Giriş | |
|
|
|
24 Eylül 2008; 20:21:05
|
|
|
horoz 77 su nezih forum sitesini böyle boş bi msj la doldurmak senin gibi 150 msj atmış tegmen birine yakışmıyor. bence daha gerekli msjlar atılamsı gerek yukarıda bir sıkıntım var ve bu na yönelik bir msj atman veya diğer arkadaşların ihtiyaçlarına yönelik msj atarsan daha verimliolacağına inanıyorum . saygılar. problemim hala devam etmek te arkadaşalr yardımlarını bekliyorum quote:
Orjinalden alıntı: horoz77 horoz foruma girdi
|
|
|
24 Eylül 2008; 22:28:23
|
|
|
silikon kilif kullanan ve memnun olan/olmayan var mi?
|
|
|
24 Eylül 2008; 23:56:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: JoeBlack22 Arkadaşlar biliyorum daha önceden cevaplanmıştır ama bilgi acil gerekli oldugundan soruyorum Ben sandisk micro sdhc 8 gb kart alsam, pda ile birlikde gelen adaptörle çalışırmı asus p 535 de acaba ? Arkadaşlar siz cevap yazmayınca bende aldım kartı. Fakat bir sorunum var telefon kartı 8 gb degil 3600mb görüyor. bilgisayarda normal. bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba ?
|
|
25 Eylül 2008; 12:00:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: JoeBlack22 quote:
Orjinalden alıntı: JoeBlack22 Arkadaşlar biliyorum daha önceden cevaplanmıştır ama bilgi acil gerekli oldugundan soruyorum Ben sandisk micro sdhc 8 gb kart alsam, pda ile birlikde gelen adaptörle çalışırmı asus p 535 de acaba ? Arkadaşlar siz cevap yazmayınca bende aldım kartı. Fakat bir sorunum var telefon kartı 8 gb degil 3600mb görüyor. bilgisayarda normal. bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba ? tahminim 8 gb asus gormuyor 3.6 gb goruyor ilerde format atarken veya bois sürümünü deyisirken sorun yasayabilirsin 2.gb ustu olunca atmıyor. not: bois :19949 surumu kullanıyorum.bilginize CANPOL burdan tesekkur
|
|
|
25 Eylül 2008; 21:18:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ^^0DARK^4BLUE quote:
Orjinalden alıntı: JoeBlack22 quote:
Orjinalden alıntı: JoeBlack22 Arkadaşlar biliyorum daha önceden cevaplanmıştır ama bilgi acil gerekli oldugundan soruyorum Ben sandisk micro sdhc 8 gb kart alsam, pda ile birlikde gelen adaptörle çalışırmı asus p 535 de acaba ? Arkadaşlar siz cevap yazmayınca bende aldım kartı. Fakat bir sorunum var telefon kartı 8 gb degil 3600mb görüyor. bilgisayarda normal. bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba ? tahminim 8 gb asus gormuyor 3.6 gb goruyor ilerde format atarken veya bois sürümünü deyisirken sorun yasayabilirsin 2.gb ustu olunca atmıyor. not: bois :19949 surumu kullanıyorum.bilginize CANPOL burdan tesekkur Ya 8gb kullananlar var. Bir ayar gerekli ama ayarlayamadım bir turlu. Bilen varsa yazarsa çok sevincem :S
|
|
26 Eylül 2008; 0:54:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cemkalici arkadaşlar p535 i 1,5 yıldır kullanıyorum ve ara sıra ulaşılamama sorunu dışında bir problem yaşamadım. nette samsung i900 16gb ı gördüm ve bir anda aklımı çeldi bu cihaz. buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.i900 16gb almak istememin ilk nedeni belki onda ara sıra oluşan ulaşılamama problemi olmaz diye düşünmemdendir. sizler ne dersiniz? Eski bir P535çi olarak i900'ü ilk çıktığı gün (11-09-2008)de aldım. P535 de oğluma kaldı. İlk başta biraz zorlandım kullanırken ama şimdi alıştım. Ulaşılamama gibi bir problem yaşamadım. Bilginiz olsun. Kolay Gelsin.
|
|
|
26 Eylül 2008; 11:55:12
|
|
|
teşekkür ederim hoca953
|
|
26 Eylül 2008; 12:28:56
|
|
|
Tekrar merhaba arkadaşlar. Bu cihazda yaşadığım diğer bir sorun da zaman zaman beni arayan kişilerin bana ulaşamaması. Telefon normal şekilde çekiyor gibi görünmesine rağmen arayan kişiler ulaşamıyor. Bu radyo sürümü ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ya da bildiğiniz bir çözüm var mı??? Teşekkürler.
|
|
27 Eylül 2008; 13:30:52
|
|
|
merhaba arkadaşalar yaklaşık 9 aydır kullandıgım p535 imde zaman zaman ulaşılamama zaman zaman da reset atmadan arama yapamama sorunuyla karşılaşıyorum ama onun dışında çok memnum bu sorunları giderebilmek için ne yapmalıyım servise mi göndermeliyim bana yardımcı olurmusunuz.
|
|
27 Eylül 2008; 14:47:53
|
|
|
merhaba arkadaşlar bende yeni bir p 535 ciyim artık hepinize selam
|
|
27 Eylül 2008; 14:50:10
|
|
|
arkadaşlar benim p 535 ara sıra kendiliginden kapanıyor bir çaresi varmıdır cepte taşıyorum acaba ondan olabilirmi hepinize selamlar
|
|
27 Eylül 2008; 16:39:59
|
|
|
Arkadaşlar merhaba, Çok acil olarak igo my 2006 plus için roma haritasına ihtiyacım var. yardımcı olabilir misiniz? tşk.
|
|
28 Eylül 2008; 11:22:22
|
|
|
wm 6.1 i yükle son versiyonunu tel açılmasıyla şebekeye bağlanıyor ve arayınca ulaşamama gibi sorunlar kalmadı bende..istersen rom forumda var en son romu yükle ama geri dönüş biraz zor onu söyliyeyim..yani 6 ya geri dönemeyebilirsin.. quote:
Orjinalden alıntı: mefex Tekrar merhaba arkadaşlar. Bu cihazda yaşadığım diğer bir sorun da zaman zaman beni arayan kişilerin bana ulaşamaması. Telefon normal şekilde çekiyor gibi görünmesine rağmen arayan kişiler ulaşamıyor. Bu radyo sürümü ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ya da bildiğiniz bir çözüm var mı??? Teşekkürler.
|
|
1 Ekim 2008; 0:25:53
|
|
|
selam arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama yardımcı olmanızı istiyorum kulaklık kalıtesı nasıldır bu cıhazın mp3 fılan dınlerken ve telefon olarak ne kadar kullanabılırız bu cıhazı yanı aramalarda herhangı bır sorun olurmu yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden tşk ederım
|
|
1 Ekim 2008; 11:08:22
|
|
|
Peki WM 6.1 türkçe olarak kullanılabiliyor mu? Ayrıca en son radyo sürümünü yüklemiştim ama ulaşılamama sıkıntım devam ediyor (çok sık olmasa da). Sizin kullandığınız radyo sürümü nedir? Teşekkürler.
|
|
1 Ekim 2008; 12:04:40
|
|
|
ewet kullanan arkadaşlar cevap verırlerse benım soruma ve arkadaşın sorusuna çok sewınırım
|
|
1 Ekim 2008; 15:15:36
|
| | | |