Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 19:57:24
|
|
|
P535 wm6 kullanıyorum. Zaten dosya şifreleme muhabeti var. başlat - settings - sistem - şifreleme ile ayarlarını yap :) quote:
Orjinalden alıntı: hayalci07 Arkadaşlar resimlerimizi, dosyalarımızı şifreleyebilecğimiz bir program varmıdır? Bir dosya oluşturup resimleri onun içine atıp dosyayıda şifrelemek istiyorum. P535 için böyle bir program kullanan gören varmı ??
|
|
12 Temmuz 2008; 13:49:00
|
|
|
athloncu hemen indirip deniyorum programı.. Teşekkür ederim.. Keino kardeş buarada o dediğini yapmıştım fakat nasıl şifrelenecek benden şifre falan istemedi seçeneği seçmeme rağmen !
|
|
12 Temmuz 2008; 13:52:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: athloncu hayalci07 kardeş tam aradığın proğram resim video şifreliyebilirisin güle güle kullan http://uploaded.to/?id=1wz41o çook teşekkürler kardeşim aradığımı buldum
|
|
12 Temmuz 2008; 22:45:48
|
|
|
SifrDemoPPC programını kuramıyorum Yardım Lütfen!!! Bilgisayardan exe ye tıklıyorum bilgisayara kuruyo ancak pda da yükleme başarısız oldu yazıyo daha önce başına gelen oldumu pda damı sorun var acaba???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 12 Temmuz 2008; 22:48:42 >
|
|
12 Temmuz 2008; 23:55:55
|
|
|
Arkadaşlar p535 için kullanılabilecek en detatlı/iyi GPS programı/harita paketi hangisidir. PM den link de atabilirsiniz. Yada buraya isim de yazabilirsiniz ben elimden geldiğince araştırıp bulmayada çalışırım. Şimdiden teşekkürler
[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
|
|
|
|
|
13 Temmuz 2008; 1:44:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: captain06 SifrDemoPPC programını kuramıyorum Yardım Lütfen!!! Bilgisayardan exe ye tıklıyorum bilgisayara kuruyo ancak pda da yükleme başarısız oldu yazıyo daha önce başına gelen oldumu pda damı sorun var acaba??? ewt aynı sorun bendede oldu çözemedim ama :S :S
|
|
|
13 Temmuz 2008; 14:12:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Oronra Arkadaşlar p535 için kullanılabilecek en detatlı/iyi GPS programı/harita paketi hangisidir. PM den link de atabilirsiniz. Yada buraya isim de yazabilirsiniz ben elimden geldiğince araştırıp bulmayada çalışırım. Şimdiden teşekkürler Normalde gps bölümüne sorman lazım. Ama destinator kullananların çoğu igo ya geçti.. İgo 2007+ vey igo2008 tavsiye. Link vermek yasak günah dediler kısa araştırma sonucu bulursun.. Kısacası Tavsiyem igo üzerinedir.
|
|
13 Temmuz 2008; 14:38:24
|
|
|
Kesinlike iGO 2007 2008 çok hoşuma gitmedi.
|
|
14 Temmuz 2008; 16:36:18
|
|
|
telefonumuz çalındığında veya yeni sim takıldığında GPS konumunu belirtilen numaraya mesaj atabilen bir program varmı acaba ???
|
|
|
14 Temmuz 2008; 16:53:22
|
|
|
Benim geçen sene ebay dan aldığım pil bir sene boyunca çok güzel idare etti, ama şimdi yavaş yavaş şişmeye başladı, kalıbı büyüdü ve artık 1 gün bile idare etmemeye başladı orjinal pili kullanmaya başladım bende nerdeyse 3 gün gidiyor özlemişim bu durumu son 1-2 aydır hep usb den şarj ediyordum gün içinde bitmesin diye hemen takıyordum bilgisayara sanırım ondan oldu ama yine gidip sipariş verecem gibi, 1 yıl idare etsin yeter
|
|
14 Temmuz 2008; 16:57:19
|
|
|
Evet abi benimde çakma eBay pili 5-6 saatte bitmeye başladı, ben de kullanmıyorum onu artık. Ama cidden söylediğin gibi ondan sonra orijinal pile geçince süper oluyor, rahat 2 gün gidiyor. Ama yine yardımcı pil alıp kullanmada fayda var Orijinal pil eskimesin, çakma pilleri eskitip, ardından orjinali kullanınca "vay be orijinal farkı işte 2 gün gidiyo" deyip kendimizi sevindirelim, süper oluyo
|
|
15 Temmuz 2008; 21:33:07
|
|
|
ARKADASLAR ASUSUN P MODELLERINDE INTERNET SHARING DIYE BIR PROGRAM VAR BILIYORSUNUZ BIR DHCP SUNUCU GIBI CALISIP NORMAL BILGISAYARINIZA IP ADRESI ATAYARAK INTERNET PAYLASIMI VERIYOR TABI CIHAZ KENDISI BUNU SEBEKE OPERATORUNU KULLANARAK YAPIYOR ACABA INTERNET SHARING PROGRAMINA WIRELESS OZELLIGINIDE EKLEYEBILIRMIYIZ BOYLE BIR PROGRAM DUYDUNUZMU BU SAYEDE ASUS P535 'I USB WIRELESS ADAPTOR GIBI KULLANABILECEGIZ YANI MASAUSTU BILGISAYARIMIZA WIRELESS OELLIGI EKLEMIS OLUYORUZ BILMEM ANLATABILDIMI
|
|
|
15 Temmuz 2008; 23:09:29
|
|
|
Arkadaşlar bu ürünün ne olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim! http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180264006224 Bide ebaydan batarya almak istiyorum ama hangisi orjinal hangisi değil nasıl anlarım???
|
|
15 Temmuz 2008; 23:33:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: captain06 Arkadaşlar bu ürünün ne olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim! http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180264006224 Bide ebaydan batarya almak istiyorum ama hangisi orjinal hangisi değil nasıl anlarım??? P535/P525 için yedek LCD ekran. Yani yedek parça. Ayrıca eBay'deki pillerin %95'i yan sanayi pil. Orijinal bulmak zor, olsa bile fiyatı yüksek oluyor. Ama çakma pillerde ömrünün çabuk kısalmasından başka sorun olmuyor gibi, tabi birde şişebiliyor  | | | |