Şimdi Ara

Apple ipad mini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nexus 7 tabletimi satıp yerıne ipad mini almak istiyorum ama onların da çeşitleri var ve fiyat konusunda da sıkıntı çekiyorum. ipad 3 falan da varmış bilen varsa bi bilgilendirebilir mi ipadler de iphone gibi 4s 6 arası uçurumlar bulunduruyor mu? Hangisini almalıyım?



  • iPad mini 3'ün 2den sadece iki farkı var. Biri altın renk seçeneği de olması, diğeri TouchID yani parmak izi okuyucusu olması. Onun dışında donanım olarak iPad mini 2 ile aynı. Ben 32gb'lık mini 2 almanızı öneririm eğer mini model alacaksanız.

    Bu arada Air'dan da bahsedeyim, Air ile Air 2 arasındaki fark bariz derecede çok fazla. Air 2'de 3 çekirdek işlemci ve 2GB RAM var, Air ise mini 2 ile aynı. Tabii bu Air 2'nin fiyatını baya yukarıya çekti. Paranız varsa Air 2 alın, ucuz ve iOS olsun istiyorsanız mini 2 tam size göre, hem de performans olarak şimdilik gayet yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini 2 gayet mantıklı geldi gözüme hocam. Siz kullanıcısı mısınız? Ayrıca 2. el düşünmeli miyim sizce? Air 2 yerine 2. laptobumu alabilirim fiyat çok uçuk :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.