Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS p535 gel de bekle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: osumbuloglu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS p535 gel de bekle Sayfa: <<   < önceki  108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
exelante

22 Temmuz 2008; 16:57:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tsk uzantılı dosyayla oluyor evet ama ben hertürlü değiştirmek istiyorum. sadece art alan ve renk olarak değil. mesela şunun gibi.

http://rapid share.com/files/21532562/OrganizerVGA.rar

indirince birdsürü dosya oluyor içinde, nasıl kuruluyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelante -- 22 Temmuz 2008; 17:00:04 >

hiphop.life

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 16:59:57 

quote:

Orjinalden alıntı: exelante

tsk uzantılı dosyayla oluyor evet ama ben hertürlü değiştirmek istiyorum. sadece art alan ve renk olarak değil. mesela şunun gibi.

http://dosyam.net/?id=u5epdt

indirince birdsürü dosya oluyor içinde, nasıl kuruluyor ki?

eve bunların kurulumu nasıl oluyor arkdaşın verdikleri duvar kağıdı ve renk değişimi onlar zaten p535 de var benzerşeri tamamen skin değişsin

blue_cin

22 Temmuz 2008; 21:26:00 

slm arkadaşlar ben pdamın kendi dahili hafızasından silinen fotomu nasl getirebilirm genelde dir kullanıom ama orda telin hafızası gözkmüo sadece hafıza kartları bellekler şimdiden teşekkürler

munver

22 Temmuz 2008; 21:34:16 

quote:

Orjinalden alıntı: canpol

quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

Arkadaşlar ben SPB Backup kullanıyordum uzun zamandır dün P535 in yedeğini alayım dedim ama benden serial istedi bu konuda yardımcı olacak kimse var mı??

Spb Backup
Key code: 36246788

Buradan indirip kurduğum Spb Backup la bir müddet sonra yedek almak istediğimde serial number istedi yukardaki numarayı kabul etmedi.. acaba başka numara var mı ya da spb backupı full nasıl kullanabiliriz..

teşekkür ederim.

canpol

22 Temmuz 2008; 23:56:21 

quote:

Orjinalden alıntı: munver

quote:

Orjinalden alıntı: canpol

quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

Arkadaşlar ben SPB Backup kullanıyordum uzun zamandır dün P535 in yedeğini alayım dedim ama benden serial istedi bu konuda yardımcı olacak kimse var mı??

Spb Backup
Key code: 36246788

Buradan indirip kurduğum Spb Backup la bir müddet sonra yedek almak istediğimde serial number istedi yukardaki numarayı kabul etmedi.. acaba başka numara var mı ya da spb backupı full nasıl kullanabiliriz..

teşekkür ederim.

pm attım fazlasıyla yetmiştir sanırım...

link=http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/mpage_1/key_//tm.htm#8416817] [/link]YIL[/center]
Keino

23 Temmuz 2008; 2:33:09 

quote:

Orjinalden alıntı: _eNzO_

Arkadaşlar selamlar... Ben 1 hafta öncesinde SirfDemoPPC programını yükledim gayet sorunsuz bir şekilde 57600 baud değerine ayarladı GPS performansında da gözle görülür bir artış oldu ancak son birkaç gündür GPS ayarlarım yine NMEA 4800 baud değerine döndü ve şu anda da SirfDemoPPC üzerinden GPS i görmüyor hangi portu hangi baud hızını seçersem seçeyim Not Connected diyor ama Destinator çalışıyor yani ilk aldığım halinde 4800 baudda ağır bir şekilde çalışıyor. Soft reset, Hard reset hepsini denedim iki programı da kaldırıp yeniden kurdum bana mısın demiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyor teşekkür ediyorum...

Aynı sorun 3 gün önce bende oldu.

Makinenin gps özellikleri bölümünden 4800 bauda aldım. Gps çalıştı

Daha sonra sirfstarı kurdum. 4800 nmea modunda connect dedim. Tak diye connected yazısı çıktı.

Sonra setup ekranından switch to binary dedim. Otomatikman sirf modu 57600 baud a geldi. Baglan dedim baglandı..

