Giriş | |
|
|
|
24 Nisan 2008; 11:45:44
|
|
|
|
Makineyi yakından inceledim alınabilir ! Gerçekten kaliteli ve kullanışlı bir cihaz
|
|
|
|
|
24 Nisan 2008; 17:40:34
|
|
|
arkadaslar selamlar banka sitelerine girmek icin ne yapabilirim opera programı yüklemek istedim fakat formda ki aderse giremedim banka sayfaları java eror u veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim
|
|
24 Nisan 2008; 21:26:14
|
|
|
Selam En sonunda bende Sony Ericsson P910,numu terkederek ASUS P535 ailesine katıldım. Bimeksten 23 nisan kampanyası dahilinde 648 YTL ve 6 ay taksitle aldım. ve forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.almadan bayagı bilgi sahibi oldum Symbian ve UİQ uygulamalarından sonra ilk kez windows tabanlı bir PDA kullanacağım. ama sizlere kafama takılan birkaç soruyu danışmak istiyorum. 1-Makinayı ilk kutudan çıkardım.öncelikli dikkat etmem gereken hususlar nelerdir.Cihaz muhtemelen windows 6 olarak gelecek.kurulum tamamlandıktan sonra mı hafıza kartını takmam uygun olur.? 2-Çoğunluk Destinatörden memnun değil ve İGO yu kurmuş.ben ise Garmini merak ediyorum.Hiç ASUS P535 te Garmini kullanan varmı.ben bir arkadaşımda gördüm ve kullandım.Animasyonu görüntüsü ve kullanımı çok güzeldi.üstelik haritası 80-100 MB idi.Garmin ve İGO hakkındaki düşünce ve önerileriniz nelerdir.Eğer Garmin derseniz indirebileceğinim bir link verirmisiniz. 3-hard reset ve soft reset arasındaki fark açıkça nedir ? Sorularım basit gelebilir ama dediğim gibi ilk kez windows tabanlı PDA kullanacağım. tekrar çok çok teşekkürler.
|
|
24 Nisan 2008; 23:14:58
|
|
|
1-Makinayı ilk kutudan çıkardım.öncelikli dikkat etmem gereken hususlar nelerdir.Cihaz muhtemelen windows 6 olarak gelecek.kurulum tamamlandıktan sonra mı hafıza kartını takmam uygun olur.? Evet ilk kez açacaksanız kartı takmadan açın yoksa windows ingilizce oluyor. Zamanla aleti kurcalamayı iyice öğrendikten sonra kendiniz yeni bir sürüm windows mobile yükleyebilirsiniz. 2-Çoğunluk Destinatörden memnun değil ve İGO yu kurmuş.ben ise Garmini merak ediyorum.Hiç ASUS P535 te Garmini kullanan varmı.ben bir arkadaşımda gördüm ve kullandım.Animasyonu görüntüsü ve kullanımı çok güzeldi.üstelik haritası 80-100 MB idi.Garmin ve İGO hakkındaki düşünce ve önerileriniz nelerdir.Eğer Garmin derseniz indirebileceğinim bir link verirmisiniz. Evet Destinator çok basit bir yazılım ondan dolayı kimse kullanmıyor. Ufak tefek hatalarıda var rahatsızlık yaratan. Ben birçok yazılım denedim meraktan bence en iyisi IGO serisi, zaten birkaç hafta içinde yeni IGO 2008 gelecek yanında yeni haritalarla. Eğer devamlı GPS kullanmayacaksanız bir süre idare edin sonra IGO kurar keyfinize bakarsınız. 3-hard reset ve soft reset arasındaki fark açıkça nedir ? Hard reseti pcye format atmak gibi düşünün, pda yı ilk aldığınız haline döndüyor. Üzerinde hangi işletim sistemi kuruluysa ilk kurulum esnasına geri dönüyor alet. Soft reset ise bol bol kullanacağınız normal reset olayı. Bende günde 2 kere felan kullanıyorum bazı günler reset bile atmıyor alet çok stabil çalıştığı için.
|
|
24 Nisan 2008; 23:40:10
|
|
|
Arkadaşlar bende yaklaşır 1 haftadır P535 kervanına katıldım.. acaba faydalı programların bir listesi yada topluca bi upload ı oldumu daha önce? hangi programları yükleyeceğime daha kolay karar verip, arasından seçebileyim diye soruyorum. diğer bir konu da igo programını yuklemek isterim tavsiye edeceğiniz bir link var mı?
|
|
25 Nisan 2008; 0:25:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: canpol iGO Turkey 2008.1 Haritası http://rs98.ra pidshare.com/files/108587498/thuariktiaye200801.rar indirmek için a-p arasındaki boşluğu kaldırın İGO2006 İÇİNDİR hayırlı olsun teşekkür ederiz canpol fakat igo2006 linkide verirsen iyi olur igoyu nezamandır denemek istiyorum yollarsan igo2006yi haritayi yükleyip deneyeyim. Buarada destinator var bende sorun çıkarmaz dimi 2 gps programı? Birde igo2006yı nasıl kurucaz direk .cab dosyasımı göndericeksin?
