Giriş | |
|
|
|
17 Mayıs 2007; 18:08:29
|
|
|
Arkadaslar kesinlikle SifrDemoPPC programini kurun. Odamda cam kenarında 1 uyguyu zor bulan program aynı yerde bu islemden sonra 6 uydu buldu hemde 10 sn gibi kısa bir surede.
|
|
|
17 Mayıs 2007; 19:43:48
|
|
|
OHHH BEEE. Telefonum bugün evime bırakılmış. Şimdi bir de eve gitmek kaldı. İncelemelerinizi büyük bir iştahla okuyorum. Hazıra konacağım.
|
|
17 Mayıs 2007; 20:08:46
|
|
|
hadi hayırlısı olsun kurnaztilki inşallah tez zamanda ailene ve telefonuna kavuşursun
|
|
|
17 Mayıs 2007; 20:17:32
|
|
|
Bir türlü BT den activesync bağlayamadım. Enson Avtivesync 4.5 yükledim yine olmuyor. bağlantı ayarlarından BT kullandığı Com15 seçiyorum ne yaparsam yapiim olmuyor. kablo ile bağlanmada sorun yok. Telefonla Pc arasında bir BT bağlantısı kurdum ama Activesync e bu bağlantıyı gösteremiyorum yardımlarınızı esirgemeyin..
|
|
17 Mayıs 2007; 20:17:38
|
|
|
Sağol kardeş. Amin Amin. Sabır sabır. Ama az kaldı. Haftaya Cumartesi İstanbula inmiş olurum. Pazartesi de inşallah evdeyim. Ya bu arada SifrDemoPPC kutudan çıkan CD içinde değil mi. Aslında nasılsa öğreneceğim ama yine de merak işte.
|
|
17 Mayıs 2007; 21:41:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Miskin KoaLa SIRF CHIPSET AYARI NASIL YAPILIR - SifrDemoPPC programını çekip kuruyorsunuz. - Çalıştırıyorsunuz. - Product Selection ekranında En alttaki, SiRFInstantFix'i seçiyorsunuz ve sağ üst köşeden OK'e basıyorsunuz. - Connection ekranı geliyor karşınıza. Port: COM2 Baud Rate :4800 seçili iken Connect diyorsunuz. - Connected (NMEA) diyor... Telaşa Mahal yok, devam ediyoruz... :) - Done tuşuna basıp bu ekrandan çıkıyoruz. - Karşınıza gelen ekranda, SOL ALT KÖŞE'de Setup var. Buraya giriyoruz. - Switch to SiRF Binary'ye tıklıyoruz. - Şimde tekrar Setup'a girip Serial Comm kısmına girdiğimizde, Port: COM2 Baud Rate 57600 ve en altta Yeşil bir Connected SiRF Binary yazısını görüyoruz :) - Done diyip çıkabiliriz. - Şimdi Tekrar Setup'a tıklayıp Exit ile programı kapatıyoruz. Anladığım kadarıyla bu program Sirf Chipseti içerisindeki modu değiştiriyor. (Yani Chipsetin onu kullanan uygulamaya nasıl bilgi göndereceğini) Destinatör'ü açtığınızda GPS Ara kısmında Direkt olarak 57600 Sirf olarak buluyor... Harita üzerinde nasıl sonuç verdiğini deneyemedim. Bakıcaz :) Hayırlı uğurlu olsun... Güzel, anlaşılır bir anlatım. SİRF-57600 olarak baglantı sağladım. Ama çekim gücü olarak ev-balkon ortamında farkını göremedim. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...
Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı Ölü pixel testi nasıl yapılır? Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları Video Klip: Trafik kazalarının altında yatan sebepler ve yaşattığı acılar.
|
|
|
|
|
17 Mayıs 2007; 21:57:19
|
|
|
Eyvallah. Artık eve dönnce indiririm. Burda proxy server her şeyi engelliyor. Sağolasın.
