Giriş | |
|
|
|
5 Ağustos 2008; 23:43:44
|
|
|
P535 Kullanıcıları; Kesinlikle Dikkatle Okuyun; Başınıza Gelmesini İstemem..! İnanılmaz derecede gerginim ve p535'ten soğudum :) Cihazda kendiliğinden bir problem çıktı. Hiçbir dosyayı silemiyordum. "Dosya kullanımda veya korumalı" diyordu. Bende sinir oldum, hard reset attım. (Tabi önce yedek alıp) Fakat cihazdaki "Depolama kartlarına yerleştirilen dosyaları şifreleyin" yani "564nn56.menc" olarak bildigimiz şifreleme olayı aktif durumda olduğu için. Yedeğini aldığım ve sonra hard reset attığım cihazdaki "20080308.asb" yedek dosyasını cihaz açamıyor. Sebebi de hard reset öncesindeki algoritma ile sonrasındaki algoritmanın farklı olması. Nitekim cihazdaki herşey gitti. Rehber, mesajlar, resimler, videolar, programlar vs.. Bu konuyu yaklaşık 2-3 gündür araştırıyorum fakat herhangi bir çözüm bulamadım. Aranızda böyle birşey yaşamış ve çözümünü bulmuş biri varsa, yardımını bekliyorum.. Yoksa da en azından aynı problemle karşılaşmamak için dikkat edin derim.. Selametle.
|
|
6 Ağustos 2008; 1:01:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Sek Skype for mobile yükledim.P535 le gayet başarılı WİFİ üzerinden bağlanıyorum ancak karşı tarafın sesi ahize kısmından değil Speakerphone yani eller serbest gibi arkadaki hoparlörden geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler Evet, bende bulamadım o şekilde yapmayı. Galiba olmuyor. Aslında olsa işte o zaman tam bir voIP telefon olacak
|
|
6 Ağustos 2008; 1:38:52
|
|
|
peki bluetooth kulaklık taksak da denesek kulaklıktan gelir mi ses? quote:
Orjinalden alıntı: yxsdf quote:
Orjinalden alıntı: Sek Skype for mobile yükledim.P535 le gayet başarılı WİFİ üzerinden bağlanıyorum ancak karşı tarafın sesi ahize kısmından değil Speakerphone yani eller serbest gibi arkadaki hoparlörden geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler Evet, bende bulamadım o şekilde yapmayı. Galiba olmuyor. Aslında olsa işte o zaman tam bir voIP telefon olacak
|
|
6 Ağustos 2008; 16:35:59
|
|
|
Selam arkadaşlar. Benim sorunum activesync'i çalıştıramamak. sürekli "bağlı değil" diyor. birkaç kez activesync'i kaldırıp tekrar kurdum ama bana mısın demiyor. yardımcı olabilir misiniz?
|
|
6 Ağustos 2008; 18:51:09
|
|
|
PC de Firewall varsa engelliyor Active senkronizeyi
|
|
7 Ağustos 2008; 10:30:13
|
|
|
Selam arkadaşlar, Daha öncede yazmıştım Fakat cevap gelmedi.ben 535 de çok sık internete bağlanıyorum. Opera 9,5 kullanıyorum. İkinci sayfada hemen out of memory yazısı çıkıyor.sd kartta 600 mb boşluk var. sd kart 1 gb.SD kartı 2 gb veya daha üstü olarak değiştirsem sorun çözülürmü? wm6 upgrade kullanıyorum.sdhc kart kullanabilirmiyim?Son olarakta eski karttan yeniye bilgileri nasıl kopyalayacağım. Şİmdiden çok teşekkürler.
