Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS p535 gel de bekle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: osumbuloglu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS p535 gel de bekle Sayfa: <<   < önceki  106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hoca953

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 20:14:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: vyc

e durup dururken yarısı ingilizce yarısı türkçe oldu aletin nasıl bi çözümü olabilir??

Hard Reset atınca düzelir.

Emekliyim :)(۲۰۰۱) (ميسوت يلماس)
hoca953

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 20:20:51 

quote:

Orjinalden alıntı: irireis

Burada ........ http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=256&t=43149

Kolay Gelsin.....

--------------------

hoca 953 öncelikle link için tşkederim.Eline koluna sağlık...Yalnız bir sorum olacak tabiki bu konuda bilgin varsa... Bende İGO 6 yüklü...Anladığım kadarıyla bu harita İGO 8 e ait bu harita bende çalışırmı...Yoksa İGO 8 mi yüklemeliyim..saygılar

Rica ederim. Forumun amacı paylaşmak. IGO 8'e ait haritanın IGO 6'da da çalışıp çalişmayacağını bilmiyorum ama ; İlgili sitedeki GPS bölümünde bütün haritalar ve programlar mevcut. Orada aradığını bulabilirsin.

Kolay Gelsin...

Emekliyim :)(۲۰۰۱) (ميسوت يلماس)
steps

26 Haziran 2008; 20:59:25 

Selam Arkadaşlar,
telefon hafızasındaki kişilerimi sim karta nasıl aktarabilirim

acil bilgi ltf

eakbas77

27 Haziran 2008; 10:49:26 

quote:

Orjinalden alıntı: steps

Selam Arkadaşlar,
telefon hafızasındaki kişilerimi sim karta nasıl aktarabilirim

acil bilgi ltf

95 ve 96 sayfalarda cevabını bulacaksın

GRANDE PUNTO 1.3 MJ 90 HP 3K DYNAMIC EGZOTİK KIRMIZI
irireis

28 Haziran 2008; 22:26:24 

"hoca953"Yardımların için tşk ederim.Ayrıca link içinde tşk ederim... Herşey gönlünce olsun....Saygılar

munver

28 Haziran 2008; 23:48:35 

Değerli Arkadaşlar,

Çok güzel paylaşımlar var.. Katkıda bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.. hepsinden faydalanmaya çalışıyorum..

Ben bugün Asus P535 sahibi oldum.. Özellikle Şarj olurken pilin ve şarj cihazının ısınması normal midir? Özellikle şarj cihazında Asus ismi yok.. Made in China kökenli TPT marka bir şarj cihazı var.. şarj etmesinde bir sorun yok ancak dediğim gibi ısınma var bu normalse sıkıntı yok..

Bir de Şarj Cizazının üstündeki değerler

TPT AC Adapter
MODEL: JSP050090UE
ac ınput: 100-240V- 50/60Hz 0.3A
DC OUTPUT: 5.0vDC 0.9A 4.5W
PART NO: JSP050090UE50-1G

Pilde ise

Output: 3.7V= 1300 mAh

Arkadaşlar bir kontrol etseniz marka ve bu değerler normal mi?

Araştırmama rağmen bu konuda mesaj bulamadım.. İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok teşekkür ederim..

Saygılarımla..

Hazar

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 23:53:16 

5V 1A benim şarj cihazı. Isınması da oldukça normaldir, tabi bir yere kadar. KESİNLİKLE hiçbir pil veyahut şarj cihazı, insan elini yakacak kadar ısınmamalıdır, bu da 55-60C'a tekabül eder. Bu tabii ki maksimum üst limittir.

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

munver

29 Haziran 2008; 0:05:28 

Çok teşekkür ederim Sn Hazar benim adaptörün değerlerinin normal olduğunu anlıyorum.. Markasının Asus olmaması [Markası TPT ve made in china] bir sıkıntı mı ona da cevap verir misiniz.. iyi forumlar..

