Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kablosuz bağlantı için MAC adresi tespiti

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: Kablosuz bağlantı için MAC adresi tespiti Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MrKutlu

24 Mayıs 2007; 17:41:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben 2 tane almıştım,1 tanede satıcı eşantiyon göndermiş.. Ancak 3.de nasıl yapıştırıldığını anladım!
benimkinde 2 tarafındada koruyucu film var ondan yanıldım,
doğru tarafı yapıştırınca hava kabarcığı kalmadı, stylus kayıp gidiyor.

kenarlarda hiç boşluk yok birebir ekranı kapladı ve hiç ekran koruyucu olduğu belli olmuyor, ekran daha bir parlaklaştı.

ekranı temizlerken farkettim , stylus kalemi kullanırken ekranı bayağı çizmişim,
faydalı birşey, silikon kılıfla beraber 5$(kargo/elleçleme hariç!)

almak isteyen arkadaşlar varsa item nr 320114941091

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

@ertuncb, MAC adresi ile iligli bir mesajım olmuştu ilk sayfalarda. Aslında bu kadar zahmete gerek yok, cihazda Wi-Fi Yöneticisi'ne girip, Menu-About yaparsan, MAC adresi görüntüleniyor.

@mrkutlu, ekran koruyucunun bir yüzeyi yapışkanlı gibi, zaten orada koruyucu bir film var, yapışacak kısım orası. Aslında yapıştırıcılı değil, silikon bir madde varmış ekrana tutunmasını sağlayan. Hava kabarcığı olursa, söküp tekrar yapıştır, yalnız benim aldığım bu ekran korucu pek hoşuma gitmedi, çünkü ekranı tamamen kaplamıyor, kenarlarda ufacık boşluklar kalıyor ve stylus oralara girip takılabiliyor. Ayrıca bu silikonlu yapışkan kısmını söktükten sonra toz, parmak izi vs. yapışırsa temizlemek imkansız gibi bişey. Suyla yıkayınca temizleniyor ama kuruması için en iyi mikro-fiber bezi bile kullansan toz yapışıyor, bez sürmesen su kuruyunca izi kalıyor. Kıl bişey. Ama ekranın kayganlığı ve şeffaflığı gayet iyi, bunu başarılı yapmışlar.

Hayaletx

24 Mayıs 2007; 18:31:38 

Elinde Fazladan Kullanılmamış P535 Ekran Koruyucu ve Silikon Kılıf Olan arkadaşımız varsa almak isterim. Ücreti ne ise hesabına çıkarırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 24 Mayıs 2007; 18:36:20 >
kurnaztilki

24 Mayıs 2007; 19:00:07 

Dostum eğer çok acelen yoksa babalar gününü bekle. Anneler gününde özel indirimle %20

1047 YTL ye vatan bilgisayardan aldım. Yeniden kampanya olabilir.

Biraz sabır. Ama sen bilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: erdal_sert

Selam,

P535 için en uygun fiyatı nerden alırım ?
ben en uygun hepsiburada.com da havale ile 1.252 YTL gördüm, 1gb hafıza kartıda hediyesi vardı.
peşin ödeme ile daha uygun rakama bulabileceğim bildiğiniz yer varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 24 Mayıs 2007; 21:17:33 >

husnuweb

24 Mayıs 2007; 19:37:08 

Vatan bilgisayar'da Card Finans'a 9 taksite 753$+Kdv sanırım.

DH Ultima Online Grubu
kurnaztilki

24 Mayıs 2007; 19:52:34 

Düşürmeye başladılar fiyatı demek ki.

