Giriş | |
|
|
|
27 Mayıs 2007; 2:17:17
|
|
|
Turkcel'i aradınız ve teknisyen gönderdi size turkcell!! quote:
Orjinalden alıntı: zeynelb Şubat ayından bu yana kullandığım P535imin 2 eksiği kaldı, birincisi türkçe karakterler, ikincisi de Internet ayarları. Internet ayarları için Turkcell'i aradığımda bir teknisyen göndermişlerdi ayarları yapsın diye, ama ben hard reset atınca bütün ayarlar kayboldu tabii. Türkçe karakter için de 2 farklı program kurup denedim ama PDAmı kilitlemeyen olmadı. Aslında cihazı Türkiye'den alıp da çalıştırmadan önce SD kartın yedeğini almış olan bir arkadaşımız varsa, bu yedeği biryerlere upload ederse, bundan sonra aynı problemleri yaşayacak olan diğer kullanıcılar için kolaylık olur. Turkcell GPRS ayarları ve türkçe karakter konusunda yardımcı olabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 27 Mayıs 2007; 8:40:59 >
|
|
27 Mayıs 2007; 8:38:31
|
|
|
internet bağlantısı için Start Settings Connections (başlığı altından) Connections u seçiyosun Modem başlığı altından (My ISP başlığı altında) New... e basıyosun Enter a name for the connection: a internet yazıyosun Select a modem: e Cellular Line (GPRS) i seçip Next e basıyosun Access point name: e internet yazıp Next e basıyosun User name: Password: için önce gprs dene olmazsa boş bırak Domain:* kısımını boş bırakıp Finish diyorsun . Ve işlem tamam
|
|
27 Mayıs 2007; 9:20:05
|
|
|
bende yeni bir P535 sahibiyim artık hepsiburada.com dan aldım. ürün içinde gprs ayarları hazr geldi. türkiyede 3 operotörden birini seçebiliyorsunuz. Aleti gerçekten beğendim. eksikleri olsada ilerki zamanlarda normal telefona dönmeyi düşünmüyorum. eksiklerinin yanında bazı küçük ayrıntıları kaçırmışlar. işim gereği tozlu ortamlardayım aletin girişlerinde hiç kapak yok. hadi usb portunu anladımda insan hafıza kartına bir kapak koyar. tıpkı bilgisayar disket sokmuşsunuz gibi kart gözüküyor :( Bir silikon kılıf almayı bende düşünüyorum. arkadaş amerikada ona aldırırız artık. bu arada alet açılırken otomatik olarak açılmasını istediğimiz programları nasıl yapmamız gerek
|
|
|
27 Mayıs 2007; 12:59:52
|
|
|
Merhaba arkadaşlar kullandığımız işe yarar programları ve oyunları burdan paylaşalım, güzel paylaşımlar çıkacaktır. Bende birkaç oyun prog. deneyecegim test ettikten sonra buradan paylaşırım.
|
|
27 Mayıs 2007; 13:11:56
|
|
|
First Class müşteri olun, size de göndersinler.. quote:
Orjinalden alıntı: MrKutlu Turkcel'i aradınız ve teknisyen gönderdi size turkcell!! quote:
Orjinalden alıntı: zeynelb Şubat ayından bu yana kullandığım P535imin 2 eksiği kaldı, birincisi türkçe karakterler, ikincisi de Internet ayarları. Internet ayarları için Turkcell'i aradığımda bir teknisyen göndermişlerdi ayarları yapsın diye, ama ben hard reset atınca bütün ayarlar kayboldu tabii. Türkçe karakter için de 2 farklı program kurup denedim ama PDAmı kilitlemeyen olmadı. Aslında cihazı Türkiye'den alıp da çalıştırmadan önce SD kartın yedeğini almış olan bir arkadaşımız varsa, bu yedeği biryerlere upload ederse, bundan sonra aynı problemleri yaşayacak olan diğer kullanıcılar için kolaylık olur. Turkcell GPRS ayarları ve türkçe karakter konusunda yardımcı olabilir misiniz?
