İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları

tibi -> İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 9:19:29)

arkadaşlar bir çoğumuz sistemimizin sert basslarından şikayetçi özellikle creative T serisi hoparlörler ve MEGAWORKS-GİGAWORKS sahipleri.
sadece birkaç adımda ses sisteminizin subwooferını İNANILMAZ DERİN BASS üretebilir İÇ TİTRETİR hale getireceksiniz.
( garanti ediyorum ). sinema salonunda iç titreten cinsten bass elde etmenin yolunu plugin araştırarak sonunda buldum.
UYARI !!
bu işlemlerden sonra asla sesi çok açmayın subwooferınız zarar görebilir. bu plugin in amacı orta-kısık seslerde etrafı rezonansa sokabilen ve iç titreten çok derin bass elde etmektir.

sistem gereksinimler.
(ses kartı : en aşağı creative live 5.1 X-FI ye kadar yolu var..üst modellere çıktıkça bassın netliği ve derinliği artıyor. )
( ses sistemi : kanaatimce en aşağı megaworks olmalı ancak yan odada duran i-trigue 3400 de bile İNANILMAZ işe yaradı bunuda belirtirim )

1.öncelikle winampın en son sürümü olan 5.3 versiyonunu www.winamp.com dan indirin.
2. http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=147820 bu adresten Jammix Enhancer 031 plugin ini download ediyoruz. ve çift tıklayarak kuruyoruz ( kendisi zaten otomatik olarak winamp klasörürnün içine kuracak ) ve gelelim ince işlere [&:]

3.öncelikle winamp ı açıp winampın üzerine sağla tıklayarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

[image]http://img83.imageshack.us/img83/9886/1xt4.jpg[/image]

4.ardından preferecenes ı seçtikten sonra dsp effect kısmına gelerek jammix enhancer ı seçip çift tıklıyoruz. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapıyoruz.)

[image]http://img83.imageshack.us/img83/5712/2we0.jpg[/image]

*bu işlemden sonra isterseniz winamp ı yeniden başlatın yada güzel basslı bir şarkı açın. masaüstünüzde sağ alt köşede kırmızı bir ses denetim simgesi olduğunu fark ediceksiniz . ona 1 kere tıklayın. ve ardından masaüstünüzde alt tarafta kendi simge halinde küçültmüş olan jammix enhancer ı görüceksiniz ona tıklayıp ince ayarlamaları yapıyoruz.

5.siz hazır ayarları kullanarak benimde favori ayarım olan '' My favourite seçeneğini tıklayın. (aşağıda duran resimdeki gibi )

[image]http://img218.imageshack.us/img218/3944/3mh9.jpg[/image]

6. bu ayarları yapınca treble eksikliği hemen dikkatinizi çekmiştir. bu sorunu gidermek için size önerim
enhancer ayarlarından '' music'' bölmüne gelerek treble ı %120 seviyesine getirmeniz ve hemen altında bulunan treble range ayarınıda treble ile aynı seviyeye getirin. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapın )

[image]http://img226.imageshack.us/img226/6705/4jl6.jpg[/image]

bu ayarları save edin. işlem bu kadar. FİLMLERDE KAYIT TÜRÜNE GÖRE XBS AYARIDA SEÇİLEBİLİR

(SES KARTI O/B OLANLAR SİZE ÖNERİM 5. ADIMDA YAPILAN MY FAVOURİTE AYARINI SİZ XBS SEÇİN

DAHA ÖNCE BU PLUGİNİ DENEMİŞ OLANLAR SEVDİKLERİ AYARLARI BURAYA KOYARLARSA SEVİNİRİM.
z5500 sahipleride deneyip yorumlarını yazarlarsa çok iyi olur.

aykutx -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 9:47:42)

Paylaşımın için çok teşekkürler.Hemen deneyeceğim.Şu anda gigaworks 7.1 kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak [:'(]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 9:52:08)

rica ederim. bu işlemleri yaptıktan sonra sesi yavaş yavaş açarsan iyi olur.