Kısacası ilkönce 4800 baud nmea ile bagla makineni.

vyc

23 Temmuz 2008; 13:05:47 

quote:

herkes bir soru sormuş bende eksik kalmayayım bari. cihazı yeni aldım program oyun filan yükleyebiliyorumda şu temalar nasıl yükleniyor today midir nedir? millet ne güzel yapmış ekranını deli olacam. birde mesaj gönderdiğinde karşı tarafa iletildiğinde gelen ileti raporunu bunda ayarlayabiliyormuyuz. mesaj gönderildi diyor ama iletildi mi yoksa kapalı mı onu anlamak için gelen rapordan bahsediyorum.

bunun gibi temaların nasıl yüklendiğini bilen varsa Allah aşkına anlatsın yaa nekadar güzel duruyorlar. adam gibi tema koyamıyoruz telefona karizması çiziliyor aletin varmı yardımcı olacak??

LeT's GaMe
husnuweb

23 Temmuz 2008; 13:12:06 

Tema yüklemek isteyenler işte ihtiyacınız olan şey ,

http://www.c ebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=4813 (boşluğu kaldırın)

Orada gerekli program , birkaç tema ve kurulumun resimli anlatımı mevcut.

Vga olanları kullanamazsınız dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 23 Temmuz 2008; 13:13:34 >

DH Ultima Online Grubu
hoca953

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 22:39:50 

quote:

Orjinalden alıntı: vyc

quote:

herkes bir soru sormuş bende eksik kalmayayım bari. cihazı yeni aldım program oyun filan yükleyebiliyorumda şu temalar nasıl yükleniyor today midir nedir? millet ne güzel yapmış ekranını deli olacam. birde mesaj gönderdiğinde karşı tarafa iletildiğinde gelen ileti raporunu bunda ayarlayabiliyormuyuz. mesaj gönderildi diyor ama iletildi mi yoksa kapalı mı onu anlamak için gelen rapordan bahsediyorum.

bunun gibi temaların nasıl yüklendiğini bilen varsa Allah aşkına anlatsın yaa nekadar güzel duruyorlar. adam gibi tema koyamıyoruz telefona karizması çiziliyor aletin varmı yardımcı olacak??

1= PDA'nın ekran görüntüsünü şekildeki gibi yapmak için SPB PocketPlus ve SPB Mobile programlarını kurmalısın.
2=Arkaplan reimleri(Wallpaper) için ise kendi temalarını oluşturabileceğin ThemeGenCE programını kullanabilirsin. Bununla oluşturduğun ****.tsk uzantılı dosyaları ; cihazdaki \MyDocuments klasörüne atıp, sonra da setup'tan ilgili *****.tsk dosyasını seçmen yeterli...

Kolay Gelsin...

Emekliyim :)(۲۰۰۱) (ميسوت يلماس)
hoca953

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 23:02:18 

Aşağıda bazı Ekran Görüntüleri (Kendi Yaptığım Tema)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca953 -- 23 Temmuz 2008; 23:08:42 >

Emekliyim :)(۲۰۰۱) (ميسوت يلماس)
exelante

24 Temmuz 2008; 0:33:40 

denedim birdürü tema, başlat menüsü değişti, durum çubuğu simgeleri filan değişti ama masaüstü simgeleri ne yaptiysam ordaki gibi olmadı. ya sabır. adam akıllı anlatacak birisi var mı bunu arkadaşlar. ben bütün herşeyiyle, alttaki gi,bi bir tema istiyorum. özellikle de masa üstü simgeleri çok hoş duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelante -- 24 Temmuz 2008; 0:33:59 >

hiphop.life

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 11:02:00 

quote:

denedim birdürü tema, başlat menüsü değişti, durum çubuğu simgeleri filan değişti ama masaüstü simgeleri ne yaptiysam ordaki gibi olmadı. ya sabır. adam akıllı anlatacak birisi var mı bunu arkadaşlar. ben bütün herşeyiyle, alttaki gi,bi bir tema istiyorum. özellikle de masa üstü simgeleri çok hoş duruyor

arkdaşım öle olmasıını istiyorsan sana wisbar programının bu program tema için

ırtoday de simgeler için gerekli programlar...biraz araştır bulursun.

www.cebi mdekipc.com bu siteye bak boşluğu unutma sil yukarıda zaten vermişlerdi

hiphop.life

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 11:05:09 

Arkadaşlar bana wm5 de çalışan windos live mobile(ppc) messenger lazım bulursanız pm den yada buraya link eklermisiniz flood yaptım ama sorry

fisherboy

24 Temmuz 2008; 16:50:51 

selamlar!!
p535'e gps için marmara denizi haritası bulabilir miyim acaba???
biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler...

xeon_tr

25 Temmuz 2008; 10:47:45 

ARKADASLAR KIMSE CEVAP YAZMAMIS BARI BILMIYORUZ FALAN DEYIN P535'DE INTERNET