Hazar

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:20:15 

Şu an adaptörle çalışan tüm cihazlarıma bakıyorum.
ADSL modem, US Robotics marka ve çin malı adaptörü var. Üzerinde US Robotics yazmıyor.
Hoparlörlerim, Labtec marka, yine adaptörün üzerinde başka şeyler yazıyor.
WD My Book External diskim, onun adaptörü de çin malı ve WD yazmıyor...
Böyle gider. Sebebi Çindeki firmalara ürettirmek daha ucuz. Bu yüzden tüm firmalar bu yolu seçiyor. Laptop adaptörünüzün üzerinde bile laptop markanız yer almayabiliyor yani. Cihaz fiyatıyla orantılı bir durum değil. Bu da son derece normal ve içinizin rahat etmesi açısından, benim ve tüm P535 sahiplerinin adaptörü Çin, bataryaları da Tayvan üretimidir

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

stillaa

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 6:22:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

5V 1A benim şarj cihazı. Isınması da oldukça normaldir, tabi bir yere kadar. KESİNLİKLE hiçbir pil veyahut şarj cihazı, insan elini yakacak kadar ısınmamalıdır, bu da 55-60C'a tekabül eder. Bu tabii ki maksimum üst limittir.

İlk şarj edişimde benim P535'imde de aynısı olmuştu..bidahaki şarj edişlerinde böyle bir sorunla karşılaşacagını zannetmiyorum..
Bu arada hayırlı olsun cihaz..:) Aramıza hoşgeldin.. :D

munver

29 Haziran 2008; 9:28:23 

Teşekkür ederim stillaa,

Bol bol okuyarak, kurcalayarak, uygulayarak keşfedeceğiz bu cihazı.. o kadar çok şey var ki forum da İnsanın keşke sistematik olsaydı aranana hemen ulaşılabilseydi diyor.. Neyse katlanacağız.. Hoşbulduk :)

zeynelb

29 Haziran 2008; 18:47:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

Arkadaşlar ben SPB Backup kullanıyordum uzun zamandır dün P535 in yedeğini alayım dedim ama benden serial istedi bu konuda yardımcı olacak kimse var mı??

Arkadaşım, SBP Backup'ın ne yaptığını bilmiyorum ama SBP Clone kullanıyorum ben. Telefondaki tüm ayarları programları SDKarta yedekliyor, hard reset yaptıktan sonra karttaki yedek dosyasını çalıştırınca telefonun eski haline geri dönüyor, kontaklar programlar temalar herşey. PPCWarez de var. dene istersen.

licorice

29 Haziran 2008; 20:13:45 

Benim yaklaşık 1 yıldan beri sorunsuz ve severek kullandığım P535 bir sabah kalktığımda bir daha açılmaz oldu (şarja takılıydı). Şu an 1 haftadır serviste henüz bir haber yok. Yarın tekrar konuşucam servisle. İlk servise verdiğimde anakartın bozulmuş olabileceği söylenmişti.
Merak ettiğim başına böyle bir durum gelmiş olan biri var mı?
Ve anakart bozulması durumunda serviste anakart mı değiştiriliyor yoksa cihaz mı?
kaaanp

29 Haziran 2008; 21:20:42 

Arkadaslar su asus p535i nasıl ıphone teması yukleyecegız bılen yada kullanan varmı bazı sıtelerde ındırme lınkını vemısler ama nasıl yukleyecegını acıklamamıslar eger kullanan varsa yada bılen anlatırsa bızı rahatlatmıs olur

vyc

30 Haziran 2008; 13:07:02 

quote:

Orjinalden alıntı: zeynelb

quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

Arkadaşlar ben SPB Backup kullanıyordum uzun zamandır dün P535 in yedeğini alayım dedim ama benden serial istedi bu konuda yardımcı olacak kimse var mı??

Arkadaşım, SBP Backup'ın ne yaptığını bilmiyorum ama SBP Clone kullanıyorum ben. Telefondaki tüm ayarları programları SDKarta yedekliyor, hard reset yaptıktan sonra karttaki yedek dosyasını çalıştırınca telefonun eski haline geri dönüyor, kontaklar programlar temalar herşey. PPCWarez de var. dene istersen.
,
dostum direk link ve bu programı nasıl kullanacagımızı anlatırsan çok güzel olur gerçekten çünkü en kısa sürede format atmam gerekiyor ingilizce kullanmayı sevmiyorum şimdiden çok teşekkürler

LeT's GaMe