helsloot -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 11:12:01)

sağol tibi [:'(]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 11:52:51)

rica ederim. bu plugin in kulaklık performansı kötüdür kulaklığı çok zorlar söyliyeyim şimdiden. millet denememiş gerçi

ridvan1903 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 11:56:23)

Arkadaşlar subwoofer test yapın sonra music ten insan sesini açin ben şu an mega da denedim süper derin bas geliyor mega sesi seviyorum Allah kimseyi megasından ayrı birakmasın [sm=s17.gif][sm=s17.gif]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 12:05:45)

o sesi biraz boğuyor ses kartın audigy2zs türü bişeyse en iyisi my favourite yapıp treble ı %120 seviyesine getirmek ve treble range ı de aynı seviyeye getirmek gerekit. range olmadan treble ı arttırmanın bir anlamı yok

venom800 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 13:04:49)

Paylaşım için saol tibi ama benim jetaudio da yaptığım ayarlarla bundan çok daha iyi bir ses elde edebiliyorum[&:] Zaten jetaudio yi makinama kurduktan sonra winamp ı hemen sildim. İstediğim ayarları tam olarak yaptım ve sistemimin tadına daha yeni varıyorum[:'(] Ama benim yaptığım ayarlar da creative hoparlörlerde nasıl sonuç veriri bilmiyorum ama z-5500 için daha iyi bir ayar düşünemiyorum[:'(]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 13:15:00)

rica ederim. jetaudio yu ben bir süre kullandım ama megaworkse pek katkısı olmadı diye düşünüyorum. tabi logitech lerin bu winamp pluginine ihtiyacı yok onların bass ı zaten gümmm diye uzuyor gidiyor. o çok hoş ama bu effetle creative sublarıda aynı etkiyi yaratabiliyor. deneyenler yorumlarını esirgemezse sevinirim

venom800 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 13:25:09)

Zaten senin sayende jet audio nin yeni versiyonunu yüklemiştim tekrar saol[&:][:'(] Ben 4yıl önce falan çok eski bir sürümünü kullanıyordum jetaudio nin ama beklediğim kadar iyi performans alamayınca winamp a devam ettim. Ama z-5500ü alınca winamp dışında alternatif programlar aramaya başladım sonra da sen jetaudio yi önerdin[:'(] Bir yükledim bir daha silmedim şu anda çok memnunum z-5500ü olan dostlar kullansın derim hiç pişma olmayacaklar[:'(][:'(]

forever_boy -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 16:11:14)

[:o] dawacıyım kardeşim ew çöktü. nolucak şimdi tibi?[8D] 5500 war. sub zarar görse yine iyi.[8|]

3.dilimde annem geliyor hemen. off ya ferrarin var 50 km.nin üstüne çıkamıyoruz.[X(][sm=s20.gif]

ben şimdiye dek enhancer 0.17 kullanıyordum gayet iyiydi .buda güzel,paylaşım için sağol tibi.[:'(][:(]

jet audio yuda indirmiştim ama keyif alamadım.biraz kurcalıyalım bakalım.[sm=s15.gif]

EnigM@ -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 16:46:58)

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Zaten senin sayende jet audio nin yeni versiyonunu yüklemiştim tekrar saol[&:][:'(] Ben 4yıl önce falan çok eski bir sürümünü kullanıyordum jetaudio nin ama beklediğim kadar iyi performans alamayınca winamp a devam ettim. Ama z-5500ü alınca winamp dışında alternatif programlar aramaya başladım sonra da sen jetaudio yi önerdin[:'(] Bir yükledim bir daha silmedim şu anda çok memnunum z-5500ü olan dostlar kullansın derim hiç pişma olmayacaklar[:'(][:'(]

aynen bende bi kaç ay önce forumda birisinin tavsiyesiyle jetaudio yu kurdum ve asla vazgeçemiyorum doğru ayarları yaparsanız bence her sistemde çok iyi performanslar alabilrsiniz.sistemde sisteme ve kullandığımız mekanlar farklı olduğu için doğru ayarları yapmak çok önemli[:'(]Bikaç aydır kullanmama rağmen programı daha geçen gün ayarları otuturabildim şimdi onboard ses kartı olmasına rağmen oldukça iyi bi ses alıyorum[&:]

