Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: p535 kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hoca953
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: p535 kullanıcıları Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
P535

11 Mayıs 2007; 13:16:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sk kart aslında hediye degil. kutunun içerisidnen çıkıyor. araç larj cihazı, araç monte aparatı, kapsamlı tr haritası, kulaklık, normal şarj cihazı herşey kutunun içinde.

Cancer77

11 Mayıs 2007; 13:45:45 

Evet SD kart hediye değil arkadaşlar, bütün uluslararası Asus paketlerinin içinde de geliyor, zaten kart Asus marka. Ayrıca Destinator yazılımı da miniSD'de kuruluma hazır geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancer77 -- 11 Mayıs 2007; 13:48:37 >

Cancer77

11 Mayıs 2007; 13:56:44 

Buarada cihazın tek beğenmediğim yönü, diğer Asus cihazlarda görmediğim şekilde kötü ve kalitesiz olan cihazın üstündeki yazılar. ASUS, Windows Mobile ve diğer cihazın üstündeki bütün yazılar çok kalitesiz bir baskıdan yapılmış ve eminim ki 1-2 ay içinde silinmeye başlayacak. en azından büyük ASUS ve Windows Mobile yazılarını kabartma veya daha kaliteli bir baskıdan yapsalardı daha uzun ömürlü olurdu. Cihazın bunlar dışındaki malzeme kalitesi iyi (Hold tuşu hariç, hold tuşu çok gevşek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancer77 -- 11 Mayıs 2007; 14:01:09 >

silversurfer80

11 Mayıs 2007; 14:07:31 

VATAN BU FİYATLARI VERİYO AMA ŞİMDİ CALL CENTERİNİ ARADIM TOPKAPI MAGAZASINDA STOKU OLMADIGINI SÖYLEDİ
DAYANADIM GİTTİM UGRADIM ELEMAN OLDUGUNU SÖYLEDİ ..BOMBA SONRA PATLADI VATANA GELEN P535 LERİN ÇOGUNUN MENÜSÜ İNGİLİZCE ÇIKMIŞ.BENDE HEM PARAYI VERİP HEM REZİL OLMAMAK İÇİN ALMADIM..

P535

11 Mayıs 2007; 14:49:02 

İngilizce çıkanlar, hard reset etıp. Ürünle gelen SD kartı takıp yeniden açtıklarında Türkçe olacaktır. SD kart takılı değilken hard reset atılacak.

civcivx

11 Mayıs 2007; 15:09:35 

Bu cihaza harici GPS anteni takılsa ne gibi faydası olur arkadaşlar? Bazen kısa süreli kesinti oluyor, bu mu engellenmiş olur?

G.Punto 3K 1.4 95HP Emo Skydome+SP+GP+16" Rosso Passionale  Pioneer DEH-P7950UB, Pioneer PRS-X320, JL Audio 12W3v3, JL Audio e4300, JBL p6550c, Boss 1.2F
Yamaha RX-V1600 THX, Pioneer 4270XA, Toshiba 32C3500P, BenQ W100, JBL Northridge E60, EC25, E10, E20, Mirage S10 Subwoofer, Pioneer DV-380, Next 2000X-CI Plus
Canon EOS 450D, Canon EF 70-200mm f/4L IS USM, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
MSI PR200 Crystal
Cancer77

11 Mayıs 2007; 15:24:29 

quote:

Orjinalden alıntı: P535

P535 için windows mobile 6.0 işletim istemi ücretsiz download edilebilecekmiş. Herkese hayırlı olsun. HP bu tür upgrade'lerde upgrade cd'sini 70-80usd ye satıyordu.

Bu bilgiyi nerden aldınız? Doğruluk payı nedir?

MrKutlu

11 Mayıs 2007; 16:05:39 

Ankaradan kart finansı olan varmı? yüzde 20 indirimi yarı yarıya paylaşırız

ASUS P526

- - - TOSHIBA - A200 - 1BP - - -

kurnaztilki

11 Mayıs 2007; 17:31:19 

Az önce bende telefonla siparişimi verdim. Fakat Yurtdışından tam 18 dk sürdü. Maliyetine bunu da eklemek lazım

Sanırım perşembe günü dönmüş olacağım. O zamana kadar umarım ofise teslim ederler. ( Sadace bana teslim durumu)

Artık tüm sorunlarınızı ve yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Umarım sorunsuz çıkar telefon.

Hayırlı olsun hepimize yeni telefonlarımız.

Ha bu arada unutmada. 1043 YTL /5 = 208.6 YTL taksitle geliyor.

