Giriş | |
|
|
|
28 Mayıs 2008; 23:14:58
|
|
|
garanti internet bankacılığını sürekli kullanıyorum sayfa gösteriminde ufak tefek hatalar olmasına rağmen gayet güzel çalışıyor akbankın ki çok uyduruk zaten ve düzgün çalışmıyor yapıkredi de kullandım onda da pek problem olmadı
|
|
|
29 Mayıs 2008; 16:07:29
|
|
|
Arkadaşlar P535 i ile IP kameradan goruntu izlemeyi başaran oldu mu? var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?
|
|
|
29 Mayıs 2008; 23:38:58
|
|
|
Sizlere bir kaç sorum var, acil bir cvp bekliyorum sevgili arkadaşlar 1.m-p-3 kalitesi nasıl bu telefonun? 2. cep telefonu performansına 10 üzerinden kaç verirsiniz? görüşme sırasındaki ses kalitesi bakımından özellikle 3. şarjı ortalama bir kulanımda kaç saat gidiyor? yarım saat görüşme, 1 saat müzik, 1 saat internet mesela 4.gps performansı nasıl? sadece türkiy haritasıylamı geliyor? avrupa haritalarını eklemek mümkün mü? mümkünse nasıl? 5.tuş takımının olmaması hangi konularda ne tip problemler çıkarıyor? tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 29 Mayıs 2008; 23:42:36 >
|
|
|
29 Mayıs 2008; 23:54:06
|
|
|
p535 i kısaca anlatayım size. eksi yönleri pili çok çabuk bitiyor. 1 - 1.5 gün ses kalitesi kötü. gsm özelliği berbat. arayan kişiler bazen bana ulaşamıyor. üstelik şehrin göbeğinde. bazen hat gidiyor ve geri gelmek için baya uğraşmak gerekiyor. telefonu kapatmak reset atmak çare etmiyor bazen. kafası eserse geliyor. telefon defterimi bir kaç kez msn yüzünden kaybettim. tuşları olmaması ilk başlarda sorun olmamıştı ama yolda yüyürken numara çevirmek istediğinizde işkenceye dönüşüyor. artı yönleri pda olması geniş ekranı sağlamlık hissi uyandıran yapısı ek aksesuarlar gps özelliği. müşterinizden önemli bir telefon beklediğiniz bir anda müşterinize ulaşılamıyor mesajı ulaştırmak istemiyorsanız uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 29 Mayıs 2008; 23:54:10 >
NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 055XPROB Tripod + 804RC2
|
|
|
|
|
30 Mayıs 2008; 0:01:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dgnzcn p535 i kısaca anlatayım size. eksi yönleri pili çok çabuk bitiyor. 1 - 1.5 gün ses kalitesi kötü. gsm özelliği berbat. arayan kişiler bazen bana ulaşamıyor. üstelik şehrin göbeğinde. bazen hat gidiyor ve geri gelmek için baya uğraşmak gerekiyor. telefonu kapatmak reset atmak çare etmiyor bazen. kafası eserse geliyor. telefon defterimi bir kaç kez msn yüzünden kaybettim. tuşları olmaması ilk başlarda sorun olmamıştı ama yolda yüyürken numara çevirmek istediğinizde işkenceye dönüşüyor. artı yönleri pda olması geniş ekranı sağlamlık hissi uyandıran yapısı ek aksesuarlar gps özelliği. müşterinizden önemli bir telefon beklediğiniz bir anda müşterinize ulaşılamıyor mesajı ulaştırmak istemiyorsanız uzak durun. Bende P535 kullanıyorum bayadır saydığınız sorunların hiçbiri bende olmadı . Ya ben Şanslıyım ya sen Şansız. Tek bişeye Katılırım Tuş takımı yok bazen ( araç sürerken ) zor oluyor benim için .. Pil süresini de 3 güne çıkarırsın bir kaç ayarla. Ben ROM 6.1 e geçtim 3 gün çok rahat gidiyor bana .. Nacizane bir tavsiye eğer Radio versiyonun 4.8 den aşağı ise 4.8 e geç ve WM 6 veya 6.1 e geç belki sorunların ortadan kalkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 30 Mayıs 2008; 0:00:11 >
|
|
|
|
|
30 Mayıs 2008; 0:07:41
|
|
|
wm 6 varken bu sorunlar vardı zaten. üretim hatasımıdır nedir bilinmez ama, bazılarında şikayet varken bazılarında yok. ben memnun kalmadım ve sattım açıkçası. siz memnunsanız şanslısınız demekki
NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 055XPROB Tripod + 804RC2
|
|
|
|
|
