Giriş | |
|
|
|
20 Mayıs 2007; 1:39:58
|
|
|
verdiğiniz linkten igo yu çektim ama kurulmuyor! license is not found uyarısı veriyor. --------------------- evildoer angel evet arkadaşlat igo manyak çalışıyor, herkese tavsiye ediyorum, zipli dosyayı pc de açın ordan 535in hafıza kartına gönderin ve 535in dosya gezgininden programın stup ını çalıştırın ve kurun (ben hafıza kartına kurdum) daha sonrada türkiye haritasının map klasörüne atıp keyfini çıkarın. Destinator 1 halta yaramıyor, Destinator açıyorum evin içinde 1 uydu zor buluyor igo en kötü 4 tane iyi sinyal yakalıyor, yürüdügünüz zaman bile hızınızı süper gösteriyor, bizim yantaraftaki eczaneyi bile gösteriyor hatta telefon numarasını bile veriyor kısacası süper..... igo fuull: http://****.com/files/26028650/iG_O_200_6_Pl_us_26_03_20_07_CRA_C_KED_in_st_all_.zip (noktalı yere ne yazılması gerektiğini herkes biliyordur ) türkiye haritası: http://uploaded.to/?id=3cfpmn (indirme şifresi 4pda )
|
|
20 Mayıs 2007; 4:38:39
|
|
|
arkadaşlar bende hp 6815 kullanıcısıyım fakat pda nın tel özellikllerinden yana muzdaribim. telefon calmaya basladıktan 2-3 saniye sonra uyarı vermeye başlıyor ve cevapla diyince tekrar bi iki saniye bekleyip anca konuşabiliyorum. bu sıkıntı pdaların genel bi sıkıntısı diye duydum acaba p535 de bu sıkıntı yaşanıyormu. teşekkürler
|
|
20 Mayıs 2007; 5:08:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: theturkish arkadaşlar bende hp 6815 kullanıcısıyım fakat pda nın tel özellikllerinden yana muzdaribim. telefon calmaya basladıktan 2-3 saniye sonra uyarı vermeye başlıyor ve cevapla diyince tekrar bi iki saniye bekleyip anca konuşabiliyorum. bu sıkıntı pdaların genel bi sıkıntısı diye duydum acaba p535 de bu sıkıntı yaşanıyormu. teşekkürler Ben 2 yıldır Imate Jam kullanıyorum.. Böyle bir sorun yok.. Tel sinyal gelir gelmez çalmaya başlıyor, ve cevaplama tuşuna bastığım anda görüşme başlıyor...
|
|
|
20 Mayıs 2007; 7:51:44
|
|
|
Igo 3 buyuk sehirde ise yariyor ama diger illerin haritasi yok. Bombos bir ekran gosteriyor. O yuzden Igo'yu kesin cozum olarak gormeyin. Ayrica cihazin evde GPS sinyali alabilmesi pratikte pek te ise yarayacak ve gerekli birsey degil. Birkac mesajda, evde zor cekiyor-cekmiyor diye yazilmis ta.
G.Punto 3K 1.4 95HP Emo Skydome+SP+GP+16" Rosso Passionale Pioneer DEH-P7950UB, Pioneer PRS-X320, JL Audio 12W3v3, JL Audio e4300, JBL p6550c, Boss 1.2F Yamaha RX-V1600 THX, Pioneer 4270XA, Toshiba 32C3500P, BenQ W100, JBL Northridge E60, EC25, E10, E20, Mirage S10 Subwoofer, Pioneer DV-380, Next 2000X-CI Plus Canon EOS 450D, Canon EF 70-200mm f/4L IS USM, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, EF-S 60mm f/2.8 Macro USM MSI PR200 Crystal
|
|
|
|
|
20 Mayıs 2007; 11:28:05
|
|
|
http://forum.pdalink.org arkadaşlar forumlar paylaşmak içindir bu sitede PDA ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz süper site, bu sitede değişik şeyler veya hoşunuza giden şeyler olursa lütfen burada paylaşalım...