|
|
25 Nisan 2008; 7:51:11
|
|
|
Merhaba arkadaşlar, ilk sayfadaki linkler çalışmıyor. Bi bakmanız mümkün mü?
|
|
25 Nisan 2008; 10:13:04
|
|
|
Ben de dün akşam üstü kullanmıştım linkleri. akşam evde ve bugün iş yerinde açamadım.
|
|
25 Nisan 2008; 12:35:07
|
|
|
Çalışmayan linkler için bu sayfayı kullanın http://forum.donanimhaber.com/m_17502015/tm.htm
|
|
|
25 Nisan 2008; 19:18:33
|
|
|
Bu cihazı almaya aklım iyice yattı. Yazılan her şeyi okumaya başladım ama oldukça uzun konuşulmuş. Kullanan arkadaşlar daha önce anlatılmışsa bile iki soruma cevap verebilirlerse sevinirim: 1) Makine 64MB RAMli olduğu için yapmakta çok zorlandığı, 128 RAM ve eşdeğer işlemcili makinelerin performans olarak çok fark attığı noktalar var mı, 2) PDF okuma performansı nasıl, özellikle büyük ve taranmış resimlerden oluşan dosyaları açmayı deneyen oldu mu? Hangi programı kullanıyorsunuz?
|
|
25 Nisan 2008; 23:14:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: runic Bu cihazı almaya aklım iyice yattı. Yazılan her şeyi okumaya başladım ama oldukça uzun konuşulmuş. Kullanan arkadaşlar daha önce anlatılmışsa bile iki soruma cevap verebilirlerse sevinirim: 1) Makine 64MB RAMli olduğu için yapmakta çok zorlandığı, 128 RAM ve eşdeğer işlemcili makinelerin performans olarak çok fark attığı noktalar var mı, 2) PDF okuma performansı nasıl, özellikle büyük ve taranmış resimlerden oluşan dosyaları açmayı deneyen oldu mu? Hangi programı kullanıyorsunuz? Merhaba, 64 MB ram olması yavaş anlamına gelmiyor ki işlemcisi zaten çok hızlı.. İşlemciden kurtarıyor durumu ve şunu söyleyim ne 128ler gördük günde 3kez kitlenen Oyüzden gönül rahatlığıyla rami kafana takmadan alabilrisin. 100.sayfadayız dökümanları okumak çok zorlaştı diğer sayfalardan fakat 100.sayfaya getiren bukadar insan var ve 100lerce kullanıcısı oldu bu cihazın bu forumdan sonra. Benim gördüğüm sadece 2 kişi geri satıyor oda dokunmatiğe alışık olmadıkları için. PDF olarak ben Foxit Reader kullanıyorum. İstediğim her işlemi çok rahat yapabiliyorum. Resimlerden oluşan dosyayı açan varmı demişsin abes bi örnek vereceğim :) 70mblik Playboy dergisini indirdim .pdf formatında, okumak için değil rasgeldi indirdim gırgırda oldu arkadaşlarımızla hatta ... ve biliyorsunki bu dergide bir sayfada 3-5 resim oluyor hiç sıkıntı olmadı direk sayfadan sayfaya anında geçiyodum..
|
|
26 Nisan 2008; 12:23:09
|
|
|
hayalci linki verde bizde bakalım 3resimi birden öyle gösterebiliyor mu? abes oldu ama sırf merak ettim bizim pdflerde resim fazla yok tapm atsanda olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpol -- 26 Nisan 2008; 12:22:52 >
link=http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/mpage_1/key_//tm.htm#8416817] [/link]YIL[/center]
|
|
|
|
|
26 Nisan 2008; 14:35:44
|
|
|
Arkadaşlar telefonuma SiRFDemoPPC_InstantFix programını kurmak istedim.Telefon Pc ye Active Sync ile bağlı idi. PC deki programın exe sine tıkladım ve programı önce bilgisayarıma kurdu.sonrada asus un ekranında beliren yönergeyi takip ettim ve telefonuma kurdu.Bu durum normalmidir.Yani bilgisayarıma neden bu program kuruluyor. Kurmak istediğim program exe li bir program yani cab uzantılı değil.ilk önce kartın içine ( exe li olarak ) kopyaladım ama maalesef o şekilde telefonda gecerli bir uygulama değil dedi. Yardımız için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
26 Nisan 2008; 14:56:30
|
|
|
kuscu arkadaş uygulama doğru exe uzantılı programlar bilgisayar üzerinden kurulur
link=http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/mpage_1/key_//tm.htm#8416817] [/link]YIL[/center]
|
|
|
|
|
26 Nisan 2008; 15:50:39
|
|
|
Merhaba, Arkadaşlar ben windows vista kullanıyorum ve pda'de mobile 6 yüklü fakat anlayamadığım bir sebebten dolayı bir türlü activesync yapamıyorum. Eşitleme ortaklıklarını silip denememe rağmen bir türlü beceremedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara cok teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurhanc -- 26 Nisan 2008; 16:02:55 >
|
|
|
26 Nisan 2008; 18:28:45
|
| | | |