Şimdi Ara

Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut Çevik bey'in incelemesini ve inceleme tarzını, üslubunu beğenmedim. Bu şekilde kesin yargılar koymakta inceleme yapan biri için doğru bulmuyorum.
    G2 kullanıcısıyım ve birazdan Mİ4 sahibi olacağım.
    Mesut Beyin incelemesinden sonra Mİ4 sahibi olmak için daha da heyecanlandım. merak ediyorum...
  • Isınma ve batarya konusunda bir not düşmek istiyorum.
    cihaz performance moduna alındığına 4 çekirdekte sürekli 2,5Ghz'de çalışıyor ve haliyle çok ısınıyor ve bataryayı çabuk tüketiyor. Cpuz ile baksaydı Mesut görürdü.


    Balanced modunda ise gerçekten S801 den beklenen akıcılığı göstermiyor yerlerde.

  • Bu şahsiyet bize GM eliti alladı pulladı kakaladı sonra ortalıktan kaybolan şahsiyet değil mi hani en iyi telefon elite idi sonra ne oldu aldık elimizde patladı Mi4 aldık telefon kullandıgımızın farkına vardık şimdi çıkmış şöyle böyle sallıyor senin One plus ın var diye mi onu öne sürüyorsun!!! gerçekten itibarın tamamen sıfır oldu gözümüzde 3-5 kuruş alcam diye milleti dolandırma yazıkk

  • bu telefonu ıphone benzetiyor ama salak özelliklerine baksa ıphonenin hiçbir modelinin bunun yanından geçemez ıphone kadar dandik ve pahalı telefon görmedim.ıphone çinde yapılıyor xioami mi 4 te ama ıphone abd malı xioami çin malı yani çinliler yakında ıphone çöpe attırır.çünkü müzik indirmek dert bilgisayara veri aktarma hak getire kullanıcıyı zora sokuyor akıllı telefona bak tam bir gerizekalı.ayrıca mi4 türkiyede olsa satış rekoru kırar.

  • edeceği 699 tl ...........

  • Beyler Henüz MIUI 6 Stabil Yayınlanmadı. Kullanılan Sürüm MIUI 6 Developer Sürümü. MIUI5 İncelemesine Son Açmış Olduğum Konudan Bakabilirsiniz... @IIAlparslan

  • ben de MESUT ÇEVİK in incelemesini inceledikten sonra almaya karar verdim gerçekten çok memnunum...
    her söylediği çıktı, gerçekten IPHONE VARİ'ymişşşş!!!
    Allah'ım Ya Rabbim yaa.....

    vaktiniz varsa mi not (pro)'yu bekleyin, yoksa alın. kullanın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 21 Ocak 2015; 12:27:19 >
  • Balansıd mod iyiymiş, bir dakikada 4-5 kere balansıd mod :)

  • imei atabiliyormuyuz. nette bazı arkadaşlar kendimiz imei atabiliyoruz yazmış. sizce alınmaya değer mi. türkçe midir. acil cevap verirseniz bende alıcam :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    imei atabiliyormuyuz. nette bazı arkadaşlar kendimiz imei atabiliyoruz yazmış. sizce alınmaya değer mi. türkçe midir. acil cevap verirseniz bende alıcam :)

    Atılıyor. Nasıl yapılacağını anlatan arkadaşlar da var, 20TL'ye yapan arkadaşlar da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx4 arkadaşta var, zamana ihtiyacı var, öyle kısa bir zaman değil, kolay değil full toplama bir telefon... Oneplus one çıktığında ilk kullananlardanım, ciddi sıkıntıları vardı, bir kere telefon görüşmeleri kesiliyordu. Mi4'ü hiç görmedim, mesut çevikten başka bu kadar eleştiren de görmedim, üzüldüğüm nokta apple çakması gibi lanse edilmiş, gel gör ki apple denen telefon kadar servis ağı olmamasına rağmen satmış bir icon ile olacak iş değildir sanırım ve oneplus one alın derken mi4 21 kat daha fazla üreterek satmış, oneplus one önce üretimini serileştirsin, partiye mi gidiyoruz davetiye gönderiyor, marketlere gireceğini çıkıp söylemelerine rağmen bu sitede ki zopo hikayesine döndü, hala marketlerdeki yerini alacak :)) Kendi ülkesinde bir çok telefon varken en çok kullanılan telefonlardan 3cü sırada olması tesadüf olamaz,oneplus one kaçıncı ?

    Mi4 görmediğim telefon, kullanmayı istediğim bir telefon, kısmet olmadı. Şu an htc desire eye alacağım, hani bizim üstadlar (Mesut beyi kastetmiyorum) wow dediler ya kamerasına öle wow değil işte, çünkü kamera görmemiş adam 2 resim çekmiş dur hele 1000 resimi gör, note 4 ün kamerası tokatlıyor ne yazık ki. Kısacası her telefonun bir eksiğini buluyoruz. Çekirdek sayısı artıkça bizim göz sayımızda artıyor gibime geldi. Huawei ülkemize gelmiş çokta uygun şık telefonlar sunmuş, çok mu gerekli oneplus, xiaomi, meizu bence değil... gelsinler ülkemizde boy göstersinler.

    Bu üç telefonun en büyük özelliği fiyatıdır, çekici tarafı da budur, huawei g7, discovery bizde de öyleydi.

    Mesut bey xiaomi nin ceosu öyle hafife alınacak biri değil, güven veriyor.




  • Guncellemeyle sorunlar cozulecek kesinlikle yoksa herkes biliyo bu donanimla bu olaylarin yasanmayacagini ama yinede alinasi bi telefon degil degmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence harika telefon, fiyatıyla olsun özellikleriyle olsun
  • arkadaslar varsa alicak elimde mi4 mevcut kayitli turkce sorunsuz 800tl ye birakirim istanbuldayim 5445041328 burdan ulasin bana

  • Mi4 almakda kararliyim...sadece bu fiyata mukemmel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    arkadaslar varsa alicak elimde mi4 mevcut kayitli turkce sorunsuz 800tl ye birakirim istanbuldayim 5445041328 burdan ulasin bana

    slm verdiğin numara yanlış,cihazın için aramıştım
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    hocam tlfonun resimlerini pm atabilirmisin?
  • Cok onyargili bir inceleme olmus mesuta yakismamis... 2 incisi bu telefonun mtk islemcili birebir cakmalari var dikkat edin 600 tlye satiyolar aman diyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ve özellikleri gayet uygun alınabilir bence
  • Nasıl bi inceleme bu ya:) Cihazı kullanmasam miuiyi bilmesem hayatta xiaomi ile tanışmazdım herhalde ne kadar önyargılı bir inceleme açıkçası şaşkınım.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.