|
|
|
20 Mayıs 2007; 13:54:15
|
|
|
P535 cevabın için teşekkürler, ancak ben internete bağlanmak istediğimde wifi varsa gprs den bağlanmasın istiyorum, antene tıkladığımda ise kablosuz yönetici ve ayarlar seçeneği çıkıyor yani uçuş modu çıkmıyor, telefonu kablosuz yöneticiden kapatıyorum, önemli değil ama birkaç hamlede halledilebiliyor Birde hiçkimse telefonu tek elle kullanma ihtiyacı hissetmiyormu? Tek el le kontaklara ulaşma konusunu nasıl hallediyorsunuz bu konu hiç paylaşılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 20 Mayıs 2007; 13:55:55 >
|
|
20 Mayıs 2007; 14:35:24
|
|
|
@evildoer angel; verilen link'deki IGO kuruluyormu, bir problem varmı ? mr. kutlu lisans hatası verdiğinden bahsetmiş. boşu boşuna indirmeyelim. lütfen sen ve senin dışında kuranlar varsa bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. bir arkadaş buraya IGO, NAVTURK, TOMTOM ve diğer bu tarzda programların piyasada olan son versiyonlarının linkini ve ayrıntılı kurulum detaylarını verse ne güzel olur, forum forum, sayfa sayfa dolaşmamış oluruz. @doktor-xx; seninle tamamen aynı problemleri paylaşıyorum. eve geliyorum wifiden bağlıyken birde üstüne gprs'e giriyor. connection manager gibi bir program mı lazım nedir. ayrıca ezdial konusunda kullananlar biraz bilgi verirse sevinirim, tek el olayı çok onemli. birileri bizi bu konularda aydınlatırsa sevinirim. @P535; bende bir kaç gün önce register ettim destinatör'ü ve support bölümüne baktım ama ordaki updateler 6.1.1 için anladığım kadarıyla, bizdeki versiyon ise 6.1.6 olmalı, dolayısıyla bir update'e gerek yok, yanlışmıyım ? @ pil ortalama olarak sizde ne kadar gidiyor, herkes bir bilgi verirse sevinirim, çünkü bende bir günden fazla değil. @ vistada activesync yok, onun yerine mobil aygıt merkezi diye birşey var ama bluetooth baglantısında sorun yaşıyorum, vistada aynı sorunu yaşayan kimse varmı ? @ türkçe t9 konusunda kimsenin bir bilgisi varmı ? WM6 da bu olacakmı ? ne yazsam türkçe WM5 de ingilizce t9 onermeleri geliyor. @ ebayden gps anteni, silikon kılıf, yedek pil ve usb cradle alan arkadaşlar ürünler elinize geçer geçmez bizim gibi sabırsız insanlarla yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. @ herkes kullandığı yararlı programların en azından adını ve işlevini yazarsa çok sevinirim. ben telefona sadece http://www.spbsoftwarehouse.com/products/?en adresinde bulunan bu firmanın tüm ürünlerini kurdum, hepsi işe yarar programlar, siteden inceleyebilirsiniz, today'de rss haber göstericisinden, gprs süre ve kota hesaplayıcısı, resim göstericisi ve editörü, tam ekran klavye, today'de havadurumu ve today'i profosyonelleştirecek bir çok menü ekleyen program kurdum, kurucak olan ve key bulamayan olursa yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
20 Mayıs 2007; 14:52:46
|
|
|
Dialer programı olarak bir ara smartdial kurdum ancak herhangi bir şekilde programın arayüzüne ulaşamadım, sonra kaldırdım, diğer forumlarda bu programdan iyi diye bahsetmişler ama kullanamadım, kullanan varsa paylaşalım lütfen
|
|
20 Mayıs 2007; 17:17:33
|
|
|