JETAUDİO YU KULLANMAYANLAR MUTLAKA DENESİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ[:'(]dediğim gibi doğru ayarları bulmak çok önemli[:'(])

helsloot -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 16:56:14)

ben denedim ama hiç memnun kalmadım, asio driverına devam [:(]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 18:03:15)

yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor

helsloot -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 18:06:07)

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor

ben hem zs'nin eq'sundan hemde winamp'ın eq'sundan ince ayar cekiyorum gayet hoş geliyor bana [:'(]

forever_boy -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 18:30:29)

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

killnOd -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 18:48:58)

audigy ve x-530 olup da deneyen varmi fark varmi fazlasiyla ugrasmaya degermi ses kaliteli ve guzel mi?

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 19:06:57)

kardeş x-530 zaten yeterince derin bass verir. bu creative setler için uygun. ama denemek sadece 5 dk ını alıcak. burda cevap beklemek ise günlerini alır.

musandia -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 19:20:30)

Meganın subı yer seçici doğru yeri bulursan normal player kullandığında bile her taraftan içini titretir.

skunet -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 20:21:13)

paylasım icin saol dostum.bise soracam bu olay sadece iyi ses kartları icinmi gecerli yani normal bi ses kartında bu islemi yaparsak fark edermi eskisine nazaran.bide ben bas deyilde tiz agırlı seviyorum sarkıları yani kendi istedfigime gore ayar yapabilirmiyim.bide sistemi yoruyormu bu kurulum.
son bi soru daha bende orta sınıf bi ses kartı var ama 5.1 creative hoparlor
var fark olurmu sence.zaten yakın zamanda iyi bi ses kartı alacam ama simdilik idare ediyoruz :)

skunet -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 20:24:28)

quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

evet cok haklısın ozellikle ses konusunda insanların zevki cok farklı . dedigin gibi her studyonun yaptıgı sarkı aynı olmuyo ben bazı kayıtları seviyorum bazılarını sevmiyorum.

lostface -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 20:57:54)

dostum 4400 de gerçekten işe yaradı da sayende komşularla papaz olcaz :D çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

jethoca -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 23:15:27)

foruma hoşgeldin. özlettin kendini.

yeni bomba gibi konun da çok ilgimi çekti sana iyi forumlar

bu arada Megaworks ve Giga 500 forumunda da kaldığın yerden devam etmen dileği ile

herkese saygılar

nicaleus -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 23:31:21)

of bee harbi süper programmış indirmeyen arkadaşlar hemen denesin artık tizler basslar daha net ses daha iyi kesin deneyin
ses kartım iyi bişi olsa mükemmel sonuçlar alınır bununla[:'(]

attillat -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18 Ekim 2006; 23:45:52)

gercekten bas cok fark ediyo.sagol.
ancak ben sesi begenmedim,kulak zevki tabi.begenen begenir...

@armagedon@ -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 0:06:40)

bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları[:'(]

RISE OF APOCALYPSE -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 4:07:33)

Saol tibi yarın denicem.

dephyr -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 6:01:50)

tibi bence My favourite super deep daha başarılı bence ben denedim ve daha derinden geliyor.ne dersin.?

dephyr -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 6:10:49)

arkadaşlar bu ayarlarla Synth And Exodus ft. Kimberly - So Amazing (Bashment remix ft. Loko) parçasıyla muhteşem sesin tadına varın .süper derin bass.[:'(]

ironimperor -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 11:16:53)

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları[:'(]

[:'(]
ben ses kartından bass seviyesini 70-75 lere getirip, hoporlerden kısıyorum, çok tatlı bi ton veriyor.
yinede bi bakalım, sağol kardeş.