819 +KDV idi.

doktor-xx

24 Mayıs 2007; 20:19:19 

Arkadaşlar kablosus ağ ile ilgili bir problemim var

Çalıştığım yerde kablosus internet ağı mevcut bize şifre vermediler ancak dizüstü bilgisayarlarımızı ağa bir şekilde tanıttılar ve öyle bağlanıyoruz, hatta işyerinde 4 ayrı verici kurdular sadece birinden bağlanabiliyoruz (sanırım hangisine tanıtım yaptılarsa ondan bağlanıyoruz), kablosusu ağ seç listesinde güvenli olmayan ağ olarak görülüyor

Soru 1:Bilgisayarımızı hangi yöntemle tanıtıyorlar bu ağa
2:p535 im ile bu ağa bağlanabilirmiyim (şu anda denedim bağlanamıyorum)

civcivx

24 Mayıs 2007; 21:31:54 

quote:

Orjinalden alıntı: kurnaztilki

Düşürmeye başladılar fiyatı demek ki.

819 +KDV idi.

Hayır düşmedi, Vatan Bilgisayar Card Finans'a sürekli yapıyor bu indirimi. Sadece bu karta.

@doktor-xx, dizüstüleri MAC adresinden tanıtmışlardır. Bu işi kim yapıyor ise, P535'in MAC adresini de eklettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Mayıs 2007; 21:33:31 >

G.Punto 3K 1.4 95HP Emo Skydome+SP+GP+16" Rosso Passionale  Pioneer DEH-P7950UB, Pioneer PRS-X320, JL Audio 12W3v3, JL Audio e4300, JBL p6550c, Boss 1.2F
Yamaha RX-V1600 THX, Pioneer 4270XA, Toshiba 32C3500P, BenQ W100, JBL Northridge E60, EC25, E10, E20, Mirage S10 Subwoofer, Pioneer DV-380, Next 2000X-CI Plus
Canon EOS 450D, Canon EF 70-200mm f/4L IS USM, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
MSI PR200 Crystal
umit34

25 Mayıs 2007; 1:49:51 

Arkadaşım bahsettiğiniz programı bende 535 e kurdum siteden accountumuda yarattım,telefondan programı çalıştırdım,kullanıcı adımı ve şifremi girdim bağlantı ayarları olarak com2 ve 4800 yaptım,sonrada başlata bastım. Ama başlata bastıktan kısa bir süre sonra program kendiliğinden kapanıyor.

Kısaca programı çalıştırıp kullanamadım.
Aceba biryerde yanlışmı yapıyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz biraz daha detaylı anlatırsanız memnun olurum.

[/quote]

Söylediğiniz GPS pozisyon kaydını yapan ücretsiz bir program ve servis var.
Program şu anda benim P535 üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. P535'e yüklediğiniz programda, kaç saniyede bir GPS pozisyon bilgisinin kaydını tutacağını, kaç saniyede bir sunucuya topladığı bilgileri göndereceğini seçebiliyorsunuz.
Eğer belirli aralıklarla sunucuya topladığı pozisyon bilgilerini göndermeyi seçerseniz, GPRS ile otomatik olarak bağlanıp (o anda kablosuz bağlantı varsa, bu bağlantıyı kullanarak) topladığı pozisyon bilgilerini snucuya aktarıyor.
İsterseniz pozisyon bilgilerini toplamasını ve manuel aktarmak istediğinizi belirtiyorsunuz. Bu durumda verdiğiniz aralıklarla (örneğin her 10 saniyede bir) pozisyon bilgisini kaydediyor. Sonra istediğiniz bir zamanda, bilgisayarınız internete bağlandığında (WiFi, GPRS veya USB kablo ile) topladığı bilgileri toptan sunucuya aktarmasını sağlayabiliyorsunuz.
Sunucuya aktarılan bu veri paketleri ile ise yapılabilenler şunlar:
Web tarayıcınız vasıtasıyla servisin sunucusuna girip daha önce belirlediğiniz kullanıcı adı ve parola ile giriş yapıyorsunuz. İsterseniz Google Maps, isterseniz Google Earth ile, tarih aralığı belirterek, belirli tarihler veya bir tarihte saatler arasında izlediğiniz yolu görebiliyorsunuz. Google Earth ile tarih rarlığı vererek görmek isterseniz, size indirilmek üzere bir KMZ dosyası hazırlıyor ve bunu makinanıza indirip Google Eart ile açarak rotanızı izleyebiliyorsunuz.
Ayrıca canlı bağlantı ile, Google Maps üzerinde canlı olarak sürekli izleyelenebilmeyi de sağlayabiliyorsunuz. Örneğin bir yürüyüşe çıkıp P535'inizdeki programı çalıştırıp her 10 saniyede bir pozisyon verisi saklamasını ve göndermesini seçerseniz, servisin web sayfasına giren bir yakınınız sizin yürüyüşünüzü 10 saniye gecikme ile Google Maps üzerinden takip edebiliyor.
İşte programı indirebileceğiniz ve üye olabileceğiniz sayfanın adresi:
http://free.3dtracking.net