535 ile yaşadığım son tecrübelerimi aktarayım. Dün sakaryaya gittim orada köy yollarını falanda dolaştım İGO ile malesef boş haritada dolaşıyorsunuz. Destinatör ile daha önce yaşadığım ikide bir GPS sinyali yok mesajı ile ilgili birşey farkettim. Normalde destinatörü il açtığınızda hemen haritaya baktığınızda gps bulunmuş gibi görünüyor ama çok kısa süre sonra bağlantı gidiyor ve bekliyor. Daha sonra şunu denedim programı her açışta önce ayarlar kısmından GPS ayarlarına girip otomatik GPS aramayı başlatırsanız,GPS bulup sinyali yakalıyor. daha sonra oradan çıkıp haritaya geçtiğinizde birdaha bağlantı kopma sorunu olmuyor. Yani her seferinde programı kullanmadan önce programa GPS i buldurmanız gerekiyor. Yoksa kesinlikle bağlantı sorunu yaşıyor. Yalnız destinatörün haritası gerçekten çok güzel,çok ücralardaki köy yolları falan bile epey detaylı. Bukadarını beklemiyordum. Kısacası Destinatör harite olarak çok başarlı ama programın kendisi biraz sorunlu gibi,bu sorunlar aşılırsa şuan için kullanılacak ilk GPS programı olabilir,özelliklede büyük şehirler dışında. Bunun dışında gün boyu 1 kere ciahz kilitlenme yaptı,oda şöyle oldu. destinatörden çıktım yaklaşık 15-20 dakika sonra birisine telefon açmak istedim call tuşuna bastım son aradığım kişiyi tekrar aramak için o kişinin ismi üstünde bir daha call tuşuna bastım ....aranıyor yazdı ve makine kilitlendi. Normal ekrana dönemedim,aramada yapmadı. sonra mecburen makinenin sol yanındaki küçük delikten soft reset yaptım,makine reset yaptı ama tam açılırken birdaha kilitlendi.sonra bir daha soft reset tuşuna bastım bu sefer makine tam olarak açıldı. Bir dahada yapmadı. Bu kilitlenmenin sebebini anlayamadım. umarım çok sık yaşamam bir daha,çünki çok can sıkıcı bir dururm. Birde eğer arabam olmasa ve şarz edemesem bir gün içinde kesinlikle pil yetmezdi. Özellikle GPS kullanımında pil ömrü çok fazla kısalıyor. Daha doğrusu sadece telefon kullanmak dışında kullanılan herşey pili yiyip bitiriyor. Arabada sürekli şarzda ve araç tutcusunda kaldığı süre sorun yok ama cepte iş baya zor. Cepte daha çok taşıyacaklar için 2. hatta 3. yedek pil şart gibi.
|
|
|
20 Mayıs 2007; 19:16:27
|
|
|
Kendim kullandığım denediğim ve beyendiğim ayrıca kendim upload ettiğim programların linklerini veriyorum arkadaşlar. 1-Free java temelli ingilizce-türkçe sözlük. Basit ama işe yarıyor. Ben sevdim. http:/****.com/files/32384055/CepSozluk.rar 2-İGO meşhur igo.. http:/****.com/files/32388763/iGO_Turkey.zip 3-Opera 8.65 web browser. Bence ie den çok daha iyi. Ama açılır menulere çözüm olmadı. http:/****.com/files/32389771/opera8.65.zip 4-Coreplayer. Windos media playerın sorunlu oynattığı veya oynatamadığı görüntülere çözüm. Ben memnun kaldım. http:/****.com/files/32390126/CorePlayer.PocketPC.rar 5-Pdinstall. Program üzerinden ppc nizi resetlemeye, kapatmaya yarayan programcık. Ama çalışmak için .net framework istiyor. Onuda microsoftun sitesinden çekersiniz. http:/****.com/files/32391407/pdinstall.exe 6-SBPSHELL. En sevdiğim program. Tüm görünümünü değiştiriyor aletin. Ve kullanımınıda çok kolaylaştırıyor. http:/****.com/files/32393125/sbpmobileshell.rar 7-flash player. Bazı web sayfalarının ve görüntülerin gösterilmesinde faydası olduğu söyleniyor. Ben kurdum. Bunu inndir.com'dan temin edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 20 Mayıs 2007; 19:58:28 >
Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı Ölü pixel testi nasıl yapılır? Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları Video Klip: Trafik kazalarının altında yatan sebepler ve yaşattığı acılar.
