Giriş | |
|
|
|
5 Eylül 2008; 19:50:23
|
|
|
"Asus P535 Kullanıcı Rehberi"ne son sürüm iGO8 ve Türkiye haritası eklenmiştir.
|
|
5 Eylül 2008; 20:56:34
|
|
|
Bu aleti almayı düşünüyorum ancak bir sorunum var. Bu cihazın alınma sebebi internet bankacılığı olacak. Fakat bi yerdeki teşhir ürünü ile bankamın web sitesindeki "internet bankacılığı" bölümüne giremedim. Muhtemelen sorun ie yüzünden çünkü oradaki bi toshiba cihaz da opera vardı ve opera istenen yere girdi fakat onda da şifre kutusuna şifremi girip "giriş" e bastığımda gün/ay/yıl olarak giriniz gibi saçma sapan bi error aldım muhtemelen oradaki kutucuğu tarih formatında giriş yapan bi bileşen zannetti. Bu yüzden başka bi browser ile girip girmediğini bilmiyorum. Eğer cihaz giriş yapabiliyorsa başka bir browser ile hemen alacağım. Bu yüzden elinde bu cihazdan olan arkadaşlar eğer sorun değilse. www.ziraat.com.tr sitesine ie den başka bi browser ile girip, sağ üst köşedeki "internet şubesi" yazan yerde giriş dedikten sonra pop-up yapan penceredeki müşteri no ve parolayı birşeyler sallayıp girişe bastıklarında. "Lütfen müşteri numaranızı ve şifrenizi kontrol ederek tekrar deneyiniz." hatasını alıp almadıklarını söyleyebilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
6 Eylül 2008; 12:22:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yxsdf "Asus P535 Kullanıcı Rehberi"ne son sürüm iGO8 ve Türkiye haritası eklenmiştir. teşekkürler yxsdf. bunu yükledim ama çalışmıyor uydu bul diyorum "Hata:Bluetooth sistemine bağlanamıyor!Bluetooth un etkinleştirildiğinden emin olup tekrar deneyin." diye uyarı çıkıyor yükleyip kullananlar açıklayabilirler mi lütfen
|
|
6 Eylül 2008; 12:25:36
|
|
|
Bende sorunsuz çalışıyor, Ayarlar/GPS kısmından GPS ayarlarını yapmayı deneyin.
|
|
6 Eylül 2008; 12:30:06
|
|
|
yardım edebilecek kimse yok mu?
|
|
6 Eylül 2008; 14:14:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cadcad yardım edebilecek kimse yok mu? Opera'da Ziraat bankasını denedim ve bahsettiğiniz hatayı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 6 Eylül 2008; 14:12:49 >
|
|
6 Eylül 2008; 16:35:29
|
|
|
Ozaman satın alıyorum direk. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
|
|
6 Eylül 2008; 16:37:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cadcad Ozaman satın alıyorum direk. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Bahsettiğiniz hatayı derken "gün ay yıl'ı giriniz" hatasını kastetmiştim.
|
|
6 Eylül 2008; 17:25:20
|
|
|
:S ozaman almıyorum, netfront, iris veya minimo fln kurulu ise onlarda aynı error mu veriyor?
|
|
6 Eylül 2008; 18:17:44
|
|
|
Iris ile sayfayı bile doğru düzgün açamadım, ama NetFront 3.5 ile hem sayfa sorunsuz bir şekilde açıldı hemde müşteri numarası ve şifreyi rastgele yazdıktan sonra giriş tuşuna basınca müşteri numarası kutusunun yanında "Lütfen müşteri numaranızı ve şifrenizi kontrol ederek tekrar deneyiniz" uyarısı çıktı. Ama buradan sonrası sorunsuz çalışırmı bir fikrim yok.
|
|
6 Eylül 2008; 20:04:22
|
|
|
Tamam, tekrar çok teşekkürler. Uğraştırdık sizide.
|
|
6 Eylül 2008; 23:29:03
|
|
|
p535'im süper çalışırken yanlışlıkla MSN'i sildim;-) acaba nerden bulabilirim?? msn mobile için msn.com'a baktım ama saçma sapan yerlere ulaştım.. nerden msn mobile indirebilirim?? yardım...
|
|
7 Eylül 2008; 0:42:32
|
|
|
selam SiRFDemoPPC yüklerken mxintl50.dll bulnamadı diyor ve yükleyemiyorum. yardımcı olur musunuz
|
|
7 Eylül 2008; 18:10:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: omurkuscu Selam arkadaşlar Asus P535 için google maps,i nasıl kurarız yada nerden bulabiliriz. ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. cihaz üzerinden http://m.google.com/maps linkine gidip indirin.
|
|
8 Eylül 2008; 18:34:51
|
|
|
cemkalici arkadaşımızın bu bahsetti sorunu bende 2ay öncesinde yaşadım romda kurduysam olmadı 1 hafta uğraştım (yxsdf) arkadaşın dediği gibi ama biraz daha detaylı anlatayım.. Ayarlar/sistem/hariciGPS/proğramlar/com3/donanım/com4/erişim/kutuçuğu işaretleyin. reset atıp kullanabilirisniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 8 Eylül 2008; 18:32:30 >
|
|
|
|