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 12:16:36)

teşekkurler dostlar işinize yarayanlar varsa ne mutlu.. tahmin ettiğim gibi creative setlerde çok daha belirgin bir derinlik oluşuyor. bu arada denemeden yorum yapan arkadaşların 5 dakikasını rica ediyorum bir denesinler eğer söylediğim ayarların hepsini yaptığı halde beğenmiyorlarsa eski driverlerına dönmesinde yarar var tabiki. bu benin hoşuma gittiği için koydum beğenmeyenler yapmak zorunda değiller elbet.

jethoca tesekkurler. g500 &thx550 konusuna tabikide devam [:'(] vatanda g500 bittiğine dair bazı söylentiler duydum umarım doğru değildir.

@skunet o/b ses kartlarında xbs ayarını öneriyorum. ancak en azından live 5.1 kartın varsa my favourite yapıp treble ve treble range i bir miktar arttırmanı öneririm. ve ihtiyaca göre kontrol panelden bass seviyesini arttırabilirsin. ancak duyduğun bass sesi % 90 düşük frekanslardan oluşacağı içşin derinden gelicek.

musandia -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 13:52:55)

Plugin iyi sağolasın ama dediğin gibi fazla açmamak lazım subı aşırı zorluyor.

kadir_74 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 14:48:41)

tibi g500 bitmemiş dün orda en az 6 7 tane daha vardı doğru değil (bostancı daki vatanda )

S. YıLDıZ -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (19 Ekim 2006; 16:03:04)

Bi deneyelim bakalım nası olacak... :P

S. YıLDıZ -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (20 Ekim 2006; 9:40:13)

Baya iyi bir yazılım walla... X-Fi ın programlarından daha iyi kodlanmış sanki... Bass'ı bariz şekilde değiştirdi... Herkes bence test etsin...

ironimperor -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (20 Ekim 2006; 10:54:33)

quote:

Orjinalden alıntı: taffy

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

[:'(]
ben ses kartından bass seviyesini 70-75 lere getirip, hoporlerden kısıyorum, çok tatlı bi ton veriyor.
yinede bi bakalım, sağol kardeş.

dün gece yazılımı kurdum. bende winamp 5.2 vardı ama farketmez heralde
tibi dediğin gibi myfavoritte kullandım bass input lowpass'ı24hz'e ayarladım, tam istediğim sesi elde ettim,
sistemim adeta dijital sisteme dönüştü [img]http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/personal/wild.gif[/img], zaten müzik tercihim kısık sesle en mükemmel sesi elde etmek, gece olduğu için film denemedim, birde ona bakalım haftasonu.
hiç beklemiyordum bu kadar işe yarıyacağını, paylaşımın için teşekkürler [img]http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/madhouse/prankster2.gif[/img]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 13:33:27)

rica ederim. denemeyen kalmasın. çoğu kişi yüzlerce ytllik setleri alırken discodaki veya sinemadaki bassı hayal edip aldığını biliyorum. en azından yazılım kullanarak bu bass sesine yaklaşmak mümkün. herkesten ricam en azından DENESİN [:'(]

ft_fatalrhymer -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 17:33:02)

TENKYU çok güzelmiş[:(]

kadir_74 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 17:52:59)

bence arkadaşlar gerek yok bende giga g500 var kendi bassı zaten yetiooo fazlasıylaaaaaaa hatta hiç farkını görmedim tabi ki herkesin kulak zevki başkadır... g500 de basslar harika ötesiii dolgun geliooo

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 19:54:07)

arkadaşlar çoluk çocuksanız allah aşkına yorum yapmayın. adam bvende g500 var çok dolgun gelioooo yapmanıza gerek yok demiş. hay allahım neler var ya. kardeşim herkesde g500 mü var ben bu konuyu g500 ü olanlar baksın diyemi yazdım. ayrıca gerek görmemiş olabilirsin o senin düşüncen milleti yanlış yönelndirme millet denesin beğenen beğenir.

