Şimdi Ara

İŞ ORTAKLIĞI PROGRAMINA KAYIT OLUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi Kayıt Olun İş Ortaklığınız Onaylanırsa 1 YTL KAZANIN..!!

* Şimdi İş ortaklığı başvurusu yapın. Başvurunuz gözden geçirildikten sonra İş Ortaklığınız Onaylanırsa 1 Ytl Kazanacaksınız. Yani Bu Programda Daha En Baştan Kazanıyorsunuz..!!

Ziyaretçilerin Tıkladığı Reklam Başına 3 Ykr Ödüyoruz!

* Sitenizde Yayınladığınız Reklamlara tıklayarak gelen ziyaretçi web sitemizde bulunan herhangi bir reklama tıkladığında 3 Ykr Kazanıyorsunuz.

Hesabınızdaki Miktar 50 Ytl Olduğunda Paranız Anında Hesabınızda!

* Hesabınızdaki kazancınız 50 Ytl olduğunda paranız hesabınıza anında yatırılmaktadır. Çekle Postayla Uğraşmadan Vereceğiniz Hesap Numaranıza Ayın 15 ile 20'si arasında yatırılmaktadır.

Reklamımıza Tıklayarak Üye Olan Her Webmaster İçin 1 Ytl Ödüyoruz!

* Sitenizde Yayınladığınız Reklamlara Tıklayarak İş Ortaklığı Programına Kayıt Olan ve Kaydı Onaylanan Her Webmaster İçin Size 1 Ytl Ödüyoruz..!

- BU HİZMET YENİBİRHOST.NET TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. SİSTEMDE HOSTİNG FİRMALARININ REKLAMLARI YER ALMAKTADIR.
    - ÖDEMELERDE HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞANMAYACAK OLUP PARANIZ EFT İLE HESABINIZA YATIRILACAKTIR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN:
    http://www.yenibirhost.net
    http://www.yenibirhost.net/webmasterortaklik.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedsmsnet -- 19 Ekim 2006; 0:26:47 >

• 3 ykr güzelde site açılmıyor
  • ewt ya şaka gibi
  • benim ziyaretçimin işi gücü yok benim sitedeki senin bannera tıklayacak senin siten açılacak bide o sayfadan bi reklama tıklayacakda ben 3 kuruş kazanacagım3 kuruş için yaptıgına bak yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: geneve

benim ziyaretçimin işi gücü yok benim sitedeki senin bannera tıklayacak senin siten açılacak bide o sayfadan bi reklama tıklayacakda ben 3 kuruş kazanacagım3 kuruş için yaptıgına bak yaw

sen 10 ytl için dandik sitene reklam alıyon ya

• BURADA ESAS OLAN GERÇEKTEN KAZANMANIZDIR. BOŞ VAATLERDE BULUNULUP YERİNE GETİREMEMEK YOKTUR.
    SİSTEM İLERDE DİREKT TIKLAMA BAŞINA BU ÜCRETİ ÖDEYECEKTİR.
    GİTTİGİDİYOR VE ARGONİK İŞ ORTAKLIKLARINDAN ŞUAN BU SİSTEM SAYESİNDE YÜKSEK ÜCRETLER KAZANILMAKTADIR.
    AYRICA KAZANDIRACAĞINIZ HER WEBMASTER İÇİN 1 YTL KAZANILACAK.

SORUNLARINIZA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR UMARIM.
  • sistem gzl bence benim forum webmasterlara yönelik olduğu için üye olan çıkacaktır o yüzden başvurumu yaptım bakalım nolcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen konu dışına çıkmayalım sistem güzel site şu an açılıyor bende başvurdum
  • ilk gün 2,09 şu an :D
  • buraya dikkat

Sitenizde Yayınladığınız Reklamlara tıklayarak gelen ziyaretçi web sitemizde bulunan herhangi bir reklama tıkladığında 3 Ykr Kazanıyorsunuz.
  • Şuan için sistemde herhangi bir problem olmamakla beraber kısa sürede yüksek kazanç elde eden iş ortakları bulunmaktadır.
  • böyle birşey nerden çıktı

Sitenizde Yayınladığınız Reklamlara tıklayarak gelen ziyaretçi web sitemizde bulunan herhangi bir reklama tıkladığında 3 Ykr Kazanıyorsunuz.

sadece reklamlara tıklasalar olmuyormu hem sitemizdeki hem sitenizdeki reklamlara tıklattırmak saçma
  • öyle demeyin 3kuruş için adam öldürenler var
  • bence aldatmaca, adam başka yerden 0.04 'e reklam alıyor. size tıklattırıp 0.03 ünü veriyor. gerisini cebe indiriyor... çok basit bi sistem...

bilmem yanlışmı düşünüyorum...
  • ARKADAŞLAR NEDİR BU TAVRINIZ ANLAYAMADIM???

Bu sistemin aynısı hostbul.net tarafından yapılmıştır.
    Ayrıca sizin sitenizden bir ziyaretçi İş Ortaklığı Programına Kayıt Olursa Oradanda 1 ytl kazanıyorsunuz.
    Bunun yanı sıra şuan bu sistemi kullanan kişiler oldukça hızlı bir şekilde para kazanmaya başladılar.
  • :D benim 2.5 oldu :D daha :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimkaynak -- 29 Ekim 2006; 18:37:58 >
  • geçmiş olsun kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geneve -- 29 Ekim 2006; 18:38:00 >
  • Arkadaşlar bu ortaklık sisteminde kayıtlı olan bir firmanın istatistik bilgilerinden alınmıştır. İnceleyebilirsiniz.
    Herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabiliriz.

İŞ ORTAKLIĞI PROGRAMINA KAYIT OLUN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: geneve

benim ziyaretçimin işi gücü yok benim sitedeki senin bannera tıklayacak senin siten açılacak bide o sayfadan bi reklama tıklayacakda ben 3 kuruş kazanacagım3 kuruş için yaptıgına bak yaw

• boş işler herkez kafasına göre bi ortaklık sistemi kuruyo ya site sonradan çöküyo yada para felan geldigi yok milleti kandırmayın.
    Bir örnegiwww.garantisponsor.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.