|
|
7 Ağustos 2008; 15:55:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ceryu Selam arkadaşlar, Daha öncede yazmıştım Fakat cevap gelmedi.ben 535 de çok sık internete bağlanıyorum. Opera 9,5 kullanıyorum. İkinci sayfada hemen out of memory yazısı çıkıyor.sd kartta 600 mb boşluk var. sd kart 1 gb.SD kartı 2 gb veya daha üstü olarak değiştirsem sorun çözülürmü? wm6 upgrade kullanıyorum.sdhc kart kullanabilirmiyim?Son olarakta eski karttan yeniye bilgileri nasıl kopyalayacağım. Şİmdiden çok teşekkürler. Opera 9.5 128 ramli makinalar için üretildi. Bizim makina 64 olduğundan kaldırmıyor. Sanırım 8.65 sürümü vardı onu kullan.
|
|
|
7 Ağustos 2008; 21:31:51
|
|
|
benim 3 sorunum var.Daha önce yazmıştım ama cevap gelmedi acil yardım lazım 1.sorunum=Müzik dinlerken kulaklıklara ses az geliyor yüksek ses gelmesi için ne yapmam lazım yada hangi programları yüklemem lazım 2. sorunum=Bana WM5 te çalışıcak windows live messenger lazım 3,sorunum=gps nasıl kullanabilirim.daha gps açaadı vede nasıl açıp navigasyonu kullanacağıı bilmiyorum yardım edebilecek arkadaşlara duyrulur...!
|
|
8 Ağustos 2008; 9:51:44
|
|
|
firewall'u dakaldırdım ama yine de olmuyor. başka bilgisayarlarda sorun yok ama kendi bilgisayarım bağlanmıyor. sorun gidericiyi çalıştırdığımda ise sorun bulunamadı diyor.
|
|
8 Ağustos 2008; 13:03:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yxsdf Asus P535 ilk çıktığında Windows Mobile 5 ile geliyordu. Fakat sonra Windows Mobile 6 yayınlandı ve Asus güncelleme yayınlayarak Windows Mobile 5'den 6'ya geçişi sağladı. Ayrıca o zamandan sonra satılan P535'lerde güncellemeli olarak satıldı. Bunların kutularında "Upgraded to WM6" sticker'ı mevcuttur. evet benim aldigim asus'un kutusunda aynen bu sekilde.
|
|
|
8 Ağustos 2008; 13:45:05
|
|
|
merhaba bende p535 var ve wm5 ten 6.1 e geçiş yaptım ancak artık çalışmıyor. çılışta dokunmatik ekran çalışmadığı için sistem açılışı devam etmiyor. ne yapapabilirim ? veya bu konu için kim bana yardım edebilir ? teşekkürler allaha emanet olunuz. saygılar
|
|
8 Ağustos 2008; 17:21:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pasa58 erhaba bende p535 var ve wm5 ten 6.1 e geçiş yaptım ancak artık çalışmıyor. çılışta dokunmatik ekran çalışmadığı için sistem açılışı devam etmiyor. ne yapapabilirim ? veya bu konu için kim bana yardım edebilir ? teşekkürler allaha emanet olunuz. saygılar Sağ taraftaki HOLD tuşunu yukarı kaldırın.
|
|
8 Ağustos 2008; 22:11:55
|
|
|
arkadaşlar tuş takımı olmadığı için hızlı msj yazamıyorum ve sıkıntı yaşıyorum o nedenle p535 im satılık veya takaslıktır nakit olursa fiyat 520ytl ilgilenenler satış linkime baksın http://forum.donanimhaber.com/m_25467725/tm.htm
E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx
|
|
|
|
|
9 Ağustos 2008; 14:36:43
|
|
|
P535 içindeki 64 mb ram 'i 128 MB 'a Türkiye'de çıkarabilen varmı ? Bu işlem yurtdışında yapılabiliyor galiba fakat Türkiyede bu işlem garanti kapsamında yapılabiliyormu acaba ?
|
|
|
10 Ağustos 2008; 23:03:01
|
|
|
arkadaşlar p535 in tuş sesini kapatmayı bilmiyorum ayarlardan kapatııyorum fakat bu seferde sms sesini duyamıytum yardımıcı olurmusunuz
|
|
10 Ağustos 2008; 23:51:04
|
| | | |