[/quote]

UMIT
MrKutlu

25 Mayıs 2007; 8:33:09 

P535 e 10larca program kurdum kaldırdım,
sanki biraz yavaşladı gibi,
ilk aldığım haline çevirmek istiyorum, hard reset atmam gerek ama nasıl?
reset e basarken açma kapama tuşuna bas deniliyor ama olmuyor, bilen varmı?

P535

25 Mayıs 2007; 8:46:25 

hard reset için cihaz üzerine yukarı yön tuşuna basılı iken resete basmanız gerekiyor

MrKutlu

25 Mayıs 2007; 9:53:28 

Teşekürler.
quote:

Orjinalden alıntı: P535

hard reset için cihaz üzerine yukarı yön tuşuna basılı iken resete basmanız gerekiyor

VLife

25 Mayıs 2007; 10:30:11 

ve sonunda benimde siparişlerim geldi ebay dan,

silikon kılıf güzel, çoğu kişi bakınca kılıf olduğunu anlamıyor ama ben telefonu hep cebimde taşıdığım için kılıfın üzeerinde hafif bi tozlanma oluyo yanı tuyler felan yapışıyo onun dışında hoşuma gitti,

ekran koruyucu da güzel, ama ben arkadaşlarında anlattığı gibi doğru yüzü bulmakta baya zorlandım, doğal olarak parmak izi ve tuyler yapıştı silikonlu tarafa ama civcivx in de dediği gibi yıkayınca çıkıyor tabi ben bide sabunladım gıcır gıcır oldu ve 7-8 defa denemeden sonra yapıştırabildim ama yinede üztünde çokçok ufak bi tane tuy kalmış :(

anteni pek deneme fırsatım olmadı ama ewde bikere taktım alete, onun da güzel yanı camdan dışarı salladım anteni ben oturdum koltuğa rahat rahat ve gps buldu alet...

uakcay

25 Mayıs 2007; 11:39:52 

Arkadaşlar selamlar;
Bu sayfalara yazılanları dikkatlice okudum. Şu ana kadar symbian phone bile kullanmamış olan biri olarak (kullanmadım demek dilinden anlamıyorum demek diil) asus u bundan 6-7 ay önce internetten incelediğimde 525i almaktansa 535 i beklerim demiştim. Neyse şimdi geldi ve yazılanlara göre yazılımsal kimi hataların dışında donanımsal eksileri az görünüyor. Asıl sorum şu ki;
sizce normal bi telden direkt pda e zıplamak beni zorlar mı? pc ile haşır neşirim bu işi kavrayabilir miyim yoksa..
dün az kalsın alıyordum izmir vatan dan. ama yinede kullanıcılarına sormadan hareket etmek istemedim.
saygılar..

HiGHWAYMOUSE

25 Mayıs 2007; 11:50:02 

Ben siyah beyaz ekranlı nokia 6230 dan zıpladım zorluk yaşamadım. Ha mutlaka bilmediği birşeyler oluyor insanın... onuda teknolojiye merakın, bilgisayar bilginde azçok varsa, sorarak, araştırarak halledersin..

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları
Video Klip: Trafik kazalarının altında yatan sebepler ve yaşattığı acılar.

huseyint

25 Mayıs 2007; 12:01:19 

Selam arkadaşlar,

BRANDO veya EXPERTSHIELD ekran koruyucu kullanan var mı? Yapışma problemi olan ekran koruyucular ne marka acaba?

Teşekkürler...

ertuncb

25 Mayıs 2007; 12:16:21