|
|
27 Mayıs 2007; 13:29:47
|
|
|
SELAM.. İGOYU KULLANAN ARKADAŞLAR İGOYU KULLANINDIGIM ZAMAN ROTA DA BELLİ BİR YOL ALDIKTAN SONRA SESLİ YÖNLENDİRME YAPMIYO ACABA HANGİ AYARLARDA HANGİ SORUN VAR BİRAZ KARIŞTIRDIM AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM.. MMS AYARLARINI TÜRKÇE YAZARSANIZ SEVİNİRİM MALUM İNGİLİZCE ÇOK ZAYIF..BİRDE OPERA 8,65BETAYI YÜKLEDİM YOUTUBEDE VİDOLARI İY İ KÖTÜ OYNATIYO AMA GARANTİ BANKASI İNTERNETSUBESİNDE SADECE NAKİT AKIŞI GÖRÜNTÜLÜYO AYNI SORUN SİZDEDE VARMI
|
|
27 Mayıs 2007; 18:04:26
|
|
|
Değerli TÜRKSEL 1st KILas müşterisi; Turkcellden gelen teknisyen size P535in WAP,MMS,GPRS ve internet hizmetlerini otomatik yapılandırdığını turkcell sim kartınızla makineyi kullanmaya başladığınızda otomatik yapılandırmayı seçtiğinizde ayarların otomatik yapıldığını anlatmadı mı? Ve tüm bu yapılandırma ayarlarının cihazın SD kartında değilde kendi hafızasında saklandığını SD kartı yedeğini almakla bu ayarların hiçbir ilgisinin olmadığını da anlatmıştır. ama siz cihazı yurtdışından aldınız sizin alet tanımaz türksel falan o zamanda teknisyen size erişim noktasına internet kullanıcı adınıda gprs yazmanızı kesin söylemiştir. isterseniz teknisyeni tekrar çağırın size tekrar anlatsın! Nasılsa FÖRST KILass ınız ya o bakımdan! quote:
Orjinalden alıntı: zeynelb First Class müşteri olun, size de göndersinler.. quote:
Orjinalden alıntı: MrKutlu Turkcel'i aradınız ve teknisyen gönderdi size turkcell!! quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 27 Mayıs 2007; 18:06:06 >
|
|
27 Mayıs 2007; 19:58:41
|
|
|
Arkadaşlar birleştirilmiş sim kart kullanan varmı? Daha önceki telefonumda Turkcell ve Avea hattımı kullanıyordum (Kırdırıp tek kart haline getirmiştim? P535 bu kartları tanımadı ve avea kartımı tekrar çıkarttım şu an onu kullanıyorum Kopyalayıp tek kart haline getirmek istedim ama anladığım kadarıyla yeni sim kartlar kopyalanamıyormuş??? Ancak şu anda turkcell kartımı cihaz tanımıyor ve benim turkcelide kullanmam gerekiyor (Gerçi 9-10 yıllık Turkcell kullanıcısı olarak bu FIRST CLASS olayınada bozulmuş durumdayım Çift sim kart için yardım lütfen!!!!
|
|
27 Mayıs 2007; 20:11:30
|
|
|
selam arkadaşlar bende asus p535 düşünüyorum ve inşallah babalar günü kampanyasını bekliyorum ama bir şey de sormak istiyorum bu arada asus p535 te gsm özelligini kapatıp wireless ile internete çıkabiliyormuyuz bunu şunun için soruyorum bu hafta istanbula gitti ve gittiğim otobüs firmasında internet özelliği vardı ama tabi cep telefonu nu kapatırsak kullanabiliriz yada laptop ile aceba böyle bir ayar sadece gsm kısmını kapatan bir program vs varmı teşekkürler.