30 Mayıs 2008; 0:46:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hayaletx quote:
Orjinalden alıntı: dgnzcn p535 i kısaca anlatayım size. eksi yönleri pili çok çabuk bitiyor. 1 - 1.5 gün ses kalitesi kötü. gsm özelliği berbat. arayan kişiler bazen bana ulaşamıyor. üstelik şehrin göbeğinde. bazen hat gidiyor ve geri gelmek için baya uğraşmak gerekiyor. telefonu kapatmak reset atmak çare etmiyor bazen. kafası eserse geliyor. telefon defterimi bir kaç kez msn yüzünden kaybettim. tuşları olmaması ilk başlarda sorun olmamıştı ama yolda yüyürken numara çevirmek istediğinizde işkenceye dönüşüyor. artı yönleri pda olması geniş ekranı sağlamlık hissi uyandıran yapısı ek aksesuarlar gps özelliği. müşterinizden önemli bir telefon beklediğiniz bir anda müşterinize ulaşılamıyor mesajı ulaştırmak istemiyorsanız uzak durun. Bende P535 kullanıyorum bayadır saydığınız sorunların hiçbiri bende olmadı . Ya ben Şanslıyım ya sen Şansız. Tek bişeye Katılırım Tuş takımı yok bazen ( araç sürerken ) zor oluyor benim için .. Pil süresini de 3 güne çıkarırsın bir kaç ayarla. Ben ROM 6.1 e geçtim 3 gün çok rahat gidiyor bana .. Nacizane bir tavsiye eğer Radio versiyonun 4.8 den aşağı ise 4.8 e geç ve WM 6 veya 6.1 e geç belki sorunların ortadan kalkar. Korkutmayın beni arkdaşlar açıkcası cep telefon olarak da kullanmam önemli bu aleti, aksi takdirde işime yaramıycak. uaşılamama, görüşme sırasında zorluk gibi konularda başka yorumlar da alırsam ok mutlu olurum, bu tip sorunları başka yaşayan arkadaşlar var mı?
|
|
|
30 Mayıs 2008; 6:02:02
|
|
|
Ben aranıpta bulunamama gibi bir sorunu 8 aylık kullanım süresi içinde hiç yaşamadım.Üstelik P535 gibi bir cihaza sahip olmaktan çok mutluyum ve bu aleti çok iyi tanıyor ve kullanıyorum.Bir müzisyen olarak da soundundan çok mutluyum.Kalite demek cihazın bangır bangır bağırması demek değildir.Hi-Fi özelliği emsallerinden çok üstün.Bu cihazın sadece bana göre ne durumda olduğunu dile getirdim.Dilerim ihtiyaçlarınızın temininde seçiminiz isabetli olur.Kolaylıklar dilerim..winmobile 6.0... quote:
Orjinalden alıntı: Always0007 quote:
Orjinalden alıntı: Hayaletx quote:
Orjinalden alıntı: dgnzcn p535 i kısaca anlatayım size. eksi yönleri pili çok çabuk bitiyor. 1 - 1.5 gün ses kalitesi kötü. gsm özelliği berbat. arayan kişiler bazen bana ulaşamıyor. üstelik şehrin göbeğinde. bazen hat gidiyor ve geri gelmek için baya uğraşmak gerekiyor. telefonu kapatmak reset atmak çare etmiyor bazen. kafası eserse geliyor. telefon defterimi bir kaç kez msn yüzünden kaybettim. tuşları olmaması ilk başlarda sorun olmamıştı ama yolda yüyürken numara çevirmek istediğinizde işkenceye dönüşüyor. artı yönleri pda olması geniş ekranı sağlamlık hissi uyandıran yapısı ek aksesuarlar gps özelliği. müşterinizden önemli bir telefon beklediğiniz bir anda müşterinize ulaşılamıyor mesajı ulaştırmak istemiyorsanız uzak durun. Bende P535 kullanıyorum bayadır saydığınız sorunların hiçbiri bende olmadı . Ya ben Şanslıyım ya sen Şansız. Tek bişeye Katılırım Tuş takımı yok bazen ( araç sürerken ) zor oluyor benim için .. Pil süresini de 3 güne çıkarırsın bir kaç ayarla. Ben ROM 6.1 e geçtim 3 gün çok rahat gidiyor bana .. Nacizane bir tavsiye eğer Radio versiyonun 4.8 den aşağı ise 4.8 e geç ve WM 6 veya 6.1 e geç belki sorunların ortadan kalkar. Korkutmayın beni arkdaşlar açıkcası cep telefon olarak da kullanmam önemli bu aleti, aksi takdirde işime yaramıycak. uaşılamama, görüşme sırasında zorluk gibi konularda başka yorumlar da alırsam ok mutlu olurum, bu tip sorunları başka yaşayan arkadaşlar var mı?
|
|
30 Mayıs 2008; 9:55:46
|
|
|
arkadaslar ankara'da kaliteli ekran koruyucu alabilecegim bir yer biliyor musunuz? tesekkurler...