TuRk_OyUnCu -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 20:07:24)

saol kardeşim gerçi sen iyi bir sistem olursa daha etkili olur demişsin ama ben bunu Logitech 5+1 ses sisteminde yaptım fazla belli olmıcak şekilde seste değişiklik oldu...tabi akşam akşam sesi açmak istemiyorum sonra mahalle deprem fln'mı oluyor demesin[8D]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 20:11:38)

rica ederim dostum. logitech sistemler zaten yeterli derecede bassı derin verir. creative bu hoş etkiyi yaratabilmek için bu plugini kullanması gerekiyor yoksa çok çok zor. güm güm kafana kafana bass biner. ama x-530 ve üstü logitechlerde zaten çok hoş bir bass var. ben 2 tane megaworksu birbirine bağladığım halde bass ta derinleşme olmadı kafayı yedim taaki bu plugini deneyene kadar. etraf şimdi gerçekten sallanıyor.

TuRk_OyUnCu -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 20:30:15)

hehe sallanıyormu abi helal valla ilerde ben de sen gibi yapcam sallıcam ortalığı mahalleli şikyet etmiyormu seni[8D]

EXPANDER -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 20:57:00)

ben megaworks u ilk denememde bile kullanamadım çünkü apartmanda herkes şikayetci oldu ve sistemi kaldırmak zorunda kaldım evde kutusunda öylece duruyor. birde bu denemeyi yaparak derinn bass almaya kalksam ohaa derim mahalleli[:'(] tam şikayetci olur p: isteyene megaworks u satabilirim 1 defa kullanıp kutusuna koydum sıfır henüz.

kadir_74 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 21:24:00)

ben sadece giga g500 olanlara söylemiştim tibi g500 gerek olmadığı söyledim çünkkü zaten g500 un sub yetiooo

TuRk_OyUnCu -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 21:24:54)

quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

ben megaworks u ilk denememde bile kullanamadım çünkü apartmanda herkes şikayetci oldu ve sistemi kaldırmak zorunda kaldım evde kutusunda öylece duruyor. birde bu denemeyi yaparak derinn bass almaya kalksam ohaa derim mahalleli[:'(] tam şikayetci olur p: isteyene megaworks u satabilirim 1 defa kullanıp kutusuna koydum sıfır henüz.

bunu şimdimi yazıyorsun yaw ses sistemimi aldım senin yaptıpın çok yanlış[>:]bu arada kaça satıyorsun[8D]

Hazar -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (21 Ekim 2006; 21:37:28)

Enhancer'i daha yeni keşfettiyseniz büyük şeyler kaçırmışsınızdır bass konusunda. 3 senedir kullanıyorum, fakat şöyle bir düşüncemi de dile getirmek istiyorum. Enhancer'i çok kanallı sistemlerde değil de stereo (bildiğiniz 2 hoperlör) ile kullanmak çok daha iyi sonuç veriyor. Subwoofer; bass'lar için zaten katil gibi birşey. Ses kalitesi nedir, hayatında kaliteli sistem dinlemiş olanlar, aslında markaların bize subwoofer ile yaptığı eziyeti gösteriyor. Ben de x530 sahibiyim, uzun bir DSP-chain sonucunda winamp'ta iyi sayılabilecek bir ses elde ediyorum, "onboard ses kartı ile". Jet Audio ise bana kalırsa çok kanallı ses konusunda rakipsiz. Ancak benim sistemde seste takılma yaratıyor, çalarken kesiliyor bazen. Aynı sorunu POP:WW oyununda da yaşayınca driver ya da hardware sorunu olarak düşünmeye başladım. NForce2 chipset zaten bu konuda mimli. Herhalde o sorun da sistemden kaynaklanıyordur.
Creative'nin bass konusundaki olayını biliyorum, bu plugin, özellikle Harmonic Bass ayarı sizi fazlasıyla tatmin edecektir [8D] Fakat stereo bir hoperlör ile de deneyin şansınız olursa. En fazla şaşkınlığı o zaman alıyorsunuz. Değişim geçiriyor ses birden[:)]

