Şimdi Ara

iPad mini serisi gelecek yıl rafa kalkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • iPad mini serisi gelecek yıl rafa kalkabilir





    Apple'ın 12.2 inç boyutunda profesyonellere yönelik olarak iPad Pro tablet modelini hazırladığı dedikoduları yeniden alevlenirken, bu kez konuya farklı açıdan yorum getiren yeni iddialar da ortaya çıkmaya başladı.




    Çin'den gelen iddialara göre gelecek yıl iPad ailesi iPad Air ve iPad mini olarak değil iPad Air ve iPad Pro olarak yoluna devam edecek. Yani iPad mini serisi iPad Pro serisi ile yer değiştirecek. O tarihten itibaren de iPad Air ailenin en küçük modeli konumunda olacak. 




    Bu iddiaya destek olarak ise iPad mini 3 modelinde önemli bir değişiklik yaşanmaması olarak gösteriliyor. Bilindiği gibi bu yıl 7.9 inçlik iPad mini 3 modelinde TouchID ve yeni renk seçeneği haricinde bir değişiklik yaşanmamıştı. 




    iPad mini serisi ilk iki yıl başarılı satışlar yapsa da özellikle Phablet segmentinin ilgi görmesi nedeniyle geçen yıl sonlarından itibaren düşüş yaşamaya başlamıştı. Analizler iPad mini serisinin satışlarda bu yıl yaklaşık yüzde 33 düşüş gösterdiğini belirtiyor. Zaten Apple’ın iPhone 6 Plus satışlarının baltalanmaması adına iPad mini 3 modelini tırpanladığını belirten kaynaklar da mevcut. 




    Hali hazırda iPad mini serisinin üç nesli de piyasada bulunabiliyor. Bu bakımdan gelecek yıl üretimi dursa bile bir süre daha meraklılarına hitap etmeye devam edecek. iPad Pro modelinin ise ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor ancak en iyi ihtimalle bu gelecek yıl Ekim ayında olacak.  

     

     


    Kaynak:http://bgr.com/2014/11/03/ipad-pro-vs-ipad-mini/







  • Plus'tan sonra gereksizleşti zate
  • Bu seneki mini3 zaten mini 2 nin neredeyse kopyasi
    bir tek touch id ile gold renk secenegi gelmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, sonuçta air ailesinde kar marjı daha yüksek, mini serisi için kar marjı daha düşük. Mininin liste fiyatı 400 USD iken air'in fiyatı 500 USD, amam maliyetler arasında fark oldukça az.
  • Pro gelecekse kalksın, aynı ürünün 2 boyu yeterli. Zaten air in de kenarları mini gibi olunca baya küçüldü.
  • ipad miniyi en fazla 1400 den kakalayacaktı iphone 6+yı ise 3000 den kakalıyor. Haliyle enayinin iyisinden çok iyi anlayan bir firma apple. Tabiri caizse müşteriye tam anlamıyla geçirmeden bırakmıyor. Helal olsun APPLE a

  • apple artik buyuk ekranlarla is yapacak iphone serisinde 5.5 standart olursa sasirmam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 sene sonra tabletler de piyasadan kalkacak.

    Genelde iPad alanların çoğu hava atmak için alıyor.

    Cebinde akilli telefon varken ve ultrabook tarzı bir laptopun varken Tablet gereksiz ötesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilik kalmadı tabi her yıl 2 kat daha hızlı diye diye keklediler milleti %0.01 bile hız farkı yok

  • Zaten iphone+ ve hücresel ipad mini fiyatlarını karşılaştırın.A8 işlemcili ipadmini çıksaydı bir kısım kullanıcı onu tercih edecekti ama apple akıllıca davrandı.Zaten fiyat farkı ortada

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inque

    2-3 sene sonra tabletler de piyasadan kalkacak.

    Genelde iPad alanların çoğu hava atmak için alıyor.

    Cebinde akilli telefon varken ve ultrabook tarzı bir laptopun varken Tablet gereksiz ötesi.



    Bilgisayardan sosyal medya film harici birşey yapmayan bir yığın insan var.O insanlar 2-3 yıl sonra tamamen tablete yönelecek çünkü fiyatları daha uygun ve sarj daha iyi,oyun deneyimi ise bambaşka.Bizim gibi pc'nin sonsuz kaynaklarından faydalananlar pc'de kalacak.
  • Bu gidişle 6 plus 5c gibi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini 3 zaten kullanıcılar almasın diye yapılmış gibiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneki gibi olacaksa 2 senede bir çıksın bari.
  • tırpanlamak kelimesinin anlamını merak eden
  • Mini serisinden çok memnundum oysaki Pro gereksiz sırf çıkartmak için çıkartıcaklar laf olsun diye mini çok hoş birkere hem tatlı hörünümü var hem kolay taşınıyor cebime atıp gidiyorum heryere 12.9 inç tableti afedersin nereme sokacam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 inç çok büyük kimse 12 inç almayacak 9.7 inç göze, ele hitap eden en iyi tablet. şahsen bir kaç firmanın dev tabletlerini gördük çok kötü ekran büyüklüğü olarak. tabletlerin en iyi özelliği taşınabilirlik iphone 6+ tutulmasının nedenide insanların büyük kısmı cebe girebilecek bir tablet aramalarından kaynaklı. minide çok satıldı bu yüzden. tabletlerde yanlış bir seçim olur pro çıkarmaları mümkün değil satmayacaktır. apple tek boyut 9.7 ile devam etmeli bence.


    eeee tim cook büyük seviyor demek ki.
  • Steve Jobs olsaydı bu saçmalıkların hiçbiri olmazdı. Onu çıkar, bunu geri çek falan. Zaten Jobs'ın en çok sevdiği seri olan Ipod'u da bitirdiler.

  • Bence büyük bir hata olur. mini çok daha farklı bir segmente hitap ediyor. kaldı ki bu bir dedikodu haberi.. apple tarafında yapılan sayısız dedikodunun aslı olmadığı sonradan anlaşılıyor.

    mesela geçen dönem iphone6nın ekranının safir olacağına artık herkes kesin gözüyle bakmıştı ve bir çinli firma hatta ilk safir ekranlı üretici olmak için camı safir bir tel üretmişti. Ama sonra öyle birşey olmadığı ortaya çıktı. bunun gibi dedikodu tonla var. bu da bir dedikodu nihayetinde. hala ilk ürettiği mini'yi bile satışta tutan apple bir sene önce çıkardığı bir cihazın fişini neden çeksin ki?

  • üşüyorus steve baba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.