|
|
30 Mayıs 2008; 11:25:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007 Sizlere bir kaç sorum var, acil bir cvp bekliyorum sevgili arkadaşlar 1.m-p-3 kalitesi nasıl bu telefonun? 2. cep telefonu performansına 10 üzerinden kaç verirsiniz? görüşme sırasındaki ses kalitesi bakımından özellikle 3. şarjı ortalama bir kulanımda kaç saat gidiyor? yarım saat görüşme, 1 saat müzik, 1 saat internet mesela 4.gps performansı nasıl? sadece türkiy haritasıylamı geliyor? avrupa haritalarını eklemek mümkün mü? mümkünse nasıl? 5.tuş takımının olmaması hangi konularda ne tip problemler çıkarıyor? tşkler 1. pcye kulaklık bağladığında nasıl ses alıyorsan kalitesi öyle sağlam bir kulaklıkla harika ses veriyor ve eko ayarlarlarını yapmak gerekiyor. 2. kimisi ulaşılamama ve şebeke çekmeme durumundan bahsetmiş Allah a şükür öyle bir sorunum olmadı bulunduğum yer itibari ile 3 gsm şebeke rezalet durumdalar ve nokia 6630-6300 ve modelini bilemedim sony telefon avea şebekesini çekmezken asus 2 çubuk çekiyordu. ses karşı tarafa çok net gidiyor yankı olayı falan yok dedim ya belki cihazdan cihaza fark vardır 3. günde 2 saat wifi açıkken msn internet ve skype görüşmesi 2 saat kadar age of 2 1 telefon görüşmesi 10 mesaj batarya %40 a düşüyor gün boyunca misal bugün 2 günü doldurdu cihaz daha %69 da ama batarya için 2 hafta beklemen lazım zira ilk kullanımda moralin bozulabilir çabuk bitiyor 4. harika diyebilirim ama üzerinde gelen yazılımı kullanma vasat çünkü ben igo kullanıyorum anında ekran yerini ve hareketini görebiliyrsun. 5. sadece hareket halindeyken mesaj yazamazsın diyelim arama yapmak istiyorsan spb var onu yükle ekrandaki tuşlar büyük çıkıyor parmağınla rahat arama yaparsın benim parmaklarım kalın olduğu halde zorlanmıyorum
|
|
|
30 Mayıs 2008; 12:16:15
|
|
|
arandığında ulaşamama olayı 1 yılda 3-4 kez oldu bende de..tel bekleme konumundayken yapıyo bunu..ama çok nadir..dediğim gibi 1 yılda 3-4 kere yaptı..bekleme konumuna almazsanız hiç yapmayacaktır muhtemelen..yani bu konuda abartılacak bişii yok..alet 10 numara..
|
|
30 Mayıs 2008; 14:25:51
|
|
|
ben 1 aydır kullanıyorum asusu bazen hattı gec buluyor cekmeyen yerden cıkınca asansor vb. onun dısunda cok memnunum herkese tavsıye ederım ben de igo 2006 plus harıta olarak da 2007 temmuz harıtası var sizce igo 08 yı yuklememe degermı cok fark warmı igo 2006 bence yeterlı.. igo 08 cok farklı dıyorsanız linkini yazabılırmısınız sımdıden tsk bırde ınternet explorer dısında kullanacıgımız sayfanın tumunu kucuk karede gosteren bır tarayıcı warmı tsk koay gelsın hepınıze..
|
|
30 Mayıs 2008; 15:09:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: drtugrul ben 1 aydır kullanıyorum asusu bazen hattı gec buluyor cekmeyen yerden cıkınca asansor vb. onun dısunda cok memnunum herkese tavsıye ederım ben de igo 2006 plus harıta olarak da 2007 temmuz harıtası var sizce igo 08 yı yuklememe degermı cok fark warmı igo 2006 bence yeterlı.. igo 08 cok farklı dıyorsanız linkini yazabılırmısınız sımdıden tsk bırde ınternet explorer dısında kullanacıgımız sayfanın tumunu kucuk karede gosteren bır tarayıcı warmı tsk koay gelsın hepınıze.. igo 2008 denemedim neden dersen diğeri işimi görüyor ne derler işini görüyorsa elleşme ama sen bilirsin. tarayıcı olarak diğer en iyi alternatif opera ama kaldırılamıyor(muş) biraz uğraşınca kalkıyor bayada kullanışlı tavsiyem bu olur
|
|
|
30 Mayıs 2008; 23:47:07
|
|
|
quote: Orjinalden alıntı: drtugrul bırde ınternet explorer dısında kullanacıgımız sayfanın tumunu kucuk karede gosteren bır tarayıcı warmı tsk koay gelsın hepınıze.. Opera mini (operamini.com) java uygulaması olarak yükleniyor ve işe yarıyor.
|
|
31 Mayıs 2008; 12:26:52
|
| | | |