Puanlarımı kullanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 11 Mayıs 2007; 19:38:48 >

silversurfer80

11 Mayıs 2007; 18:49:54 

MENÜYÜ İNGİLİZCE ALAN ARKADAŞLAR NASIL TÜRKCEYE ÇEVİRDİNİZ..

mustafa goksel
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 9 günü kaldı.

11 Mayıs 2007; 20:08:52 

Selam,

Arkadaşlar bende bu gün ankara vatandan 1043/5 kardfinansa %20 indirimle aldım. Şuan şarjda, denedim(çok kısa olarak) gayet güzel çalışıyor. Gerektikçe bilgilerimizi burada paylaşırız. Sitede yazmıyor ama hepsiburada com gibi 1gb hafıza kartı ile geliyor. Aleti önümde kurup herşeyini çalıştırır halde verdiler elime. İlgiden gayet memnun kaldım, ben alırken 5 adet vardı 4 adet kaldı.

saygılar.
MrKutlu

11 Mayıs 2007; 21:52:54 

Bende az önce Ankara VATAN dan aldım,
finasbank kartım olmadığından peşin 1305 YTL geldi
saat 4 te 5 tane vardı, saat yedide hiçbiri kalmamış iyiki birisini ayırtmışım.

Alır almaz daha vatanda kontrol sırasında ekranındaki ve kamerasındaki naylonu söküp attım, (tam da o sırada aynı cihazı alan bir başkası ekranın naylonunun birazcık kalkan yerini eliyle düzeltmeye çalışarak aynı zamanda cihaza HoH layıp gömleğine siliyordu!)
kutuların içinden çıkan işe yarar şeyleri ayırarak kutusunuda vatanın kapıdaki çöpüne atıp kot pantolonun arka cebine koyarak vatanbilgisayarı terk ettim.
fabrika çıkışı %40 şarlı olması gereken pilini sonuna kadar bitirinceye kadar kurcaladım.
ilk izlenimlerim iyi, GPS i nokya95 den daha başarılı,
bazen 10, 15 metre yanılabiliyor ama gayet normal!
görünüşü duruşu gayet kibar,
kamerası vs de beklediğimden iyi çıktı.
işlemci hızı ilk göze çarpan özellikleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 11 Mayıs 2007; 21:57:33 >

ASUS P526

w1k1nG

11 Mayıs 2007; 22:34:36 

quote:

Orjinalden alıntı: P535

İngilizce çıkanlar, hard reset etıp. Ürünle gelen SD kartı takıp yeniden açtıklarında Türkçe olacaktır. SD kart takılı değilken hard reset atılacak.

bunu deneyen varmı ? doğruluk payı nedir ? vatana geri götürdüğümüzde alıp yenısınımı verıyor yoksa bi işlemmi yapıyorlar ?

dedect your liberity...
husnuweb

11 Mayıs 2007; 22:37:01 

Zahmet olmazsa kamerayla çektiğiniz bir kaç resmi koyabilir misiniz ?

DH Ultima Online Grubu
w1k1nG

11 Mayıs 2007; 22:37:07 

arkadaşlar bu arada bu tamamen şarj olana kadar telefonlarda oldugu gibi hiç aleti kullanmama yada %40 lık sarjı kullanıp ondan sonra tam sarj etmenin pile daha yararlı oldugu bir gerçekmı ? :S boyle yapmamışsak pil ömrü çok düşmüşmüdür :S

dedect your liberity...
P535

11 Mayıs 2007; 22:57:53 

bakın taiwan'lılar çekmiş bir ürü fotograf p535 ile.

http://www.flickr.com/photos/people_men/tags/p535/

MrKutlu

11 Mayıs 2007; 23:04:17 

Kullanma kılavuzunda 4 saat şarj edin yazıo
sabredebiliyorsanız 4 saat şarj edin, yada benim gibi sabırssızsanız açıp kullanmaya başlayın.
lityum pillerde nikel piller gibi ilk şarj süresi çok önemli değil
ama yinede ilk şarjını tam yapmakta fayda var!

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

arkadaşlar bu arada bu tamamen şarj olana kadar telefonlarda oldugu gibi hiç aleti kullanmama yada %40 lık sarjı kullanıp ondan sonra tam sarj etmenin pile daha yararlı oldugu bir gerçekmı ? :S boyle yapmamışsak pil ömrü çok düşmüşmüdür :S

ASUS P526

civcivx

11 Mayıs 2007; 23:47:50 

@wiking, pil ömrü açısından bir problem olacağını sanmıyorum. Ancak yeni bir pili 3-4 defa tam bitirip gece şarja takılı bırakmak iyidir ve tavsiye edilir. Böylece tam kapasitesine ulaşmış olur. <