|
|
|
27 Mayıs 2007; 20:13:15
|
|
|
evet telefon özelliği kapatılıp diğer özelliklerini olduğu gibi kullanabilirsin
|
|
|
27 Mayıs 2007; 20:15:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: necc7 selam arkadaşlar bende asus p535 düşünüyorum ve inşallah babalar günü kampanyasını bekliyorum ama bir şey de sormak istiyorum bu arada asus p535 te gsm özelligini kapatıp wireless ile internete çıkabiliyormuyuz bunu şunun için soruyorum bu hafta istanbula gitti ve gittiğim otobüs firmasında internet özelliği vardı ama tabi cep telefonu nu kapatırsak kullanabiliriz yada laptop ile aceba böyle bir ayar sadece gsm kısmını kapatan bir program vs varmı teşekkürler. Tanbiki GSM özelliğini kapatıp Wreless tan bağlanabiliyorsun, ama hep merak etmişimdir otobüste ve uçakta hostes gelip sorduğunda bağlantıları kontrol ediyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 27 Mayıs 2007; 20:17:12 >
|
|
27 Mayıs 2007; 20:17:33
|
|
|
işinize yararmı bilmiyorum ama pdalarda sim kart kilidini kıran bir programcık var ppc ye atıp çalıştrmak yeterli ama hiç denemedim, bizim P535 de çalışırmı? http:/****.com/files/32131664/xdadev_all_unlock-v1.5.exe quote:
Orjinalden alıntı: doktor-xx Arkadaşlar birleştirilmiş sim kart kullanan varmı? Daha önceki telefonumda Turkcell ve Avea hattımı kullanıyordum (Kırdırıp tek kart haline getirmiştim? P535 bu kartları tanımadı ve avea kartımı tekrar çıkarttım şu an onu kullanıyorum Kopyalayıp tek kart haline getirmek istedim ama anladığım kadarıyla yeni sim kartlar kopyalanamıyormuş??? Ancak şu anda turkcell kartımı cihaz tanımıyor ve benim turkcelide kullanmam gerekiyor (Gerçi 9-10 yıllık Turkcell kullanıcısı olarak bu FIRST CLASS olayınada bozulmuş durumdayım Çift sim kart için yardım lütfen!!!!
|
|
27 Mayıs 2007; 20:24:29
|
|
|
hiç açmadım sadece bir kere oyun havası lazımdı o zaman tabi otobüs özel tutulmuştu mikrafonu isteyip telefonun hoporlörine yaklaştırıp eylendik ama sorsa bile telefon özelligi yok veya kapalı desek herhalde sorun cıkmaz şu ana kadarda kontrol ettiklerini ben şahsen görmedim yada bana denk gelmedi ama cep telefonu çalan yada konuşan kişileri hostes i boşver yolcular bile uyarıyor ki herkes uyarır her halde işte onun için bu soruyu sordum güvenlik nedeni ile gsm özelligi kapatılabiliyorsa gerçekten güzel diger özellikleri kullanabiliriz cevap veren herkeze teşekkürler sağolun quote:
Orjinalden alıntı: doktor-xx quote:
Orjinalden alıntı: necc7 selam arkadaşlar bende asus p535 düşünüyorum ve inşallah babalar günü kampanyasını bekliyorum ama bir şey de sormak istiyorum bu arada asus p535 te gsm özelligini kapatıp wireless ile internete çıkabiliyormuyuz bunu şunun için soruyorum bu hafta istanbula gitti ve gittiğim otobüs firmasında internet özelliği vardı ama tabi cep telefonu nu kapatırsak kullanabiliriz yada laptop ile aceba böyle bir ayar sadece gsm kısmını kapatan bir program vs varmı teşekkürler. Tanbiki GSM özelliğini kapatıp Wreless tan bağlanabiliyorsun, ama hep merak etmişimdir otobüste ve uçakta hostes gelip sorduğunda bağlantıları kontrol ediyormu
|
|
|
27 Mayıs 2007; 20:55:54
|
|
|
MrKutlu; sim kart kilidi derken neyi kasdediyorsun (benim anladığım bazı GSM operatörlerinin sadece kendi sim kartlarının çalışması için cihazlara kordukları kilit?? mi acaba??
|