|
|
|
|
|
20 Mayıs 2007; 20:03:45
|
|
|
Sim kartı cihaza nasıl kopyalıyoruz?
|
|
20 Mayıs 2007; 20:23:27
|
|
|
Ezdial programı P535 ile çalışmıyor, yükledim çalışmadı. Zaten sitesinde P535 desteklenen cihazlar arasında yok. Ben Destinator ile 120-130 km/s süratte giderken herhangi bir kopma problemi yaşamadım. Sadece tünellere girince kesiliyor, bu da olağan birşey zaten. Tünelden çıktıktan 2-3 sn. sonra sinyali yakalıyor. Sirf-57600 çalışıyor. Sim kartı cihaza kopyalama imkanı olabiliyorsa, ben de öğrenmek isterim. SPB'nin programları cihazı biraz yavaşlatıyor. Güzel programlar olsa da hepsini yüklememek te fayda var. Ben Phone Suite ve Weather olanları kullanıyorum. Telefon olarak tek el ile rahatça kullanabiliyorum. Kişiler tuşuna basınca doğrudan alfabetik rehber çıkıyor. Aynen S60 telefonlar gibi. Yön tuşları ile tek elimle istediğim kişiye ulaşıp arama yapabiliyorum. Zaten diğer birçok şey de bu seçim ve yön tuşları ile yapılabiliyor. Stylus'a alışınca bunları kullanmayı unutuyoruz. Tek eksik gördüğüm, yeşil tuşa basınca sadece son gelen veya giden arama çıkıyor. Listeye ulaşmak için Arama Kaydı'na parmak ucu ile basınca bu sorun da hallediliyor gerçi ama direkt olarak son arananlar listesi çıksa iyi olurdu. Pil yaklaşık 1,5-2 gün civarı gidiyor. Gün içinde çeşitli zamanlarda Wi-Fi'yi açıp bir miktar internette gezinme, e-postalara bakma, yoğun olmayan telefon görüşmeleri, araçta 1 saat civarı BT kitiyle kullanma ile benim için yeterli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Mayıs 2007; 20:25:37 >
G.Punto 3K 1.4 95HP Emo Skydome+SP+GP+16" Rosso Passionale Pioneer DEH-P7950UB, Pioneer PRS-X320, JL Audio 12W3v3, JL Audio e4300, JBL p6550c, Boss 1.2F Yamaha RX-V1600 THX, Pioneer 4270XA, Toshiba 32C3500P, BenQ W100, JBL Northridge E60, EC25, E10, E20, Mirage S10 Subwoofer, Pioneer DV-380, Next 2000X-CI Plus Canon EOS 450D, Canon EF 70-200mm f/4L IS USM, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, EF-S 60mm f/2.8 Macro USM MSI PR200 Crystal
|
|
|
|
|
20 Mayıs 2007; 20:37:10
|
|
|
Sehirlerarası yolda ve kucuk sehirler konusunda yorum yapamayacağım ama IGO Istanbul ve Izmırde harika çalışıyor. Sesle yönlendirmesi muhteşem. Mevcut rakım dan tutun arabanın gittiği hızı bile tespit ediyor. Yol hafif sağa kıvrılacagı zaman bunu bile belirtiyor. Destinator ile karşılaştırılamaz bile. Ve yurt dışındaki araçlarda olduğu kadar birebir çalışıyor. 2 şeritli bir yolda hangi şeritte olduğumu bile görebiliyorum. O nedenle kesinlikle IGO diyorum. Ancak son harita 2006 yılının ekim ayından kalma. Bu harita yenilenirse çok daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü POI lerde bazı eksiklikler var. Mesela Cevahir Alışveriş Merkezi işlenmemiş. IGO 8 versiyonunu bekliyorum. http://www.i-go.com/en/ Harika görünüyor.
|
|
|
20 Mayıs 2007; 20:54:28
|
| | | |