Leone_510 -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 0:03:09)

kardeş çok sağolasın harika oldu. bende jbl 4 kanal 1000 watt amfi+ kicker 30 cm 1200 watt bi tub bass vardı arabadan çıkmıştı.. audigy 2 kartım var ve creative inpire 7.1 ses sistemi vardı tabi ben bunun woofere devre dışı bıraktım diğerinin yanın cızırtı gibi zaten.ama ben evde dinliyorum bu inanılmaz fazlaydı zaten bide dediğini indirdim acayip bi derinlik verdi bassa benim alet baya güçlü son seste sorun olmuyor ama inanılmaz rahatsız edici baş ağrısından durulmuyo..hakkaten çok işe yaradı sağolasın

M.BULUT -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 1:02:05)

Saol tibi gerçekten çok faydası oldu.

reis.ertugrul -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 14:25:46)

soğol dostum tibi gerçekten çok güzel oluyor bende mega vardı zaetn iyyidi benim odam için ama şimdi daha iyi oldu ama komşulara yazık oldu[:D]

teşekkürler..

yavkaysaw -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 16:41:26)

bu güzel paylaşım için sağol[:'(]

freelove -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 17:52:42)

TİBİ....bnde dediklerini harfiyen yaptım yalnız dediğin gibi derin bas duyamadım none ayarında kalması daha gusel bnce...yalnız şunuda sölim beyler winap fln hikayee....jetaudio indirin kurun ztn aradaki farkı hissetçeksiniz ve winapı hemen kaldırcaksınız pc den.. ve ayrıcı jetaudioda center da çalıo ve gerçekten çok güçlü ses ve bas sesi verio....bnm düşüncelerim böle..karar sizin...jet audio indirni müzik farkını yaşıcaksıınız garanti veriorum....[:'(][:'(][:'(]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (22 Ekim 2006; 22:25:58)

deneyip tesekkur eden herkese ben tesekkur ederim [:'(]

nighteen -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 7:11:09)

media playerın ekolayzır ayarlarını iyi düzenlerseniz buna yakın ses alabilirsiniz oldukça iyi ses veriyor.Özellikle woofer inçi 5.25 ve altı için tavsiyemdir.Çünkü bu winapın sürümü büyük hopharlörler istiyor.

ironimperor -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 11:39:38)

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

deneyip tesekkur eden herkese ben tesekkur ederim [:'(]

deneyip tesekkur eden herkese teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim [;)]

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 12:33:05)

ben tesekkur ettikleri için değil denedikleri için teekkur ediyorum. mümkünse sulandırma

waraxe -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 14:13:31)

Ne denediysem birazcık yuksek seste subwoofer zonklaması gitmedi creative inspire sux başka bişi degil..

tibi -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 14:57:28)

inspire serisinde pek işe yaramıyor doğru T serilerinde belli olur. ve ses kartının en aşağı live 5.1 olması gerek

waraxe -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (27 Ekim 2006; 15:09:39)

ses kartı 7.1 onboard realtek, creative inspire 5.1 yine de eskisine gore daha iyi saol..

rap_üstad -> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (28 Ekim 2006; 14:18:46)

süper yaa.bundan önce farklı bir enhancer kullanıyordum.ama bu çok çok daha iyi.saolun paylaşım için.bu arada ayarları biraz kurcaladım.çok daha güzel şeyler çıkıyo ortaya.

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.796875