|
|
17 Mayıs 2007; 21:58:47
|
|
|
Arkadaslar sirf ile cok sayida uydu buluyor ama artik destnator benim nerede oldugumu gostermez hale geldi. Haritaya giriyorum ve oylece duruyor dakikalarda gecse yerimi belirlemiyor ve uydu bulmuyor. Ama ayarlarda "gps sinyaline" girince 5 tane uydu buluyor. Ama eskiden uydu bulunca onu eksenlerde yesil olarak belirlerdi. Artık uydu bulndu yazsada esil olarak belirtilmiyor. Sorun nerde acaba veya bu sorunla karsilasan varmi?
|
|
|
17 Mayıs 2007; 22:00:35
|
|
|
Bu arada size çok güzel bir proram vereceğim donunce. Sozluk. Çok dilli ve telefona yüklenebiliyor. Cince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Latin, Rusça, İspanyolca ve Ukrayna dillerinde. Yaz döneminde lazım olacak.
|
|
17 Mayıs 2007; 23:41:12
|
|
|
Daha once navigator programı ile gpsden pek verim alamadığımı yazmıştım. bunun tamamen programdan kaynaklandığını bugun gördüm. dün aksam igoyu kurdum ve hem cok cabuk uydu buldu hem de harita üzerinde beni gittiğim hızda takip etti. gerçi arayüzü biraz zor bir program ama olsun.şimdi p535 ile ilgili bütün sıkıntılarım geçti. benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlara da igoyu öneririm. buarada birşey daha sormak istiyorum. ben de türkçe t9 yok. acaba siz de varmı? windowsum türkçe ama türkçe t9 girişim yok.
|
|
18 Mayıs 2007; 0:15:44
|
|
|
merhaba beyler, foruma yeni katılan birisi olarak birkaç acemi sorum olacak, tecrübelilerden cevap beklerim... p535 i notbook a bağlayıp gps ekranını notbook ta görebilir miyiz acaba en yüksek hangi kapasitede sd kart görebiliyor
|
|
18 Mayıs 2007; 0:48:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: asaral merhaba beyler, foruma yeni katılan birisi olarak birkaç acemi sorum olacak, tecrübelilerden cevap beklerim... p535 i notbook a bağlayıp gps ekranını notbook ta görebilir miyiz acaba en yüksek hangi kapasitede sd kart görebiliyor Kart olarak normal miniSD kullandığı için şu an en fazla destekleyeceği 4 GB'tır fakat normal miniSD'de 4 GB BULABİLMEN ÇOK AMA ÇOOOOK ZOR, eBay vs.'de dandik markalarda var. Bunun dışında yeni teknoloji SDHC miniSD kartlar 32 GB'a kadar piyasaya sürülecek fakat P535 SDHC kartları desteklemiyor şuan, belki bir firmware güncellemesiyle belki destekleyebilir ama bu hiç olmayadabilir. Sonuç olarak pratikte 2GB'lık miniSD'lere kaldık şimdilik...
|
|
18 Mayıs 2007; 2:12:00
|
|
|
daha fazla dayanamadım ve gold dan bonus cardla ,6 taksit 100/10 bonus kampanyasınında biraz etkiyle cihaza kavuştum .bonusuda düşünce 1180 geldi,.cihazı pek fazla kurcalayamadım ama arabada kullandım devamlı gps sinyali yok demesi benimde moralimi bozdu acaba antendenmi kaynaklanıyo.birde bu data kablosu bu kadarmı kısa olur ayıptır yani asusa kablodanda bu kadarmı kısılır..devamlı ag bulundu balonu çıkıyosizede oluyomu seyir halinde gps açıkken kusura bakmayın daha önce pda kullanmamıstım acaba bu ücretsiz baglanabilecegimiz bir agmı anlamadım.cihazı pc ye baglı iken pc nin netini kullanarak internete baglanabilirmiyiz..birde arkadaşlar bu cihazda kullanabilecegimiz free türkce antivirüs programı varmı.
|
|
18 Mayıs 2007; 4:25:07
|
|
|
ActiveSync programını kullanarak kablo takılı haldeyken pc nin internetini kullanabilirsin ama kablo kısa faydası olurmu bilmem... Modemin kablosuzsa wireless ile bağlan daha iyi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 18 Mayıs 2007; 4:28:59 >
|
|
18 Mayıs 2007; 8:30:54
|
|
|
|
asus 535 ankarada nerde bulabilirim
|
|
|