Almak isteyen arkadaşlar msn den illetişime geçebilirler. Aynı fiyata verecekmiş. 13 mayıs fatura tarihi, türkçe, şeffaf ekran ve lens korumaları bile üzerinde. Hiç kullanılmamıştır. Zaten kullanamaz öyle bir kapasiteside yok. :) İstanbul içide elden teslim edebilir. onser@hotmail.com
  • Kararsız kaldım I-MATE JASJAM mı ASUS P535 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulancak -- 22 Mayıs 2007; 21:54:34 >
  • Selam arkadaslar,

Turkcell Yayıncell mesajlarını almak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini bilen var mı?
    Özellikle 055 Spor kanalı...

Teşekkürler...
  • Yayıncell mesajlarını alabilmek için;

Settings --> Kişisel sekmesi --> Telefon --> Kanallar

quote:

Orjinalden alıntı: huseyint

Selam arkadaslar,

Turkcell Yayıncell mesajlarını almak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini bilen var mı?
    Özellikle 055 Spor kanalı...

Teşekkürler...
  • Ben bu konuyu tartışmam bile. Biraz araştır bence sen de tartışmasız P535 diyeceksin. Cihazda yok yok ve ASUS kalitesi sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: bulancak

Kararsız kaldım I-MATE JASJAM mı ASUS P535 mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.